Şu an 177.000 işlem. Gün sonu 500.000 geçer ya da yarın en az 5 katı
Printable View
Şu an 177.000 işlem. Gün sonu 500.000 geçer ya da yarın en az 5 katı
Önce 5-10 kademe geri yapar , 4.50 sonra full takat ileri gel gel çekecek
Bugündende fazla umutlanmamak lazım görünüyor öyle bir baskı var ki baskı olan hisse de günlükçününde işi olmaz bunlar ne isterse o.Zavallı şirket ve şirket sahibi sineklere oyuncak olmuş yoksa kendimi sinek.
Bu filmi daha önce izledim
Temettuden önce yükselmeyecek
Temettü sabahı sıçrama yapmayacak
Aksine bilanço kötü açıklayacaklar
3 e doğru yolculuk başlayacak
Alkadaki tecrübeme göre öngörümü yazdim
Yatırım tavsiyesi olarak algilanmamali
4.57-0.60=3.97 karpayi düşülmüş halı 4.57 kapanış olursa
52.500 milyon sermaye
47 milyon kar fiyat 3.97
Pahalı mı ucuz mu
Yoksa normal fiyat mi
Yarın ola hayrola ytdr
Hisseyi çok iyi işleyen bir spek var geçen sene verirken evvelki sene almışlar ne yapacağı belli değil normal de çok iyi bilanço çıkması lazım fakat burası Türkiye burada bilançodan çalmak çakmak yakmaktan kolay onun için bir bilinmez.
Tabii kimsenin günahını almayalım bilanço ile oynamak şirket sahibi spekle ortaksa olur yoksa neden oynasın bu kadar alın teriyle kazanmış belki de böyle düşünmek bizim kötülüğümüz.
Yönetimin eksiği bu cakallara yol vermesi mesala biraz geri alım yapsa kurt olsa yönetim cakalların hükmü olurmuydu bu alkada baskı üzerine baskı buna müsade etmemeli yönetimin kasada paramı yok
10 kuruş eksik ver geri alım yap çakal cukal kalmasın hissede hissede hisse olsun ytdr
Katılıyorum. Ben bu defa temettüye katılmadan dışarıda full bekleyeceğim. Her zamanki gibi Düşüş olacak ve aşağıdan toplayacağım. Temettüde beklemek uzun vadeli kazandırıyor , kısada çok anlamı yok. Dediğiniz gibi olacak ve huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu defa da tuzağa düşmeden biz kazanalım.
Geçen sene değeri kabaca 5 lira idi kara göre 5 den temeddü verdi sadece 27 milyon kar şimdi değer 9 hisse 4.5 buna da dikkat etmek gerekir.
Sayın Puma sizin gibi düşünenlerin satışlarıyla hisse 55 kapatacak. Hayırlısı olsun.Hatta 54.
Hak kullanım 17 nisan
kayıt tarihi 18 nisan
ödeme 19 nisan
Yarın satsam yineden temettü alırım herhalde.. ?
Kayıt tarihinde takasımda olmasına gerek varmı.
Hak kullanımı ne demek anlamanız lazım.
Teklif Edilen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (1) - 17.04.2019
Kesinleşen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (2)-17.04.2019
Kayıt Tarihi (4) - 18.04.2019
Ödeme Tarihi (3) - 19.04.2019
Kesinleşen hak kullanım tarihinde bakılırsa yarın hisse satsak bile temettüden yararlanırız ..Yanılıyormuyum.
Evet alırsın bugün hissen varsa yarın satsanda cuma günü hesabına geçer
Karpayi düşmüş halı 3.95 tl
Sermayeye yakın kar eden şirket 3.95 bu hisse 25__30 milyon kar açıklarken fiyatı bundan daha iyiydi bakalım piyasa yarın nasıl karşılayacak fiyatı artık ucuz bir hissemiz var yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür
Bu defa temettüye katılmadan bekleyelim dedim. Hep elimize verdi. Bu defa versin bekleyip hepsini aşağıdan almak istiyorum. Tabii düşündüğüm gibi olursa. Malum hep aynı şekilde yapıyor. Baskı kurup aşağıya basıyor. Bu defa basarsa alırım hepsini. Ama yukarı giderse kısmet deriz. Güle güle harcayın hayırlı olsun
Eğer toplamak istiyorsa korkanların hisselerini toplamak için büyük fırsat tabii ki hissenin açıklayacağı karı biliyorlardır hiç kuşkum yok bakalım insanların başına ne gelecek.Ama bana pek olumsuz gelmiyor.
Fk 4.37 olmuş
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.92 yi gösterdiğinde almak istedim para yoktu..
Ama bu sefer hazırım bekliyorum. 3.00 tl civarını göstermesini
Temettü de fena değil. %10 faiz almış gibi oldum.
Alka da devam
Bilanço son gün 30 nisan bugün de geçti kalan 12 gün bilançoyla yönünü bulur hayırlısı 12 günde geçer ytdr
Bilanço ya son 8 iş günü bakalım 4.55 tekrar gelecek mi gelirse bilin ki bilanco iyi gelecek
Sayın sabır şüphenizmi var iyi bilançodan inşallah iyi gelecek bu sefer ytdr
Yok sayın berat37 en az 13 milyon bekliyorum dolar artış i şirket in borcunun çok az a inmesi bunun göstergesi mayıs 10 a kadar 4.90 hedefim var 60 kuruş ta temettü 5.50 sayılır zaten
Inşallah güzel olur bu arada fk da düştü fk 4.41 bu demek oluyor ki fiyat uygun benim beklentim en uygun olarak bu fiyata göre yüzde 50 prim fakat sizin dediğiniz gibi 12-- 13 milyon kar gelirse yıl sonu kârı ne olur geçen yıl 3 aylık 5 milyon kârı yıl sonu 47 milyona çıkardı nerdeyse 10 katı 3 aylığa göre 10 milyon ve üstü karda 6 katı artirsa yıl sonu bilançoda fiyatı hayal bile edemeyiz çift haneye gidebiliriz zaten spegin çok sıkmasından belli hisseyi hedef 5 yada 6 olsa bu kadar çok baskı olmaz gibime geliyor
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır
Ytdr
Bu sene biraz farklı aşağı geliri düşünenlere 4 liradan alınır diyor.
4.02 ye 45000 lot satış yazmış gitmiycek diyor baskıya devam bilanço güzel gelirse satışa girdiklerini müsait bir yerine istifler
1 yıl da 50 milyon civarı kar eden şirket alka
Piyasa değeri toplam 210 milyon tl
4 yıl da kariyla şirket bedava geliyor yazık
Bu şirketi kaça satarlar acaba
Senede 50 milyon kar eden şirketin borsadaki değeri 210 milyon tl
210 bin tl ye daire alıyorsunuz daire her sene 50 bin tl kazandırıyor gibi düşünün şimdi bu daire pahalı mı ucuz mu bana göre ucuz
Ve ucuz olduğu için spek baskı kuruyorlar hepsi benim olsun diyor ytdr
İşte alka......
Alan yok satanı der gibi
Bilanço yaklaştı hacimde prim yapmasıda bilançoya bağlı inşallah utandirmaz bizi
Ins bu cuma ya gelir bilanco ya da p.tesi sabah a da hafta ya güzel primler
Bildiğim alka temettüden sonra düşer daha sonra daha çok düşerdi.
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha düşmedi. Hedef 3.30 gibi görünüyor. Bu defa temettü hatasına düşmedik. Nakite geçip 3.30-3.00 arasında fullemeyi bekliyorum kendi adıma. Gelirse bu defa Zafer kazanmış ve yenilmemiş ve speğe ders vermiş olacağız. Her zamankinden terse çalışır yukarı giderse de murphy kanunu işlemiş olacak ve malı kaptırmış olacak ve üstüne soğuk su içeceğiz. Ya nasip diyelim.
3 aylık bilanço beklentisi yada tahmini olan varmı geçen 3 aylık ciro 68 milyon tl idi kar 5 milyondu ytdr