İstediğimi alana, sizi rezil kepaze edene kadar burdayım.
Printable View
İstediğimi alana, sizi rezil kepaze edene kadar burdayım.
Şikayetçi olmayan varsa lütfen e-devlet üzerinden gerekeni yapsın. Kimse bizi enayi yerine koyamaz. Yapılan şey o kadar ucuz ve adice ki uzerimden atamadim. Hala sinirim geçmiş değil. Kusura bakmayın. Herkes hakkını helal etsin.
Kızgınlıkta herkes haklı çünkü patron bunu hep yapıyor ...
Ancak ben şirketle ilgili yorum yaparsam;
1. Emtia fiyatları artış içinde yani Bakır kablo fiyatlarına artı etki ederse karlılık oranları düşebilir
2. Yabancı ortak konusunda bence olur olmaz demeyelim ... ancak eğer olacaksa bile şu aşamada yaın zamanda serbest seyahat yokken yakın zamanda değil de belki yıl sonuna doğru veya gelecek yıla. Bilmek için müneccim olmak lazım
Benim kızdığım nokta patron neden ilgi çekmek için bu tip ayak oyunları yapıyor. Şirket zaten iyi ve yeterince ilgi çekiyor zaten.. Gerek yok bu tür kısa vade vur kaçlara
sağlıcakla kalınız
Bu tip hareket sözde kurumsal yönetildiği iddia eden bir şirketin yapacağı hareketler değil. Ciddi bir çelişki yaşıyorlar. Bir tarafta 4x4'lük bir imaj çizip diğer taraftan ayak oyunlarına başvurmaları kabul edilebilir bir durum değil. Topu topu kaç şirket var bistte alınabilecek. Yatırımcıya fazla bir seçenek bırakmıyorlar. Ya kumara ya da bunların kucağına oturacaksın.
Spkdan henüz bir yanıt gelmiş değil. Ne var bu kadar inceleniyor ortaya çıkacak.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar kadar rezil bir şirket görmedim. Ellerindeki şirketi oyuncak ettiler.
Yalancının evi yanmış kimse dönüp bakmamış. Kağıdın durumu bu, bir çarpılan bir daha dönüp bakmıyor. Nereden çattık arkadaş, başımıza bela oldu. Lanetli hisse.
Alo sizde onur, şeref, haysiyet var mı? Utanmıyor musunuz? Yalan yanlış insanları kandırmaya. Önümüzdeki günlermiş hangi günler.
Yeni Şafakta yapılan röportaj da ayrı bir facia. Yurtdışı ile ilgili bekklenti pompalamanın ismi iş geliştirme olmuş. Çöpsün ve çöp olarak ömrünü tamamlayacaksın.
Orge hakkında gerekli inceleme başlatılmış. Diğer televizyon programlarında da yaptığı açıklamalara ilişkin bilgi ve belge gönderilmesi halinde de ilave inceleme başlatılabileceği bildirildi spk tarafından. Tüm yatırımcıların bilgisine sunulur.
Müşteri bile gelmiyor. Adi hisse.
İlk altı ayda alınan iş miktarı 300 milyon oldu neredeyse, sadece bu işlerden 100 milyon TL kar bırakır. Hisse başı 2 TL. Kambiyo karları, Alınacak yeni işler hariç. Daha neyin ecelindesiniz.
Trader insider olayı var galiba.
Sanki iş almadı şirkete icra geldi.
Haber öncesi 7,57 idi şimdi 7,50. Haberi önceden alanlar trade ile mal çaktı. Oc.ları
bu son metro işiyle birlikte sanırım orge tarihinin en yüksek backloguna ulaşacak, mevcutta zaten oldukça fazla iş vardı elinde, yukarılara gitmemesi için bir sebep yok, şaşırdım dün kuvvetli hareket olmamasına ama dün/bugün olmadıysa da yakında harekete başlar diye düşünüyorum.
backlogun büyük kısmı döviz cinsinden, son işi de euro olarak almış, muhtemelen yılsonu cirosu ve karı da rekor seviyede gelir, bunun beklentisiyle çok kişi girer bu kağıda, gitmeme şansı yok gibi geliyor. yatırım tavsiyesi değil sadece düşüncelerimdir.
Bu kağıtta büyük pislikler dönüyor. Bizim ispatlamaya gücümüz yetmez. Spk bilgi belge diyor. Ben ky olarak nereden ulaşağım delillere. Adam içerden bilgi aldı çaktı malı. Ben nerden ispatlağım. Haber öncesi sürekli pozisyon alınıyor. Alanın elinde kalıyor. Ortada bu kadar iş yokken 7,40 zaten temel hedef vardı. Neyi fiyatladı hiç bir şeyi. Dün satacaktım nerdeyse, içeme doğmuş bunların serefsizligi. Fiyatların düşmesine degil tepkim bu tip mide bulandıran hareketler insanı soğutuyor yatırımdan.
Eşit koşullarda yatırım yapmıyoruz. Adamlar 3-0 önde gidiyor. Spk'dan cezada çıkmayacak gibi. Haksizin güçlü olduğu yerde savaş veriyoruz. İyi yönetilen değil yöneticilerin etik ve erdemli olduğu hisselere yatırım yapmak lazım. Tabi 400 hisse içinde kaldıysa öyle bir şirket. Hepsinde ayrı tezgah ayrı pislik.
Sayın serdatt
Temel anlamda şirkete söylenecek tek söz yok. Ender şirketlerden. Ama tahtası içinse tam tersi her türlü dolap dönüyor. Yabancısı bile bıyıklı olabilir. Hareketleri her iki yönde de sert olabiliyor. Tahta tam kontrol altında.
Sağlıcakla kalın.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı takası son dönemin en düşük seviyesi geriledi. Citibank yatırım finans üzerinden 300 bin kusur mal çıktı.
Japon ortak dediler zenciler bastı tahtayı, metro ihalesi dediler rayları döşediler millete. Sizde şeref, onur, hassiyet varmı. Allah, kitap sormuyorum o zaten yok.
Günün geldiğinde sizinde elinize vereceğim. Sabrım ve sermayem çok şeref yoksunları.
sn.ferden dahil olduk bakalım hayırlısı
ORTA Ölçekli sermayeli Karlılığı yüksek bu hisseler farkedildikçe bu fiyatlarda durmayacak gibi..Bu hisseyi ileride bu fiyatlarda görmek hayal olacak. Herkese hayırlı kazançlar.
Sağlıkla sn.ferden
ne kaldı ki yılın yükseğine 7.98 bir umut sadece bugün için. ytd
istemeden olmaz :)
Hisse hisse değil köy dolmuşu. Git gel git gel başka bir icraat yok. Karaktersiz bir speğin elinde oyuncak oldu.
SPK da boş çıktı. Şikayet ettikte ne oldu. Bir de madalya takmadıkları kaldı. Altını olan kuralı koyar. Gerisi boş.
Endeks olmuş 1.150 gözü toprağa bakıyor hala. Alacaksanız alın satacaksanız satın bir defolun gidin tahtadan.
Orgeden inciler
Mutlaka Almanyadan iş alacağız Yeni Şafak
Önümüzdeki günlerde Japon Ortak geliyor Bloomberght TV
Yalandan kim ölmüş salla gitsin
Bir gün elinize yüzünüze bulaşır
2 hafta önce senin vermediğime o kadar pişmanın ki rezil hisse.
Bu hisse de alavere dalavere bitmez... Maalesef çok acımasızca saldırırlar
Mesela ilk çıktığında patronun aile hayatına kadar dedikodularla
Sonrasında televizyonda patrondan demeçlerle
Sonrasında ortak gelecek Japonu, Avrupalısı bilmem ne belası
Bu oyunlar bitmez çünkü
şirket güzel çalışıyor, işleri iyi adamlar bi halt bulamıyor ve bu tür dümenlere bulaşıyor
Beni kızdıran patron sen neden ortak olursun bu işlere, neden çanak tutarsın
şirketin iyi bırak yatırımcı olalım
illa vur kaç mı yapalım
itibar derdi yok kimsenin maalesef
sağlıcakla kalın
Patron artık TVlere çıkamaz oldu. Bakalım nereye kadar bu saçmalıklar devam edecek. 1 euro direncinin oldukça gerisindeyiz. Bedelsiz potansiyeli gelecek karlarla artacak görünüyor. Alınan işlerin katalizör görevi görmesi lazım amam nerde. Sana uzaya çık diyen yok, bari gerçekleri fiyatla adi spek.
4 aydır bu kivirmaya dansöz olsa beli çıkardı.
hadi orge ağladım sana da artık üzme garibanı kır 8 leri
7.95 leri kırmasın diye yapılan baskı zulüm nedir arkadaş kıralım artık.ytd
Orge tıkanıklık var. Haber lazım.