Pazartesı güncelleyecekler. Bugün unutun. Deniz bile gecelik 23 veriyor. Yedirmeyin paranızı. 3 gün 3 gündür.
Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
Printable View
Tr 2030 7,72 % -3,87
Bu ING ne zaman günelleyecek acaba öğrenen olabildi mi? Ben aradım 0800 lü merkezi planlanıyor artıs fakat zamanı bılmıyoruz dedı.
Bu hafta sonunu yıycekler mı acaba yoksa bugün güncellerler mi?
Odea dan da ses yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi ve salı daha sağlıklı oranlar görebiliriz.
Hocam şubeden mi ac kapa yaptınız. Ben şubeyle görüştüm. Halihazırda marifetli müsterisi olduğunuz için o orani veremiyoruz dedi. Ama ceptecep vadeli hesap için 32 günlük %25 oluyormus.
Internet subesinden kapa aç aç oluyormu
Vakıf Arı günlük hoşgeldin hesabı için yeni güncel oran alamazsınız 100 gün boyunca hesap açtığınız oran 19.25 alırsınız diyor . Vakıf'a hiç bulaşmayın derim.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burganbank yeni giris aylik oran %27..
Ünlü Menkul günlük 26.5% min. 50K. Kesinleşmiş orandır.
Pazarlık fayda etmedi %28 üstü çıkmadı. Bir miktarı ayırıp günlüğe başka yere alıp, 800k %28'den 32 gün bağladım. Vakıfbank ÖB temdit.
Döviz alım opsiyon sordum bir de. 5.50 veya 5.70 için prim verselerdi girecektim ama 5.88 altına teklif vermiyorlarmış şu anda. Opsiyon için minimum tutar 30.000 dolarmış. Konu açılmışken kur makaslarını da sordum. Gün içi 50.000 dolar üzeri işlemlerde kuruş seviyesinde mümkün olan en düşük makasla alım satım yapabiliyorlarmış. Aynı şekilde minimum makasla gece emir çalıştırmak için de alt limitleri 100.000 dolarmış. Bunlar da bonus bilgiler olsun meraklısına.
Eurobond yatırımı yapmak isteyen arkadaşlar, Eurobondlara min. yatırım tutarı 200.000 USD dır. Bu miktarda dövizi olmayan arkadaşlar bankaların yada aracı kurumların eurobond ihtiva eden fonlarına yatırım yapabilirler. Her kurumun fonları farklı tahviller içereceğinden, yetkili kişiye fonun içeriğini sorun. Uzun vadeli banka eurobondları içeren fonların yıllık getirisi dolar bazında 17.5% civarındadır. Min. yatırım tutarı 10.000 USD dır.
Odeabank'ın yeni oranlarını şimdi müşteri temsilcimden öğrendim.
Oksijen 10.000-250.000 %23
Oksijen 250.000-500.000 %23.50
O/N %24
32 gün 100.000 %23
32 gün 500.000 %25
32 gün 1.000.000 %28
Piyasa tam olarak haftaya oturmuş olur dedi.
O/N için tutar konuşmadık ama benim 2 ayrı hesapta 100er bin lira vardı %22 O/N giden onları %24 ile güncelleyecek bugün.
Denizbank öb
O/N -- 24
32 GÜN HAFTAYA YAPALİM DEDİ.
3000 K VE ÜSTÜ
İcbc hos geldin gunluk mu
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tür durumlar da tabi "amaç" çok önemli.. yanlış anlamayın sizin amacınız vakıfbank eurobond a müşteri bulmaksa, o zaman arkadaş fazla bilgi istemekte haklı.
tabi siz bunu niye yaparsınız? mutlaka bir çıkarınız olmalı.. zaten insanlar bir menfaati olduğunda o işi olmuş olur ve işinizi yaparken bilgi vermekten, ilgilenmekten rahatsızlık duymazsınız.
fakat bu sadece yardımcı olmak amacını taşıyorsa (ki buna amaçsızlıkta denebilir) o zaman siz çok haklısınız, verdiğiniz bilgilere bile teşekkür etmek lazım.
insanlar işte bu durumu analiz edemiyor. ve analiz edememekte veya çözememekte de çok haklılar. belki zeki ve bilgili insanlar bir çok seçeneği düşünüp sizin ne amaçla bu bilgileri paylaştığınızı çözebilirler ve ona göre yorum yapabilirler.
ama herkese böyle çok seçenekli beyin jimnastikleri kolay olmuyor, bazı insanlar belli yaşa gelmiş, bazı insanların finans /ekonomi bilgileri çok yüksek değil vs
bu durumda geriye "hoş görü" kalıyor.. herkes birbirine biraz hoşgörülü olmalı.
syg,
Bende dolardayım ... balbadem[emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyon için vakıf max 28 verdi kesinlikle üzerine çıkmadı...Halkbankasına 3 gün repoda tutup pazartesi günü parayı çekme resti sonucunda önce 28 olan oran 28,50'e yükseldi...Halkbankasından 2 milyon 28,50'den bağlandı.Burgan da max 27 verdi...
Vasıflı mudinin biri yüzünden 10 gün ceza yemiştik foruma dönmek güzel.Cezalıyken blokladığım adamların yazıları okumak kabus gibiydi...Maalesef faiz artışının ilk gününe denk geldiği için belki de daha yüksek oran veren olmadı...Ama aldığım izlenim haftaya çok rahat 30'lu oranların geleceği....
Nihayet bugünleri de gördük.2 yıldır DAYAK yiyen biz tl mevduatçıların da yüzü biraz gülsün...Bu arada bahsettiğim akrabam geçen ay aynı tutara halktan 19,80'e bağlamıştı...Stopajı göz önüne alırsak bir ayda faizler 10 puan artmış gibi oldu...
Paranızı ucuza kaptırmayın ve mutlaka yıl sonu bilanço dönemi etsini de göz önüne alarak vade sonlarınızı aralığın son haftasına denk getirin....Hayırlı kazançlar...
Oksijen su anda 20% otomatik artacakmi bugun ?
Sözleşmeleri çevirdiler balbadem haberin yok mu ? Tabi kafa yormak gerek ama olmayınca olmuyor balbadem
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunu dudu ağbey zamanında söyledi /konuştuk..
biraz kendimden de katkı yaparak şöyle söyleyeyim.
finans sistemi bir kumarhane,, uzun vadeli düşünüldğünde fiyatlamaların dip ve pik noktaları var.. konutta, dolar da, borsa da vs
yaşadığımız örnekten; dolar birkaçyıl öncesine kadar 2 tl di diyelim, şimdi 6 tl.. bundan sonra doların yataya hatta biraz aşağıya geleceğini varsayalım yani pik noktayı 6 tl kabul edelim.
siz %30 faiz ile paranızı değerlendirdiğniiz de doların yatay gitmesi bile sizin dolar ile zaman içerisinde aynı kazanca ulaşmanızı sağlayacaktır, hatta muhtemelen dolardan daha fazla kazanma şansınız olacaktır.
siz diyebilirsiniz ki, ee o zaman bu güne kadar dolardan çok kazanıp bugün itibariyle tl ye dönen bir kişi yine benden daha çok kazanmış olacak.. tabi bu malesef böyle..
ama yatırım araçları zaman içerisinde birbirine üstünlüklerini kaybediyorlar ve bu sistemi esasen büyük akıl yapmıştır.. ama bizlerin değil, kendilerinin bizi hortumlaması için bu düzeni kurmuşlardır.
tabi durumu farkedenler bu işin kıyısından , köşesinden faydalanabiliyor.. bütün olay, DOĞRU ZAMANDA BİR YATIRIM ARACINDAN DİĞERİNE GEÇEBİLMEKTE..
o zaman paranızı gerçek anlamda katlıyorsunuz.. bütün mesele doğru zaman , ne zaman?..
değilse eğer doların en yüksek seviyeleri eğer bu seviyeler olacaksa zaman içerisinde bugün çok kazanan dolarcıların eski seviyelerine geldiğini hatta kaybettiklerini görmeniz işten bile değil..
yukarıda zaten gerekli bilgiyi verdim, arkadaş senin söylediklerini yetkili kişilerden de öğrenirdik diyor. O tuhafıma gitti, madem öğrenebiliyorsun, ara öğren o zaman. Banka eurobond'larının dolar bazında ne kadar yüksek faiz verdiğini bloomberght yayınlarında defalarca söylendi. Dikkat ederseniz Halkbank'ın getirisi daha yüksek olmasına rağmen, diğer devlet bankasını önerdim, çünkü ceza alma durumu yok. Özel bankada önermedim çünkü arkasında devlet yok.
aktif pazartesi güncellicekmiş haberiniz olsun bu kadar rahatlık pes sanki vakıfbank anasını satayım abbas yolcu .
Anlamadığım bu menkul kıymetin sürekli reklamını yapan vatandaşı bir türlü blok listesine alamıyorum.Kullanıcı adı bulunamadı diyor..Acep torpilli mi???:plc:Hergün foruma biri dadanıyor....Ne iştir anlamadım...
Vakıf bugün yüzde 28 veriyor.
P.tesi aktif en az 30 vermesi gerekir.
Günlükte ise aktif 26-27 olması gerekir.
vadeli de teklif %22 geldi denizbanktan
akbank finansbonosu %25.75, vadeli karşılığı %27.26ya geliyor, epey cazip geliyor ne dersiniz forumdaşlar
miktar 100k
https://mevduatlar.com/
sitedeki bankaları alfabetik yapmak yerine en yüksek orana göre sıralarsanız eminim kullanıcılar içinde daha faydalı olacaktır.