Can sikintisi haliyle tahtaya yansiyor.. :drunk:
Ek 10434
Printable View
Can sikintisi haliyle tahtaya yansiyor.. :drunk:
Ek 10434
bunun tahtasını yapanın,allah belasını vresin.borsa çıkar tık yok,borsa düşer tepki yok.nerden bulaştım boktan kağıda.
organize terör çetesi ekonomik saldırısına devam ediyor..**hele bu rakamlar tam organize çete işi..bakalım araştırmalar ne çıkaracak..bu arada halkın bankın gyo su yöneticisi daktır**g.müdürü atandığından beri hisse rezaleti manidar **şekilde devam ediyor.***manidar yani**çok manidar***...
BU YENİ ATAMA DAKTIR G.MÜDÜRLE GELEN BU HİSSE ÇÖKÜŞLERİ ACABA ACABA mı**????sebeb nedir acaba .**mıdr..bu saldırı mıdır***??acaba..varlık fonu bu arada çöküşte **nerede ..arabamı seçiyorlar hala***??mı??
Amerikada rıza davası 25 kasımda, halkbankasında satışlar başladı , bu da sanki çok yükselmiş gibi düşüşte ağbisini takip ediyor. 25 kasıma kadar nereye kadar düşeriz allah bilir
Çakallar endeksin costugu gunlerde satisin ilk uc kademesine dizginlemek icin 3,4 milyon kagit yigarken , endeksin gözünün topraga baktigi boyle gunlerde satisin ilk 10 kademesinde 4 milyon bile mal yok. Kucuk yatirimcinin belli bir bantta tokat manyagi yapildigi o kadar belli ki. O bantlar assagi ya da yukari kirinca bi afalliyorlar sonra ayni senaryo yeni bantta devam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arz edildigi gunden beri getiride XU100 den %46 , GMYO endeksinden %15 geride kalarak efsane batak kagitlar arasindaki yerini gururla aldi. Bu gurur hepinizin..
Yonetim kesilikle basarili , milyonluk yonetim giderleri , jestiyonlar , temsil bedelleri vs. kesinlikle haklari. Sayelerinde hem devlete guvenip hisse alan yatirimci kazandi hem de sirket.
Hala daha kagida hedef veren kurumlar falan var ya , en acinacak halde olanlarda onlar.
Ek 10530
yyuh 0,97 olmuş hayırsız uğursuz kağıt..
Devlete ait bütün hisselerde aşırı yönetim gideri harcamaları var ve bu paralar bu kalem adi altında nereye aktarılıyor kimse bilmiyor, yani hissenin bu durumda olmasindan hükümetin haberi de var, parmağı da var, gubretas da ayni.
0,96 herkese hayırlı olsun.. bozdur bozdur harca durumları..
93 degdirmeden durmaz sn spek...ah aldıgınızı unutmayın emi
hraç Tavanına İlişkin Bildirim A+ A-
Özet Bilgi
Kira Sertifikası ihracı hakkında Yönetim Kurulu kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
İlgili Şirketler
HALKI, HLY
Yetkili Organ Karar Tarihi
08.11.2017
İhraç Tavanı Tutarı
1.000.000.000
Para Birimi
TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü
Kira Sertifikası
Satış Türü
Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı
Yurt İçi
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği 08.11.2017 tarihli toplantısında;
SPKn madde 31 tahtında, Şirketin Esas Sözleşmesi'nin "Borçlanma Sınırı ve Menkul Kıymet İhracı" başlıklı 7. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden; Şirketimizin "Fon Kullanıcısı" olacağı yapıda; kira sertifikası/sertifikaları ihracı amacıyla Şirketimiz ile Halk Varlık Kiralama Anonim Şirketi ("Halk VKŞ") arasında sözleşme imzalanmasına, planlanan kira sertifikası ihraç programı kapsamında Halk VKŞ'nin "İhraçcı Varlık Kiralama Şirketi" olarak yetkilendirilmesine, Halk VKŞ'nin ihraççı olarak yer alacağı ihraç belgesinin onaylanmasının kararlaştırıldığı SPK karar tarihinden itibaren bir yıl içinde, çeşitli vadelerde ve Tebliğ'de öngörülen kira sertifikası tür ve sözleşmelerine dayalı olarak; halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara, 1.000.000.000.-TL(BirmilyarTürkLirası)'na kadar nominal değerde, Türk Lirası cinsinden satılmak üzere yurt içinde gerçekleştirilmesi planlanan kira sertifikaları ihraç işlemlerinde finansal danışman ve lider aracı kurum olarak Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin yetkilendirilmesine, imzalanacak sözleşmeler ve gerçekleştirilecek ihraç kapsamında gerekli tüm işlemlerin tesis edilmesi ve sözleşmelerin imzalanması, konularında Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Hisseye olumlu veya olumsuz bir katkısı nedir?
0,95 olmuş uğursuz lanet kağıt.. seni bana aldıran sahte kahramana selam olsun..
way arkadaş neden 98 oldunda neden 95 e döndün ne biçim bir kağıtsın
Eskiden olsa 15M hacimle kagida takla attirirlardi , simdi hic kipirdatmadan oturdugu yerde sahip oluyorlar yatirimciya. Ders niteliginde hareketler [emoji122]
%5 artı yapınca şimdi kağıt dillenmeye başladı. yazan çizen twitter üstadları var yine. buralardan alanlar olacaktır. foruma yeni mağdurlar istemiyoruz, bizim mağdurumumuz bize yeter :bravo:
cok titiz lotları sayıyorsunuz hlgyo bey bugün anladım..Allah o gözünüzü doyurur inş
Niçin olduğuna değil,ne oluyor ona bakın!..Munehisa Homma
0,92 olmuş lanet kağıt.. sahte kahramanlara inanıp 1,20 olacak diye atlarsan böyle olur..
Bundan daha kotusu artik Zarrab yuzunden halkbanka milyar dolar ceza kesilip istiraklerine cokulmesi olur.
Hey masallah akiyor , akiyor [emoji1] alis :0.90
Boylece sirketin degeri tek basina ifm arazisinin degerinin bile altina dustu.
Bosuna efsane demiyorlar sana [emoji106][emoji1]
pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman :halay:
delirtttiniz be :yahoo:
2017 sonu: Piyasa degeri 700M TL.
2019 sonu : ( Sirketin Yatirimci bülteni ) 200M senelik kira getirisi. [emoji23]
Cok buyuk yalancisiniz cooook , yatacak yeriniz yok [emoji1]
Alla alla bu adamlar mallara cokulmesin diye sirketin icini falan mi bosalttilar [emoji54] acaba , endeks +%0.80 bu -%2.5
Dukkani kapatip 0.50 lerden milletin eline vercekler o olcak.
Yaparlarsa sasir miyim ? Tabiiki hayir , SPK buna bisey der mi ? Tabiiki hayir.
Bu Rıza belasından Halkbank iflas etmeden kurtulabilirse dava sonuçlandığı gün geri geleceğim inşallah. Şansıma bilanço açıklanmadan 1 gün önce başka hisseye geçtiğim için bu sert düşüşe yakalanmadım. Diğer yatırımcı arkadaşlara da sabır diliyorum.
Yazıkki, ne yazık. Şirket batmış gibi devamlı düşüyor. Sözde geri alım vardı, alım hakları doldu mu acaba?
Son 1 haftalık takaslarda "DEUTSCHE SEC" isimli kurumun azar azarda olsa kemiksiz alışları var.
Gnl Md evvelsi gun MUSIAD toplantisinda cikmis hala , gayrimenkule dayali finansal urunler yayginlastirilmali diye vaaz veriyor.
Te Allaaam yaa [emoji1] ...
Anca cene , yonettigin sirketin degeri arz fiyatinin $ bazinda 3 te 1 ine indi , bu konuda soylemek istedigin bisey var mi ? Diye soracak bir adam yokmus ortamda demekki.
Sokaga cikmaya yuzu olmamasi gerekenlerin hala toplanti toplanti gezip martaval okumasi insani cildirtiyor 🤯
Bugunde yememis icmemis ekonomi zirvesine gitmis [emoji1]. Dedi ki , IFM icin 2020 de roadshow’a cikicaz. Yani diyor ki 2025 de belki yatirimci bulteninde yazan 2019 hedeflerini bulucaz , o da bir ihtimal.
10:00 - 11:00 arasi toplam hacim 12.000 adet ( yaziyla onikibin ) ...
Yer kabugu olustugunda almis olanlar zaten satamiyor , yeni alanlarin da eline zamkladilar 1.05 lerden kadigi , bir 4-5 sene de onlar oyalansin dursunlar bakalim.
Kap a düşen açıklama :
Şirketimizin "fon kullanıcısı", Halk Varlık Kiralama A.Ş.'nin "ihraççı" olduğu yapıda, 1.000.000.000.-TL (birmilyar Türk Lirası)'na kadar, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edilmesi planlanan kira sertifikasının kayda alınması ve ihraç belgesinin onaylanması amacıyla, Halk Varlık Kiralama A.Ş. tarafından 24.11.2017 tarihinde Kurul başvurusu yapılmıştır.
Kagitta olanlara Allahtan rahmet , geride kalan gozu yasli sevenlerine metanet diliyorum.
4 yıldır tahtanyı baskı altında tutan 1 kademe oynatmayan halkbank ve vakıftaki fon yöneticileri noldu en olmadık günde milyon milyon alıp veriyonuz kendiniz arasında bişeyden mi tırstınız ...yaptığınız pislikler ortaya çıkacak diyemi bu telaş....ytd..
HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
HLGYO
HALK GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Raporu_Kasım 2017.pdf
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
30.11.2017 10:54:24
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi A+ A-
Özet Bilgi
Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi
Bildirim İçeriği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
23.01.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Derecelendirme Kuruluşu Unvanı
SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.
Sözleşme Geçerlilik Başlangıç Tarihi
16/01/2017
Sözleşme Geçerlilik Bitiş Tarihi
16/01/2019
Not Geçerlilik Başlangıç Tarihi
30/11/2017
Açıklama
Şirketimizin Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme sürecine ait çalışmalar, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Saha Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlanmış olup, 30.11.2017 tarihi itibariyle şirketimizin Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24 olarak belirlenmiştir.
Pay Sahipleri
Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık
Menfaat Sahipleri
Yönetim Kurulu
Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme Notu
oda_CorporateGovernanceApplianceRatingNoteAbstract |
Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Notu
oda_weight|
Ağırlık
% 25
% 25
% 15
% 35
% 100
oda_Note|
Alınan Not
94,1
93,42
94,36
89,47
92,35
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.