Bilemedim...İki ucu moklu değnek gibi...:(
Printable View
Ben de mevduat bağlamadım günlükte gidiyorum. Brüt %22.46 ile. Nisan toplantısından sonra karar vereceğim. Stopaj indirimi olmaması faizleri daha da yukarı çekmeyi gerektirecek. Veya bu olmaz ise dövize yukarı yönlü baskı yapacak.
Bence bir an evvel bir stopaj indirimi sağlanmalı.
Ihracat ile birlikte bakılırsa fikir verebilir. Türkiye geçen Ağustos'tan beri ciddi avantajlı durumda kur yönünden.
ICBC 22 yaptı.
Yapı Kredi şuan belirlemedi.
Bu sefer de tavan 22.50 heralde.
takım tezgahları yatırım oranı geçen seneye göre %20 azalma yaşanmış,
sanayi üretiminin artış göstermesi sizi yanıltmasın
Likidite ihtiyacı olan bazı bankaların TCMB'den gecelik 25,5'tan, hatta yetmeyip 27'den borçlandığı ama likidite fazlası olanların da bankalara borç vermektense TCMB'ye %22,5'dan gecelik yatırdığı garip bir gün yaşandı. BIST'te gecelik faiz ortalaması ise %23,06'ydı.
https://twitter.com/VeFinans/status/1117848857268740096
icbc 1000 tl üzeri, miktara bakmaksızın, dijital şubede 19.7'den 21.7'ye yükseltmiş
https://www.icbc.com.tr/tr/basvuru/v...ama/395/1093/0
Şuan 22.50 aylık verenler 6 ay ve 1 yıla ne veriyorlar acep
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İn.şubesine giriş yaptım da..Hesabımda hiç para olmadığından mı göremiyorum acaba Burgan dijitaldeki oranları
oranları internet sitelerinde de güncellemişler bu arada..
ing bank aylık belli harcama karşılığı oranı 23 yapmış
turuncu faiz
Fiba kiraz hesapdaki 21.5 ve 20.5 hesaplarım..
Müşteri temsilcisiye görüşmeler sonucu,vade sonu degişmeden,dünden itibaren 22.5 a güncellendi...
Vakıfban ÖB Ankara bana 22 dedi. Ama kısa bir müddet onlardan uzak kaldım, ondan olabilir. Müşteri temsilcimin de tayini çıktı, başka temsilci bakıyor. Öbür arkadaşların dediği daha doğrudur.
Genelde oranlar 22.50...
Artık buzağı yavrusu gözünü açtı, 31 Mart’ta muhalefet Saadet partisine kadar çok organize idi, Akepe bundan sonra kolay kolay at koşturamaz, 31 Mart sabahı kahvaltı yaparken İstanbul, Adana,Antalya ve Mersini Akepenin kaybedeceğini söyledim, yok dediler İstanbul’da kaybetmezler, görürüz dedim. Şimdiye kadar siyasi gözlemlerim hep doğru çıkmıştır, iddia ediyorum İstanbul seçimleri yenilenirse İmamoğlu en az 5 puan fark atar.
Dün iş c hissesi alan şimdi aldığını satsa yüzde 3.5 alıyor olacaktı .
2 aylık mevduat geliri ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TI1 gecelik 20.87
İşyat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi