İmtiyazlı hisse talepte bulunan şirketlerin borsa tarafınan borsaya alınmaması gerek, küçük bir oranla şirkette devamlı söz sahibi olmak; borsada hisse alanlara büyük haksızlık şu durumda.
Printable View
İmtiyazlı hisse talepte bulunan şirketlerin borsa tarafınan borsaya alınmaması gerek, küçük bir oranla şirkette devamlı söz sahibi olmak; borsada hisse alanlara büyük haksızlık şu durumda.
İttifak tavan bu Az bişey kıpırdadı devamı gelir inş.ytd
İttfh adeseye 247 milyon tl borcu var
Bedelli sermaye artışı onaylanirsa yukaridaki gayrimenkuller geri alinacak
ADESE_ kalpten kalbe bir yol vardır görülmez:) neden diye sormayalım ben bu kağıdın kaşına gözüne aşık oldum.. baktıkca bakasım geliyor:)
Birkaç güne dolar buralar..!
Ytd
alıcılar silkeleniyor... benim yükseliş beklentimde değişen bir şey olmadı
ADESE_ kağıttan uçurtmalar iyi gidiyor ama, ciddi alıcısı olan hisseler baya yoruyor. dolayısıyla ADESE ninde yorması normaldir.. peşinde çok dolanan var çünkü...
Peki peşinde dolananların beklentisi nedir ? aydınlatırsanız sevinirim, bunu ciddi soruyorum yanlış anlamaya mahal olmasın ,saygılar.Mi Note 10 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EyvallahMi Note 10 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İttifak'ın bedelli başvurusu SPK da bekliyor.Belki önümüzdeki hafta çıkabilir.Bedelliden gelen parayı kullanacağı raporda,grup şirketine olan borçlarını ödeyeceğini,grup şirketininde bankalara olan borcunu ödeyeceğini taahhüt ediyor.Bedelliden gelen paraının daha sonra verdiği raporla karşılaştırması yapılıyor.Bu nedenle bedelliden gelen parayı verdiği rapor doğrultusunda kullanacaktır.
Sayın karar_anı sizden ricam konu ile ilgili beni bilgilendirebilirmisiniz özelden yazmak istedim fakat nasıl yazıldığını bulamadım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim Allah işinizi gücünüzü rast getirsin
1,90-2,10 arasında çok işlem yaptık sonra uzak kaldık, 2,41 önemli bir barajdı, geçilmiş olmasını dilerim. ittifak dan gelecek paranın seyrine göre pozitif gelişmeler devam edebilir.
Sessizce..derinlerden...
Ytd
hayatında bir kaç kez 10 lira üstüne çıkmışlığı var, bakalım ne yapacak.
Yazık etmişsin..!
Ama kısmetten öteye hiçbirşey yok..
Aza kanaat bazen akıllıca oluyor..
Lakin ben sabır sınavını çoktan aştım..
Yapıştımmı öyle kolay kolay bırakmam..!
Yinede büyük konuşmayalım..!
Birkaç bekletimiz var adesede sanırım gerçekleşmek üzere..!
Eğer dediğim gibi olursa sizin yazdığınız fiyatları hayırlısıyla göreceğiz..!
Ben beklicem..
Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler..
Ytd
Adese ile ittfh arasinda ki makas acildi
yaklaşik 2 adese = 1 ittfh gibi bir fiyat rasyosu olurdu
Nasip
haftalıklarda halen ilk üçte.. ama bana ZAMAN zararı yazdı. saatler 23 eylüle kurulmuştu ama feyk atıp,8 Ekim Cuma 2.23 üzerine çıkıp başlangıç,ve sonrasına tavan yaptı.. hastanenin önündeki simitçi '' abi 2.72 kırılacakmı diye sördu ''ben evet kıracaklar,ama ben vezirim gerisini sen palaya sor dedim.. abi '' sen yinede haftalık bir garafik atıver'' dedi..
https://i.hizliresim.com/DUy3yy.png
haftalıkta 8 no turkuaza (şu anki 2.38 e)7 defa çapmışız.. şimdi de üzerindeyiz..
https://i.hizliresim.com/CUUfEU.png
2,72 direnci artik 2,79 oldu
teşekkür ederim....