Raporlara göre Ykb gelinceye kadar Türkiye de banka kalmaz.Kısa vadeli riski yok ,uzun vadeli notunu kırdılar.Bedelli de yaptılar ,kasa ya bir Mil.dolar da girdi.Küçülebilir ama batacağını sanmıyorum.ytd
Printable View
Raporlara göre Ykb gelinceye kadar Türkiye de banka kalmaz.Kısa vadeli riski yok ,uzun vadeli notunu kırdılar.Bedelli de yaptılar ,kasa ya bir Mil.dolar da girdi.Küçülebilir ama batacağını sanmıyorum.ytd
YKBNK sı ÇUKUROVA gurubundayken endeksin en hızlısıydı..malum TMSF, KOÇ a satış ve KOÇBNK ile birleşme...
KOÇ gurubunun bankasıyken hala dolar olarak 2009 dibinde olmasını anlamak mümkün değil..10 yıldan fazladır KOÇ bünyesinde...
KOÇBNK ile çalışan binlerce kobi var..Tonlarca mevduat var..YKBNK da bu trafik yönetilince olağanüstü bir sinerji olmalıydı..
halka açıklık %17..seri harekete uygun.KOÇ un diğer hisselerine bakınca anlamak mümkün değil...
halkbnk-ykbnk 2 Sİ DE 2009 FİYATINDA(DOLAR BAZLI)..halkbnk bildiğimiz durum..ykbnk??????
ykbnk bence yancılarda aynı doas gibi eğer malın gerçek sahibi uğraşıyor olsa (koc holding) kimse açık yapamaz doğrulturlar
o yüzden ykbnk robotları da bir çok hissenin anasını ağlatırken çok üzerler ümüt tükenene kadar kanırtırlar
Yahu bizde diyoruz yazdığımız her yere mal geliyor
meğer batan geminin mallarını alıyormuşuz
sıkıntı yok verin biraz daha hızlı verin ki yüksekten maliyet yapmayalım boşuna.
akıllılar ya uyanıklar.pehh
Batacak diye milletimi korkutmaya çalışıyorsunuz yoksa fikrinize onay mı arıyorsunuz anlamadım. Sermayesi en yüksek banka hissedarısınız, her gün bakmayın, unutun, yoksa yanlış karar verirsiniz. Borsa zig zag işler, süresi değişir sadece.
bana göre en güçlü ÖZEL BANKA...KOÇ HOLDİNGİN...tüpraş,ford,tofaş hepsi koçun değil mi..
gurup riski en az banka...
ama neden yükselmiyor derseniz? BİLMİYORUM.....
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=6VGRhttp://imageturko.com/?di=JC2I
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=TCY9
GARNTİ BANKASINI ŞAHLANDIRAN GEN.MÜD.YAR YKBNK geldi...
aynı performansı beklemek fazla mı iyimserlik...
diğer bankalarda bedelli riski de var..
fazla düşmesi BETASI eski haline geliyor diye mi düşünmek lazım..
sonuçta endekste düştü..eskiden endeksin 2 katı hızlıydı(tmsf öncesi yıllar)
acaba endeks %2 artı yapsa YKBNK ne yapacak...bunu merak ediyorum..
durumumuzun özeti:
acımadıki acımadı ki.
Bütün bankalar artıda...bizimki nanay...merak ediyorum...bu satanların maliyeti 1,5 / 2 TL mi ki satıyorlar...ytd
BUisin bokunj cikardilar bahceli yine secim diyor uyum saglanamazsa. Bu borsa duzelir mi artik?
Hadi bismillah, yuksek betayla gitmeye basladi. Umalim bedelli odemelerinin bitmesiyle beraber bir rahatlama rallisi olsun. Bu dolara bu fiyat gercekten komik. Sonucta bu bankanin ici de bos degil yani.
Kademelere baktım da bugün 2.33-2.34 kapayacak gibi duruyor bence dipten 2.25 ile döndü zaten çok az işlem olmuş bu kademede, 2.28 de işe panikçilerden bayağı almışlar Ama asıl şu an an ağırlıklı işlem 2.31-2.32 kademelerinde. Ve üstte 2.33 te de bekleyen emirler var, bence döndü.
Ek 19132
2.32 doymadılar sata sata
ellerindeki malı satmadıkları için problem yok
bunların eline mal verecen önce eğlensinler bir güzel
seçimden sonra açık kapatcaklar ya
bizde aldıklarımızı tabana döküleceğiz ya onun kafası var tahtada .
yazın biraz daha 2.30
2.32
2.32
bize 2.60 altı her yer al sizede sat ahahahaha
2.30 dan alan yatırımcı , eski değere orantılarsak ; bölünmeden önceki fiat kaçta almış olur ?
Arkadaslar
YKB nin eurobond unu almak uzereyim. Bond un son gunu 3 aralik 2018 ve bugun alirsam getirisi %7 ve dolar cinsinden bu
Derecesine baktim BBB- diyor oldukca iyi ama kuskularim var cunku bu kadar derecesi iyi bir kurum nasil faizi bu kadar yuksek daha dogrusu bond fiyati dusuk olabiliyor?
Bir de BDDK nin 3 ayda bir bankalar hakkindaki raporu nasil bulurum? Yada YKB hakkinda bilmem gereken bir sey varmi?
EDIT: YKB hakkinda BDDK sitesine baktim ama hep genel bilgiler banka spesifik bilgi yok
Yabanci orani ne olmus boyle 1 gunde yuzde 20 dusmus.
0.47 usd ye ykb hey yavrum hey nerdesin dilgiltere ordinoları ahahaha
Bedello sermaye artirimindan kaynakli o takaslardaki degisimler. Yarindan itibaren oranlar tekrar degisir..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedelli zamazingosu bugün bitiyo demi..
bu fiyata yapı kredi almayan pişman olur gibi.. baktıkça inanamıyorum 2,3lerde olmasına.. yatırım tavsiyesi olarak değil düşüncelerimi yazdım
Dün kağıt 2.30 un altında debelenirken 5 küsür milyon lot açığa satış yapılmış..
Maşşşşaallahhh..
Yıllar önce soyguncu menkul değerler deki bir açıkcı abiyi hatırladım..
MT.. "...." abi istersen garantideki açıklarını kapa ..
"..." daha kapanışa 5 dk var dur..
MT...Abi garanti yüzde 2 yukarıda???
Bizim ki günün en dibinden açıkdadır..
Küfür lanet
Kurum kapar açıklarını
Bedelleri yatırdık hesaplara
eeee artık bedelliye para vermedi akinolular demezsiniz ahahahahaha
Yapi Kredi nin bilanco analizi yada su andaki durumunu izah eden bir link varmidir?
https://resmim.net/f/oH90wl.png
3 kademe de işlem hacminin yüzde 90 ı..
Ağır açıkcı var sanırım yine..