abi insallah duzeltmedir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
abi insallah duzeltmedir
Böyle düzeltme olurmu nerdeyse başladığı yere döndü
yarın için 1.24 e gelirse alırız.Hedef 1.55 olmak kaydıyla.
1.24 e gelirse alma abi derim 1.30 alti kapanış mortingen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissede bir fırıldaklık dönüyor bu gün alt kademeleri doldurup üst kademedeki satışlar alındıkça ekledi alt kademelerde 300 binlik alışları vurdu aşağı önce 1.70-1.71 de satmaya niyetlendim elim varmadı. ardından 1.61-1.62 de aynı oldu ardından 1.55-1.56 aynı şekilde 1.50 altına vurunca tabana gideceğini anladım ama elim yine varmadı satmaya. taban yaptığında tabana satış girdim ama tabanda alımları görünce iptal ettim. Tabanda 800 bin satış 1.100 bin alış oldu. Karanlık odaya girerken 154 bin satış kalmıştı karanlık oda sonrası 200 bin satışla kapattı. Gerçekten bu hisse çok garip hareket ediyor. Eğer tüm bunlar bir oyunsa çok büyük oynayacaktır. Neyse kısmetten ötesi yokmuş aldığımız seviyelere geri geldi. AVTUR 1.40 dan 8.50 ye AVGYO 1.24 ten 5.85 e gittiyse bunu neden götürmesin. Sadece kişisel görüşüm olmakla birlikte kimse etkilenmesin bu günkü kademelerdeki işlemlerin yine yanılıyor olabilirim malı birilerine aktarma gibi geldi. Yine yanılıyor olabilirim ama ben bekleyeceğim. Aşağı basarsa da kader der zarara katlanırım. eğer yukarı yürür götürürse de şanslıymışım der bu günü tebessümle hatırlarım.
Bu hissede olabilecekleri anlatsam 1 sayfa yazarım tabi hangisi olur onu hissenin asıl sahipleri bilir
Tüm ARACI KURUMLARIN aşağı yukarı AOF 1,57 civarı... İçinde 1,80 den ve 1,40 dan maliyetlenmiş de var. Genel görüntü oyun olduğu aşikar. GEDİK, A1 ve MARBAS ALIŞ tarafındaysa bu film henüz bitmemişe benziyor...
Sakın benim için bugüne kadar neredeydin, düşüş oldu ortaya çıktın gibi gerzekçe sözler kullanmayın. Bende TABAN dan girdim yeni.
Mepet, Metro, Avgyo, Atlas, Avtur
Ağanın gözdeleri.....
Kuma getirecek Ağa, Kozayı istiyor.. Bakalım o kadar parayı nasıl bulacak
Arkadaşlar öncelikle sakin olun özellikle maliyetiniz yukarılarda ise ani kararlar vermeyin.
hisselerden birinin (vakfn) brüt takasa alınması bütün grubu etkiledi. Demek ki galip dokunulmaz değilmiş algısı da bunda etkili oldu.
Hatta seans içinde galibin gürcistan a kaçtığı yorumları yapıldı.
Ancak unutmayalım ki spk galip elindeki bütün malı boşalttıktan sonra brüt takasa aldı hisseyi. Yani danışıklı dövüş yaşandı herzaman ki gibi kaybeden ky oldu.
Yarın eğer hisse 1.35 te tutunabilirse teknik hala çalışıyor demektir ki benim düşüncem anlık küçük sarkmalar dışında 1.35 rakamında hissenin tutunması yönünde. Tabi ki galip ne yapar bilinmez ama yarında öyle kalıcı büyük çöküşler beklemiyorum ben.
İnşallah galip kazanırken ky de kazanır.
Yarın ola hayrola.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olamaz.
1.30 alti stop diye biliyorum abi neden 1.35
1.35. Altına hacimsiz küçük sarkmalar olabilir derken birkaç kademeyi kastediyorum zatem ama dediğin gibi 1.30 altında özellikle de kapanış olursa kısa vadeli teknik çöker. Para tekniği bozar. Ytd
bugünkü taban eğer duzeltme ise gidecek yolu var diyebilirmiyiz
Yok bu taban düzeltme değildi vakfn in brüt takasa alınması nedeniyle çöktü hisse.
Zaten dün akşam yarın d*****n kuyruğu kopacak ya yükseliş kopuş yada 1.3x lara dönüş derken kastettiğim bugün kü 1.39 taban değildi bugün 1.5x ler sonra 1.3x lardı. Ama haber sızınca herşey bozuldu tabi.
Zaten brüt takas haberi olmasa biraz daha net konuşacağımda galip güvenilmez olduğu için insanların ahını almaktan korkuyorum.
Puslu havadayız çünkü yarın. Ytd
Yarın ben 1370 altı beklemiyorum ama gelirse kasa basarim
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için
Müsteşar kardeşim bu hissede aylarca beklermiyiz,yada batarmiyiz onu söyle yeter
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 yıllık borsa hayatımda işlem hacmi yüksek düzeltme görmedim bakalım yarın belli olur asla al yada sat denilmez kimseye
Ben yanlış mı biliyorum vakfn ile Galip ağanın alakası yok diye biliyorum
Kim ne derse desin hepsi boş yarın saat 17 den sonra belli olur hele hele 18 Detam belli olur güzergah
hava çok ama çok puslu bugün :( :( :( umarım güneş erken açar da bizler de derin bir nefes alırız.
1.30 üstünde kaldığı surece sıkıntı yok bence beklemeye devam
1.45 umarım mal kakalak için çıkarmıyordur
KAP: [ATLAS ] BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI Devre Kesici Uygulaması
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/593680
1360 tan kasayı attık bakalım napacak
Devreleri attirdi fazla yuklenince
:) hayırlı olsun....
Dün düşerken %16 ile kesilen devre bugün artarken %7 ile kesiliyor. Enteresan.
yok artık ya %7 de devre kesicimi olur ey bist
Dün birilerine mal aktarıldı ve ben bunu geçen temmuzda beri bunun grup kagitlarinda söylüyorum ...adam birilerini ihya ediyor seve seve derler ya hani....aha da ondan
Ben olsam eğer işlem tamamlandıysa direk tavana Çakarim soluksuz
Dün TAKAS dan belliydi 3 şaibeli aracı ALIM tarafındayken bu FİLM bitmezdi.
Hayırlı olsun arkadaşlar, gece zor geçmiş olabilir ama sabah güzel oldu.
Ben 1,52 den tamamen çıktım.
bu kağıtlarda teknik taktik hiç işlemiyor grup kağıtları vangd haricinde coştu
Dün TAKAS dan belliydi 3 şaibeli aracı ALIM tarafındayken bu FİLM bitmezdi.
Hayırlı olsun arkadaşlar, gece zor geçmiş olabilir ama sabah güzel oldu.
Ben 1,52 den tamamen çıktım.
kesinlikle uykusuz bir geceydi :)
gediği tahtadan dökmek için tabana vermişler anlaşılan o seans sonuna neler olacak acaba
Bi hareketler bana bişeyi hatırlatıyor ama du bakalim
???
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yooo herkes kendi kararını kendi verecek burda bişey yazmam..dün yazacağımı yazdım