Kârda olan var mı
Printable View
Kârda olan var mı
erhan hocam sığ tahtalarda spek tek bir lotu bile hesapliyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 capital 614966 lot almış.maliyet 3.191
613867 lot satmış.maliyet 3.158
Bu nasıl bir mantıktır.niye aldın zararla niye sattın.amacın ne diye sorarlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Grafik ,kapa atılan haberler vs hepsi hikaye,patron canı isterse çıkacak istemezse buralarda sürünecek,herşey gelecek teklif sonrası artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pasta atabilcek varmi arkadaslar hem gunluk hemde su son dususten bu yana.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resim burdan paylaşılamıyor,ama twetter da #dzgyo yazarak paylaşımlardan ulaşabilirsiniz
tsk ederim.
Saçma sapan hareketlerle dolu bir gün daha..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam artık gitmiyor dedirdip toplamanın peşinde son çırpınışlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.10 altı kapanış hiç hoş olmadı psikolojik destekdi denizde tutmadı 3.10u
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli ortaklar çok ağır bir ihale almış görünüyoruz herkes bu satışa odaklanmış bende dahil ancak merakım diyelim pazartesi satış haberi açıklandı geçmişte gürdük ki banka hissesi çok çok olumlu tepkiler verdi peki bizim bu gyo ne kadar bir tepki verir hayal kurmadan örnek 3 günde 5 olur mu biraz yorum olsa okuyup moral bulacazda zor senedi bulmuşuz bu arada endekste sert bir geri çekilme olsa 2 tl mi olacak bu gene
311 altı herşey mümkün bence.. haber gelmeden de bir nane olmaz bundan.. ayrıca satış rakamının beklenilen tutarda olmasıda lazım... benimkisi sadece hayal.. YTD.
deniz bank su anki piyasa fiyatının altinda satilacak gibi duruyor ama birde 2 milyarlik sermaye artiticaklarmis hisse senedi fiyatindan yuzde 10 dan fazla düşük olmama sarti ile bi haberde ole yaziyordu. fakat satista gyo nun yeri ne hic bir fikrim yok. ne olur bunu da satarlarmi satarsalar gyo zaten defter degerininde altinda heralde iyi bi fiyat verirler. ytd
Dzgyo nun %90 ı denizbanka ait,yani denizin malı.satış gerçekleşecekse dzgyo da satılmış olacak.benim şahsi düşüncem daha öncede belirttiğim gibi satışın gerçekleşmesi için şirket değeri yükselmesin makul bşrb anlaşma yapılabilir değerde kalsın diye baskılıyorlar.Teklif geldikten sonra iyi bir teklif gelirse zaten hareket başlayacaktır.Zararına da bir teklif geleceğini düşünmüyorum,
Arap yatırımlarının türkiyedeki iştahı da ortada.dzgyo üzerinden büyük projeler gelecektirYTD
Perşembe günkü harekete anlam veremedim ben, yukarıdan alıp alttan sattı buradayım mi dedi, yoksa patron ben istemedigim sürece kimse kaldıramaz mi dedi. Son 15 gün hareket olması gerekiyor, olmazsa sahada birşey olmaz, 30 bin lot la temmuza kadar bekleyeceğim, temmuz sonu artık vedalasirim
Kemankeşteki hotel çok güzel olmuş, her ne kadar elimde bu hisse olmasa da burayı takip eden Deniz gayrimenkul yöneticisi varsa teşekkürü borç bilirim...
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok sıkıcı birgün daha...180 bin işlem hacmi pehh!! yemede yanında atoyun içinde oyun..satılma hikayesini bir tarafa bırakalım...esasında gyo nun mali verileri güsel...2017/4 net karı %30 yakın artırmış esas faaliyet karı %30 ,piayasa değeri şuan için 155,5 milyon ve sermayesini artırmayı planlayan bir şirket.. güzel projelerede imza atıyor.lakin kadir kıymet yok ...eğer patron sen isen kağıdının başına geç ve ha eğer patron bizsek emrediyoruz kağıdının başına geç ve hak ettiği yeri görsün:cool: yazılanlar sesli düşüncelerimdir.ytd
Aldıkça düşüyor bu nedir yaa, hay sizin yapacağınız işin taaaa....
Haini uzaklar da aramayın,deniz bilerek daha aşağı çekiyor hisseleri,
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece öngörüm zıplama an meselesi
çok sıkıştığı doğru ama aşağı mı yoksa yukarı mı zıplar onu sayın speğimiz belirleyecek...bu seviyeleri ya kuvvetli destek yapıp zıplayacak yada bu seviyeleri direnç yapıp aşağı kıracak...güvenilmez....
3.2x ortalamam bana ziplayamaz[emoji4]
Hiç tadı yok bugün yine .
Herkes cansız, boğdu milleti. BIST giderken bu aşağı gitmeye çalıştı. Bakalım yarın borsa yine artı yaparken bizimki direnecek mi?
Mustafa bey, Mehmet Kocabey,
Ne dersiniz bu duruma?
Hiç hareket yok, umut var mı?
Açıkçası ben yarın zıplama bekliyorum,
Hacim yok. Alan yok, satan da.
Baskılıyor
2 lere doğru yelken açacak gibi bu gidişle ytd.
Gerçektende hayat denizde güzel..
Yarını beklemeyecek gibi
Tavan hayırlı olsun şimdiden
hayırdır ne oldu ya haber mi düştü??
tavan ya nedir noldu haber yok bişi yok ??
Satış bence okey gelecek hafta 7 leri test eder, yeni alan patron dzgyo u uçurmak isterse projeleri artırır ve değeri ne değer katar, adı üstünde katar :) bu sadece öngörüm ben cıtami 10 Lara yükselttiler haberiniz ola ortaklar. Ytd. Sadece öngörümdür.