Bugün itibarıyla aranızdayım 5.17 ortalama ile güzel de bilanço açıklamış…yarın hareketli bir gün olabilir
Printable View
Bugün itibarıyla aranızdayım 5.17 ortalama ile güzel de bilanço açıklamış…yarın hareketli bir gün olabilir
Bizim ky'miz akıllanmaz...
Mükemmel bilanço. Sabah yüzde 5 artı. Ardından kap attı patron. Hasılat yüzde 95 arttı. Kar yüzde 97 arttı. Bu durumda yüzde 38 iskontolu işlem görüyor Akfgy dedi. Bir müddet sonra sert satışla birlikte yüzde 5 eksiye geçti hisse.. çok sabırlı olmak lazım bu gibi işlemleri olan hisselerde…
Patron bugün 30 milyon lot satmış. Tek kalemde anlaştığı birine devretmiş anlaşılan 5,25 ten.
Aynı Hadise YAPI KREDİ BANKASINDA oldu arkadaşlar fırsat bulan dev bir holding buna mecbur kaldı nakte dönmek zorundaydı muhtemelen başka bir ajanda da olabilir ,sonra piyasada olanları hepimiz biliyoruz ,
Yapı kredi ise 13.20 tl idi , 530 milyon lot malı banka sattı 11.75 den bunu kimse de eleştirmedi akfgy patronu geçmişi sicili ve tavrı bambaşka bile olsa , farklı olsa bile konu benzerdir . Yapı kredi 12,38 kadar anca baskı ile indirildi 2 gün sürmedi 12,80 ve 13,20 kapanışları yaparak atlaya zıplaya 14,50 -15.50 arasındaki bölgeye kadar geldi .
15.10 neresi 11.75 neresi şirket beklemeyi bilmiyor mu
Biliyor ama para şarttı be vakit yoktu ! Ayrıca borsanın usulleri öyleydi ! Yani spekler hisseyi bahaneyle yukarı süreceklerdi ,hissede aynı Akfgy Ucuz bir fk bedava bankaydı 1,80 fk filan !!!yanii cidden ucuz bankalar !!!
Bu son piyasa etkisiyle hareketi yaptılar olay bu zaten
Değişimi yazılan mal ve hareket sonucu edilen kardan pay alması belki de mümkün bir çoklu yapı var mı spk ya sorulması gereken soru belki de bu
Algyo yatırımcısıyım gyo olduğundan bu hisseyi takip ederim gün içi hareketleri 1 aydır oyalama ve kavga üstüne kurulu sanki patron mecbur kalıp satmış gibi oldu !!! Ayrıca ekgyo ve xgymo sürekli izliyorum .
Sabredin 3 gün bakın bakalım neler olacak ! Akfgy çok defansif hissedir OFANSİF yönü de güçlenebilir !
grafik iyi durmuyor isteseler test için kırılım desteği 4,20 ye kadar çekerler...
Şimdi hisse alabilir
Hisse satabilir
Alırken önceden haber veriyor şirketler
Sattıkları zamanda haber veriyor
Ama dün yaşanan şey bambaşka
Bilanço geliyor ne kadar büyük bilanco deniyor kap haberi orada veeeeeee bizim hisse 07 Ağustos kapanışa göre yüzde 38 bu ucuzuz deniyor.hisse yüzde kaç yükseliyor
Sonra bir şey oluyor olan şey de aksama kap haberi oluyor biz 525 den 30 milyon lot sattık
Biz ucuzuz diye kap at
Akşam da biz 54 trilyoj para kazandik deyip sattt
Millete atılan büyük kazık
SPK kurumuna herkes yazıyor şu anda kuslu sitede
Şimdi yarın ahime bile gider insanlar spk gereğini yapmazsa....
1.spk ya başvuru yaptık spk bzii korumadi diye ahime bile gider yatırımcılar.
Çünkü yapılan şey çok saçma sapan
Yarın ola hayrola
15milyonunu ky'e kitledi. 20milyon t.e.b'den kimin!? aldığı belli bile değil. Amerikada olsa kesin kodese girerdi ama muz cumhuriyetinde olmaz öyle şeyler. Ky hapsedilmiş durumda fiyat basılır, vefakar ağa gene şirketi korumak için dipten alır, sonra yine çakar. Asansörde tecavüz. Ortalığı ayağı kaldırmazsanız böyle sürer gider... YTD. Sallıyorum. Bu ülke dışında ve kurumlardan bahsediyorum.
Çöp hisse alıp fk 40 -500 hisse alıp tavan gitsin diye atlayıp ahmakça stratejilerle mağlup olmaktansa 5 ay daha beklerim Akfen gyo da keyfime bakarım , motorumu satıp 93.000 lot aldım az bi miktar benim için 4 sene vadeli yan tahta bu hisse tekne ve yat sahibi iseniz satıp bu hisse almayın denize bir daha açıklamazsın diyen de oldu bana ! Ama motor gitti elden artık ! Liman kiralarına astronomik zam yaptılar ben de başka yere nakletmek yerine satıp kurtulmayı tercih ettim sezon ortası !
Tahminim sene sonu en kötü ihtimal 7-8 tl olacak Ytd alım tavsiyesi değildir olmaz ise beklemeye imkan var ,bu hisseyi götürmeyen ya enayidir ya testereli borsa lordudur ,
Testere yapmaya 4,30 indirecekse de indirsin durmasın bu spek oyunlarına milletin karnı da tok bence !
Ky bin 5000-20.000 tl parası var 300 tl 500 tl gün içi kazanç derdinde bu oyunda küçükler hep yem olmuştur sabreden kazanır hisse temeli zayıfsa alınmaz spek tahta ise Dansa devam !
Denizlere uzak denizlere açılmak derdinde değilseniz havuzda boğulmayın KISA vadeli işlemler için bu tarz spek hisselere bence girilmez 6 ay öncesi tüm al sat işlem kısa vadedir bu akfgy hissesinde ! ÖRNEĞİN Parça lı alım yapın ! Her %13 düşüşten bir parça gibi 4,85 -4,20-3,55 gibi başka tiyo veremem borsa böyle bir yerdir !
Satarken de kademeli satın arkadaşlar % 11-16 arası her kademe yükselişte %10-25 gibi satın stratejiniz olmalı ! Ytd bu örnek bir trade sistemidir , 5,65 - 6,45 - 7,40- 8,20 kademeleri benim satış yerlerim mesela oralara geldikçe parça parça tamamını değil ,sat al yapmaya heveslenirim ! Şirket gibi cukka 30 milyon lotu 5,25 tl üstü boşaltmazdım ya neyse !!
Plansız programsız günlük iş yapmayın Hamdi akın da fanidir spek de fanidir spek her kim ise Spek efendiden bahsediyorum Hamdi akından değil !!! kanser olabilir hastalanabilir trafik kazası geçirebilir yararlanabilir ve ölebilir her 10.000 kişi spekler manipülatörlere beddua ederse bu olayların misli ve çok üstünde hadiseler adam veya adamlar yaşayabilir bunu unutmayın beddua etmeye başlamadan önce 3-4 sabrederim genelde sonra duamı ederim bu da benim tarzım arkadaşlar sıkıysa düşürsün başına emin olun çok vahim olaylar gelebilir bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz !!!
Teb'den çıkış oluyor bilginiz olsun.
İkinci ihlgm vakam olmasa bari 😂
3'lerde falan geri alır, alacak diye sazan gibi atlamayın.
Cimer'e şikayete asılın. Olur mu öyle şey , zamanında biz çok yaptık diyen trollere aldırmayın. Sipk ile birlikte şikayet edin. YTD. Sallıyorum.
pala seninle işim bitmedi... bitmesi için başlaması lazım..:kahkah: haftalıkta adam olacak çocuk (CRLN) 5.18.. ya bunu geç, yada aşağı çek..o zaman seninle masaya oturayım ..4.74 üzeri güzel..altı üzer..
Cimer şikayeti hakkında
Cimere yapılan şikayetler oldukça önem arz etmektedir .
10 adet üstü şikayet çok ciddiye alınır
SPK SERMAYE PİYASASI KANUNU
Kanun Numarası : 6362
Kabul Tarihi : 6/12/2012 Yayımlandığı Resmî Gazete : Tarih : 30/12/2012
Sayı : 28513
Tc kimlik no yüzünden şikayetten kaçınan KÜÇÜK yatırmcıya tavsiyem asla kaçınmayın spk sizin haklarınız korumaktadır tc kimlik nonuz kesinlik gizli tutulur ve verilen cevaba göre araştırma yapan kurum asılsız bir iddia ortaya atılmaz ise iftira atıyor bu vatandaş TC kimlik nosu da bariz hemen alalım bunu ekiplerle , bari emniyete çağıralım az korkutalım da ifadesini alalım demez diyemez ! kurumlar harekete geçer Spk ve borsa İstanbul o iddia edilen şirket hakkında ilgisi olay ve gerekçe raporu ortaya çıkartılır kamuda çalışan yakınımdan öğrendiğim Cimer konusunda vatandaş iddia ettiği konunun başını ağrıtacağımı düşünür , vatandaş olarak siyasi ve ekonomik güç farkını da abarttığından , kurumdan çekindiğinden bürokrasiden de yardım gelmez diye düşündüğünden ( bazen haklıdır ) başıma dert açmayım dediğinden bu basit araştırmadan bile mahrum kalmaktadır .
Cimere yapılan başvurunun içeriğinde adli ve hukuki cezai bir hüküm va koşullar yok mu meselesine gelince spk tebliğleri açık spk için cezai şartlar ve nerelerde uygulanacağı madde madde belirtilmiş öyle spekülatöre ve manipülatöre ceza vermiyor durumu yok
Cimere spk mevzuatı ve piyasa işlemlerinin araştırılmasını ve gerekçelerini yazarsanız araştırma açılır , ben kapa uygunluk ve hukuka uygunluk açısından ceza gerektirir mi yorumlayamam çünkü spk piyasa manipülasyonu ve fiyat manipülasyonuna piyasa bozuculuğu …vb araştırma açar patron hisse sattı fiyat düştü diye araştırma olmaz arkadaşlar
Fiyat yapay düşürüldü yapay baskılanıyor diye araştırma ise olabilir fikrindeyim !
Araştırılmasını isteyebilirsiniz korkmayın başınıza hiç bir şey gelmeyecek ! YTD
Hisse her 40 kuruş düştüğünde şikayet gündeme gelmemeli doğrudur
5,44 den 4,55 düşüş ise pek de şık görüntü vermemektedir , spek baskısının kesin kanıtıdır .
4,10 ana destek 4,45 dolar dip desteği olarak takip edilmeli , Spk ve borsa İstanbul şikayet meselesi kişi hürriyetleri ve vicdanına kalmış bir konudur kimse kimseye şikayet etmelisin diyemez .
Konu gündeme geldiğinden yazdım benim elimde 90.000 lot var bekliyorum düşerse ekleme yaparım . Konunun araştırılması gerekmiyorsa hisse kalkıp 6-7-8 tl gitmeli fikrindeyim .
Yaramaz adam. Si.PK ceza değil doğrudan savcılığa bildirmeli durumu. YTD. Sallıyorum, bu ülke dışından , kurum ve kişilerden.
Birakin şikayeti falan 24 milyon euro borç azalmış
Adamlar deli para kazanıyor 102 miluon Euro kalmış borç
Çok büyük kira gelirleri varmış
Bunlar masal değil kap haberi
Şirket eninde sonunda patlar demedi deme İbrahim
Fk 1.49
Pd dd 0.63
Başka böyle şirket yoktur herhalde
Fk diyorki bu sene 1 milyar koy 1.5 yılda paraji geri al
Bedeva değil bedevadan da bedeva borsacı dede tabiriyle
Ytd
Hey millet adamlar en yüksek kira gelirine ulaştık demiş
20 milyon avro borç ödedik demiş
Yatırımlar devam ediyor demiş
Hala sektöründe en az getirisi olan kağıt dememis onu da borsacı dede gibi akilli adamlar bulsun demiş
Bedeva bir sirketteyiz
Arkanıza yaslanın ve fiyatlara bakın 2024 e kadar nereye gider izleyelim görelim
Ytd
Tek kademede 6 milyon lot işlem
Patlamaya hazır bir tahta
Bziim millet ucuz almaz şimdi bu hisse 2ye 4 e 5e 10 a katlar herkes alır
Hayret doğrusu
Ytd
Vakıf yatırım 2 gün öneri verdi stop losttan sattirdilar.
Şöyle düşünün temel olarak ilk 6 ayda ödenmiş sermayenin 2 katı para kazanmış
Ayrıca Bodrum'daki villalar da sonbahar da satışa çıkıyor
Müthiş bir 9 aylık bilanço gelecektir.
Bu sefer de tutabilirse tutarlar
Ytd
Aynen üstad kara leke var üstünde
Ama bir gercek var ki bodrumdaki villalari milyon dolara satmaya başlayinca reklam çıktığı an hisse yürümez koşar
Sonbaharda lansman fiyatlarıyla satmaya başlayacakmis.
4 e kadar çekerse sonbahara kadar tadindan yenmez
Mal toplamak isterse 520 550 arasına götürür.
İzleyip göreceğiz
Sevgili Hamdi bey
Öncelikle 6 aylık bilanço maşallah
2.6 milyar tl
Bu hızla gidersek
2024 de 5.2
2025 de 10.4
2026 da 20.8
2027 de de 41.6 milyar kar açıklamasi yaparsa hisse fiyatını da 80 ile 100 arasına çekebilirsiniz
Kazan kazan presnsini buungerektirir
Ayrıca artık temettü de dagitsaniz daha güzel olmaz mı?
Ytd
Hamdi beye di diye laf atıyorlar buna üzülüyoruz cidden
Fb taraftarı değerli iş insanı bu ülkenin evladı bir şahsiyettir , bu adamı kızdırmayın bakın şirketi Araplara 4 tl iskontolu satar tümünüz zararda kalırsınız sonra ağlasanız da paralar geri gelmez !
Patronu sevindirin diyin ki seni doğuran anaya hayranım Hamdi BEY Kutumda ne var hangi kutuyu açtırsam acaba deyin
fevkaladenin famdisi ( fevkalede dostum demektir ) bey diyeceksiniz !
Yakında bu hisse 4,04 YAPIŞTIRICI bölgeden destek alarak 5,15 hedef bölgesine gidebilir orda 1 ay silkeler ve 6-7-8-10 mümkün yatırım tavsiyesi değildir artık Sabır taşı olduk zaten
Hesap ortada üstad
2023 6 aylık 2.6 milyar kar
2024 enflasyonu vs 5.2 milyar
2025 enflasyon ve. 10.4
2026 enflasyon ve 20.8
2027 de 41.16 kar
41 milyar kar bedelsiz vs bölünme olmazsa
Bir de GYO değerleme raporu olursa
Hisse 80 100 bandına gelir 5 yılda
Kur koruma dan borsaya para gelrise ne olur dusnmek lazım.yuzde 1000 kazanmis sirkete mi yoksa yüzde 50 iskontolu şirkete mi gelirler
İyi aksamlar
Şöyle bir şehir efsanesi var borsada
Şirketin sermayesi 100 birim olsun şayet kar rakamı 100 ve uzeiri olursa o şirket 10 TL ve üzerine gider diye
6 aylık kar sermayej8n 2 kati kar var
Yani şu andaki verilerle bile 10 TLolmali
Tabi borsa sabır işi
1 gitmez
2 gitmez
10 gitmez
11 de bir gider hepsinin acısını ciakrir
Sadece sabir
Diyelim ki tarla aldık 5 sene sonra satacağız hepsi bu
Bu arada gidin Antalya da ankarad a İzmir'de 100 mioyar vereyim de ortak olayım otele deyin
Sizi kapıdan kovarlar
Kaç tane otele yarı fiyatına ortagjz halbuki burada
Bunu unutmayain
W.buffet in dediği gibi çorap bile ucuzken alırım ben diyor
Hamdi bey uyandı galiba dostlar alıma başladı
Günaydin Hamdi bey
piayasa coşuyor akfen de 489 oldu ağır adımlarla
Kademelerde 5 6 milyon işlem varken şimdi 1 2 milyona çekmişler.
Güzel kardeşim kkm den çıkan para ya dolara ya borsaya akacak deniyor.kalkip da o parayı pddd şu uçmuş kağıtlara gitmezzzzz
Ve işlem yapacak olan yüzde 20 30 bilinçli bankacı olacaktır
Bu para 10 kat gitmiş hisseye değil pd dd si 0.60 olan şirketlere akar.istersen 3 e kadar çek.biri gelir ucuz kalmış mali kapar geçer.pazarda böyledir sabah 10 tl olan domates 🍅 akşam üzeri 2 TL ye düşer birileri de kapış kapış kapar.
Malınızi kaptırmayın sevgili küçük kardeslerim
Bu hissenin şanzımanlı mı bozuldu ney var motor marş basıyor , ses geliyor gaz verince teker dönmüyor
Çamura saplanmış Askeri kamyona döndük !
Bu hissenin Düşmeye sebep arayan hali gerçekten üzücü beyler ve bayanlar !
Honky hoca yarın 5,07 geçtik geçtik geçmedik günlükler ve saatlikler bence dirence yakalanır ! El Fatiha okuyabiliriz
Şahsi fikrimdir kimseyi etkilemek istemem bu kadar naz aşık usandırır beklemek lazım ama 30 işlem günü daha beklenebilir ! Ekim ayında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hisseleri Trendi de Alır zirvelere taşır , coşacak bu diyorlar GYO sektörü Ekimde düşerse dünya tersine dönmüş olacak !
Ben teknik taktik bilmem
Konya çimento 170 de iken 5000 dedim hisse 5500 şu anda
Alcar 30 TL şimdi 600 TL
Hisse nette tüm yazılarım var.
Akfen gyo 100 TL olur
Ha bugün demedim yarın da değil
5 yıl vadeli olarak bölünme olmadığı halde hisse bu kar rakamlariyla bu yatırımlarla 2028 Eylül ayına kadar oraya gelecektir
Bu da burada dursun yazı olarak
Ytd
Fevkaladenin Famdisi bey bu hisseyi köpürteceği yerde GÖMMEK İÇİN CENAZE MERASİMLERİNE başlayabilir
Cidden korku filmi izlemek daha çok keyif verip kahkahalarla güldürmektedir .
Ereğli dahil bu kadar depresif bu kadar düşmeye Aşık bağlı hisse ömrümde görmedim .
Batık ve 400 -500 fk hisseler bile tepki verirken bunda ciddi ky silkeleme var .
12 ayda değil 45-60 ay sabreden kazanabilir ama batarsa da feci batabilir . Portföyde % 10 geçilecek bir hisse değildir .
Her portföyde olsaydı spek mecburen yukarı çıkartır 6 tl den malı toplar sonra yoluna devam ederdi.
4 milyon yatırımcı ortalama 1000- 5000 lot alsa bundan bu hissede spek zaten tahtayı millete devreder kaçar da giderdi .
Hisse o zaman 25 değil 70-80 işlem görür Sasa olurdu .
Kimsenin dönüp bakmadığı en ucuz kalmayı başarabilen tek hisse olma yolunda ilerliyor garip bir durum var Aracı kurumlar özellikle bu hisseyi almayın diyorlar
Bakın 5 aracı kuruma dedim ki 500.000 tl almak istyorum bundan almayın spektir almayın Başınıza bela alırsınız , almayın ALMAYIN ASLA ALMAYIN DİYORLAR Ytd
Aracı kurumlar bunu asla tavsiye etmiyor !
BEN kendi zorumla aldım 90.000 lot
Aracı kurumların arkasına bakmadan kaçtığı nefret ettiği bir hisse olmuş !
Maalesef öneren de yok köstek olan çok zor hisse aşırı sabır ve seneler gerekiyor veya Reis diyecek ki Mutlak portföyde olmalı ben aldım akfgy iyi hissedir Bu hisse gider ucuzdur diyecek ! Bu halk başka türlü AKFGY almaz herkesin sat dediği hisseyi kimse almaz ise KY dökülür ve hisse de uçmaya başlar hayırlısı ! Ytd