https://i.hizliresim.com/1EOBb1.png
toplamda yaklaşık 33 milyon hissesi var..15 milyon kote ettirdi..elinde 18 milyon daha kalıyo kayıt ettirmediği...
Printable View
https://i.hizliresim.com/1EOBb1.png
toplamda yaklaşık 33 milyon hissesi var..15 milyon kote ettirdi..elinde 18 milyon daha kalıyo kayıt ettirmediği...
8 milyon onceden kayit ettirdikleri var. Bununla beraber 23 milyon falan oldu kayit ettirdigi. Garantideki lotlar yasarin. Biseyler olacak ama ne du bakalim:)
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket etmiyor hiç 23 24 25 26 gidip geliyo
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim satis haberini ne zaman yolluycaklar:) eli kulaginda sanki. Birak artik yasar vkingin pesini biran once sat borcunu ode.
2010 dada satmak istemisti simdide satmak istiyor. Insallah yabanci alir
dostum sen ciktin sanmistim bu hisseden.bende daha once karli ciktiktan sonra daha hic ugramadim.bunca yil zarar aciklayan sirketi kim alirki.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar aciklamasi gostermelik. Doviz acigindan zarar yaziyor. Sirketin cirosu hergecen gun artiyor. Ve tuvalet kagitlarina gelen zamlar malum. Millet pahali markalari birakip vking urunlerine yonelecek. Yasar holding zor durumda dovizden dolayi ya vking i satacak yada satacak baska kacari yok. 2010 dada satmak istemisti zaten. Yasar satsin dolu alici cikar bu ciro ve fabrikasiyla. Vking suan sadece fabrika arsasi degerinde bile degil:)
Dostum umarim haklisindir.ben derimki zarari cikartimi kac git derim.yakin zamanda bir cok sirket doviz borcindan ve kur yukselisinden dolayi batmak uzere.bunu ozel sirketler soyluyor.2019 cok agir gecicek.boyle zamandada bu kagitda kalmak pek mantigima uymuyor.yine karar senin.
Sagol dostum. Satilana kadar burdayim mecbur satacak yasarlar bunu. Yoksa yasar holding batacak
Bu ara nereye gitsem vkingin urunlerini goruyorum. Ozellikle vkingin senso marka kagitlarini:) yasarlar ataga kalkti heralde bu ara fena calisiyorlar:) nereye gitsem vking urunleri var
Bu Akşam bilanço gelecek
inşallah iyi gelir.
Bakalım.
Y.T.D İRONİ bu yazı
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet bende bugün gelir diye beklıyorum. bakalım neler olmus bu çalkantılı 3 ayda.. inşallah şirket yurtdışına yüklenmiştir bu 3 ay.. aynı zamanda yunus markete lily dışında senso marka ürünleride vermeye baslamıs 2 aydır.. ciroya olumlu katkı yapar.. bu bilançoya göre ya biraz durumu toparlamıslardır yada yine kötü gelirse bilanço şirketi satmak için aksiyon alabilirler kısa zamanda.. hareketlı günler bizi bekliyor artık bu bilançodan sonra..
inşallah herkes Dolardan
faizden parayı götürdü
borsacılar bitti.
Inşallah iyi olur .
Bu Akşam Kap a gönderirler. Bilancoyu
Y.T.D İRONİ bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
Ne oldu yaaaa
filimi ciler.
Bahar kısa sürdü .
Gel gelmi yaptılar.
Bunlar tam çakal.
Akşam bilanco ya bakalım.
bilanço yu Atarsınız.
inşallah iyi bir bilanço
olur.
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
Y.T.D İRONİ BU YAZI
Bilanço nerde kaldı.
gönderin. görelim.
herkes gönderdi.
Y.T.D İRONİ bu yazı
Mal onlarda gel gel yapıyolar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar Ne yapmak istiyor
bilanço bile göndermediler
29 son gün gerçi.
bunların herşeyi böyle
Y.T.D İRONİ bu yazı
Takasları atabilecek kimse varmı acaba bu onun bunun c..kağıdın
Satıştaki bütün lot kendi lotlari alıyormuş gibi yapıyorlar. Sen aldın mı aşağıya basıyorlar. Aşağıdan da topluyor adamda robotlarla al sat yapıyor Yetişemezsin onlara
29 son gün
Y.T.D
https://www.imageupload.co.uk/images...28/Resim64.jpg
3 aylık pasta
Teşekürler cefalı usta iyiki varsın
Bilanço geldi gören varmı
VKING Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -30980124
Bir daha bilip bilmeden bilanço günü yazmamayı öğrenmişindir birde sonuna ytd yazınca noluyor
Sen bilançonun son günü 29 u dersin ertesi gün bilanço açıklanmadı diye adam panik satışı yapar bilançosu gelmeyen atpet gibi tahta kapanacak sanar felan herşey olabilir o yüzden daha dikkatli olmak gerek
Bu Ne zara yaaaa
31 Tiriliyon Bu Ne
batmış .
Y.T.D İRONİ BU YAZI
Tamam pardon.
yanlış olur .
sen Zarara bak.
Adam beyin kanamasından
ölüyor
sen parmaga batan kıymıkla
uğraşıyorsun. boş ver.
31 Tiriliyon zara
bu ne yaaaa
batmış bu
Allah Rahmet etsin.
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
Y.T.D İRONİ BU YAZI
Aslinda zarar etmiyor sirket sadece kur farkindan dolayi ne yazik ki zarar yazmis yine. Elinde sonunda satacak yasar bu bilancodan sonra iyice ortaya cikti. Yakinda satis haberi gelir bence zaten hisse diplerde
Alın bilanço .
Mutlaka satilacak baska yolu yokk.. 2010 da nasil satmak istediyse simdide satacak. Yoksa yasarlar batacak sonunda.. bilanco falan hikaye su ortamda.. beklenti artik satis bu bilancodan sonra.. yakinda haber duser bence
Dostum bugun dikkatimi cekti yine bu hisse elim almaya gitmedi.bunlar bu bilancoyla yakinda yine bedelliye gitmezlerse sasirma.zaten 2 yilda bir bedelli yapmis.