Dominion Bank'ın internet sayfasında bu bilgiye nasıl ulaştığınızı izah edebilir misiniz...ben şöyle bir baktım bulamadım. Log in olmak mı gerekiyor..
Printable View
Dolar 5.400-5.500 civarına demir atmışken ve daha aşağılara gelemiyorken gösterge tahvilin böyle 100'er 100'er baz puanlar ile düşmesini açıklayabilen var mı??? Göstergenin düşmesinden ziyade gösterge bu kadar güçlü düşüyorken dolara yansımaması düşündürüyor beni...
Kredi faizlerinin indirilmesi baskısı geldikçe bankalarda mevduat faizlerini indirecek elbette. Mevduat sahipleri gözünü açmadıkça bu devran gittiği yere kadar gider.Ancak yabancı yatırımcı bir yerde oyunu bozar ama o firsattan da mevduatçılar yararlanamaz. Faizler düşüyor diye zaten uzun vadeye de bağlatırlar parayı:))) Eksi reel getiri ile bankaya para kazandırılır işte.
Log in olmaya gerek yok acemi olmayın yeter.
https://www.bloomberght.com/haberler...u-tavsiye-etti
Vakıf 23'e düşürdük dedi aylık faizi. check edebilecek var mı?
bu kafayla gitmeye devam edilirse seçim sonrası %30 ları görmek çok zor değil. ytd.
Siteyi takip edin hergün 10-15 firma konkordato açıklıyor.
http://www.iflaserteleme.com/iflas-erteleme-haberleri/
Buradaki hız böyle devam ettiği sürece faiz artışı olmaz düşüncesindeyim.
Kredi büyüme oranlarının eksi 5-10 lara geldiği bir ortamda bankaların faiz düşüşünü baskı var diye yorumlamak yanlış olur..
Bankalar paranın üzerinde oturdukları müddetçe zarar yazarlar..
Ellerine geçen parayı anında krediye dönüştürüp satmalılar..
Durgunluk ekonomilerinde faizler düşer..
Bu doları zıplatacak bir durum değildir..
Bir süre sonra faizler yeteri kadar düşünce ekonomi yeniden hareketlenir para yeniden daha hızlı sirküle olmaya başlar..
Şu anda doların da faizin de düşmesinin nedeni Türk ekonomisinin hızlı birşekilde diyete girmesidir..
Dolara da TL ye (kredi) talep düşmüş durumda..
Araba fiyatları önümüzdeki 1-2 yıl içinde düşer mi?
Seneye kasım-aralık gibi iyi bir ötv indirimi bekliyorum.
1600cc için %60 olan oranın %20-25'lere inmesini belki de hayal ediyorum.
Hiç ÖTV geliri elde edememekten ise seri satışlar ile %20+%18 KDV ile gelir elde etmek daha iyi olacaktır.
Merhaba arkidişler,
Taptaze, sıcacık mevduat oranımız ile ilgili sizleri bilgilendirmek isterim:
Banka: İş
Tutar: 500bin+ ABD Doları
Vade: 32gün+
Hesap durumu: Temdit
Faiz oranı: %3 (opsiyonla %5)
Herkese selamlar
Burgan güldüren hesap 24,75 e düşürdü
geçen hafta iyiki fibaya 26 dan 90 gün çakmışım, böyle olacagı belliydi malüm...
Arkadaşlar, burayı okuyan kafayı yiyecektir. Sanki; parası olan parasından kurtulmak istiyor gibi hava esiyor. Oysa, iktidara tam destek veren sn.Bahçeli bile sizden rahat. Sadece faiz sayfası değil, diğer yatırım sayfalarını da incelerseniz yolunuzu aydınlatmış olursunuz.
400k için 90 veya 181 gün teklif alan varmı?
Nşa da şu an faizlerin 27-30 bandında olması gerekirken yaşancı bahar havası kullanılırak mevduatçının parasına göz dikiyorlar
Burgan 1 milyon dolara kadar %5 di bugün, ocak bağlarsanız 5.25...
Dolar faizi de düşmüş.
Odea, oksijeni düşürmüş.
Arkadaşlar kredi faizleri geri ödeme konusunda sıkıntı olmadan verecek şirket azaldığı için düşüyor. Bu nedenle de mevduat faizleri düşüyor. Peki ya aktif tahvil ve cds neden düşüyor?
Odea oksijen plus 26 dan 25 e düştü. Siyasi baskı var. Savaş tamtamları çalıyor sanki döviz/tl için.
yahu cds nereye düşmüş ?
cds 360 küsürlerde
sence düşük mü ?
gösterge tahvilin düşüşü ise suni.
büyük borçlanma yok, iç alıcıya satıyor
1.5 milyarlık ihalede 50 milyon rot satış yapıyor oda %19 dan 18.75 den
gerçekten ihtiyaç olması halinde ydışı yatırımcı bu fiyattan bu cds te gelir mi ?
gelmez.
trlibor 26.xx lere yapıştı, takasta ise aortda 24 ün üzerini gördük bugün hatta 26lardan işlem geçti.
suni hareketle baskıyla bu iş olmaz..
Allah korusun bu kadar baskı devam ederse, küçük bi haberde usdtry den sert hareketler görmemiz mümkün..
inşallah ekonomi düzelir, faizler ve kur düşer.. ama bunun yolu suni hareketler değil, kalıcı reformist hareketlerdir.
ytd.
syg,
Takasbank oranları düne göre çok az artmış.
https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...-gunluk-bulten
aynen üstadım faizin düştüğü yok..sadece algı operasyonu yapıyorlar.
http://www.trlibor.org/
Mevduat faizleri cidden yalancı bahar yaşattı %30 %35 olur deniliyordu ama gerileme çok fazla yapılan zamlar bi türlü inmiyor. Herşey dolar 7 tl seviyesindeki fiyatında yada az altında olan mevduatçıya oldu malesef...
İyi akşamlar 530k 26 Kasım vadeli geçen ay 25,75 vakıftan bağlanmışık ilk ay 27 vermişlerdi daha fazlasını alıcaz derken faizleri daha da düşürmeye çalışıyorlar. Şahsi düşüncem 1 sene bağlamayı düşünmekteyim.
Anadolu %25 Temdit..
Vakıf %24.4..
Halk %24.5...
Şeker %24.5...Temdit
Teb %23...
Fiba %26 Eski müşteri geri kazanma uygulaması 32 gün ve üstü- 181 gün üstü %26.5..Minumum 250K...43 gün baglandı
Agalar stopaj indirimi hakkinda bir gelisme yok ve kasim ayini ortaladik. Benim tahminim bir uzatma gelmeyecek. Bu ortalama yuzde 3 faize denk geliyorki bankalarda caktirmadan azar azar dusuruyor. Negatif faiz ve ustune stopaj 15 e cikarsa vay halimize.
Neyi dusunecegimi sasirdim. Dolarda terste kalip giden paramami enflasyon karsisinda eriyen tl memi. Altina gireyim diyorum ama girdigim yerden cikamiyorum. Keza altinda yerinde sayiyor mk
Son mk lafi icin kusura bakmayin icimden baska birsey gelmiyor artik