temizler temizler.
2-3 tavan yapsın, bakın millet nasıl atlıyor..
It is the average of 5 people in the human environment.
Printable View
Bayrama para lazımdı mecburen sattık!Bayramdan sonra bulaşır mıyım bir daha inşallah bulaşmam unutmak istiyorum Meksanın ve şirketin Alicengizini!Hakkımı da helal etmiyorum haram zıkkım olsun bir koyun parasını yedi minakinin kağıdı!
2.11 deki 148.000 lot tek tuş kalkar hedef 2.22
2.11 tek tuş hadi bir daha dönmemek üzere 2.11 e elveda
2.11 den 30 bin lot sildi gidecek
deniz kılcıksız almış
2 kere 2.11 denemesi yaptı 3 ncüde kopar artık
ver çoşkuyu
ulan iş biraz destek ver denize gitsin artık
iş son 10 günde 1 milyon lot topladı bugün seyrediyor
alan satan tahta varmı
deniz yatırım güzel alış yaptı ve satmıyor
a1 alışa gelmiş ama güvenilmez hemen 2 kademeye satar
esas iş yatırımın alıma gelmesi lazım deniz yatırımla beraber tahtayı götürürler
2 nci seans daha hareketli olacaktır
eğer ki deniz yatırım aldığını geri satarsa iyi olmaz
ben artık daha öncede yazdım çarşamba cuma arası sert yukarı dedim
bakalım olacakmı ytd
Bugün dökülen çok olmuş. Takasta diğer kısmından anlasiliyor
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramdan sonra geri gelebilirim. Şimdilik sattım kalan malı da.
Takibe devam :)
Kurban derisini bağışlayan var mı şirkete:)
1,99 dan 6300 lot işlem olmuş yakında bu rakamlarada alışırız
Bu enbesiller 1 kademeye al sat yaparak kağıdı aşağı çekiyorlar.ytd
Bunları borsaya sokakların da hissesini 2,66 dan millete kakalayıp 2'lere kadar soluksuz inmesine seyirci kalan ve hiç bir adım atmayan, oynanan oyuna bilerek veya bilmeyerek alet olan şirket yöneticilerinin de Allah hepinizin belasını versin. Ey şirket sahipleri bu mu sizin kurumsallaya çalışma adımlarınız. Siz daha hisselerinize hakim olamıyorsunuz ki kurumsallaşmayı başarabilesiniz. Canım memleketim o hale gelmiş ki kim kime ko...... Ey SPK hisseler azcık yukarı çıkarken hesap istersin de hisseler şelale gibi aşağı inerken tatilemi çıkıyorsun. Sen nasıl bir kurumsun benim haklarımı koruyamıyorsan ne işe yararsın. Yoksa SPK= sermaye sahiplerini küçük yatırımcıdan korumak mıdır? Yazıklar olsun.
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyice düşünün lan. Eğer 1'e kadar düşürmezseninz sizden şer....sizi yok.
Birde utanmadan borsa İstanbul açılışında göğüs geren gere poz verip inşallah her şey hayırlı olsun Allah utandırmasın diyorsunuz. O adını ağzınıza aldığınız Rabbim sizi çarpsın. Oynadığınız bu oyununun hesabını size çok ağır ödetsin.
Yahu bir şeyi merak ediyorum. 2.66 dan aldığı hisseleri bu fiyatın altında her kademeden durmadan satış yapanlar zarar ederek nasıl satıyorsunuz. İnsan kar etmediği hisseleri neden satar. Ben mi çok salakça düşünüyorum. Eğer benim düşüncem doğruysa burada çok ama çok büyük bir oyun ve dümen var demekki.
Bu oyunu oynayanlar unutmayın Allah var eğer inanıyorsanız. Ölümden sonra hesap var. Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz ?
Derlüks sayesinde şunu da iyice öğrendik. Değerleme şirketleri faso fiso. Onların yaptığı değerlemelere asla itibar etmeyeceksin. Şimdi şu soru geldi aklıma. Bu ülkede işini hakka ve hukuka uygun olarak işin hakkını vererek yapan kurum var mı acaba!!!!!
Bedava peynir fare kapanında bulunur ,,
Satış fırsatı da vermiyor bi yukarı yap got un sirketi
Patron alacak yada satacak bunun garantisi var mı ,,
yok
Peynir çok pahalıya mal olacak gibime geliyor
keşke aksi olsa ama yön bu
diğer takip eden ve alanlar ne yapıyor kemiğe dayandı benim
gotunoglu patron son arzlarda senin şirketin kadar bok çuvalı olan olmadı az utan..
Kurduğumuz tuzak umarım
Basinizda paralanir
Halka arzda küçük yatırımcıya çok mal verdiler büyüklerde bu malları toplamak için uğraşıyor gibime geliyor.baski kurup satışa zorluyorlar ne koparsak kardır diye.zamani gelince yukarı gider ama ne zaman zaman sorunu olanlar girmesin.insallah satmak zorunda kalmazsınız...beklemeye devam...ytd
Formet çelik kapı hissesinde oynanan aynı oyun burada oynanıyor. Kağıdı 1 lere çekip 6 TL yaptılar.Seneye yüzde 35 temettü taahhüdü var. Sabırla bekleyeceğiz. Ytd
Verdikçe en düşüğünden mal alıyoruz. Enayi bunlar.
https://i.hizliresim.com/VQD8ZV.png
https://i.hizliresim.com/M1D27k.png
meksa aldıklarını gerı verdı nasıl bır tarıkata düştük :-)
Yok mu şirketten açıklama hala 2.66 dan iteledikleri kyye bir açıklamayı bile çok görüyorlar!Millet zararına sattı bayram öncesi hala gözü toprakta bunun!Halka arz almak farz idi ama günaha soktular milleti
:) Allah sabır versin , yatırım danışmanı olan ablama bunun arzı var katılayım mı diye sormuştum oda gülücük atmıştı katılmamıştım. Gerçekten o değerleme yapanlar neye göre yaptılar bilemiyorum azıcık sizde inceleseydiniz keşke bilanço kalemlerini. Bir daha yatırım danışmanlarınıza sorun sonra bir de kendiniz göz gezdirin gelecek halka arz parası nerede kullanılacak diye. Umarım sonunda kazanan sizler olursunuz. Saygılarımla.
Herşeyden önce meksa kendi müşterilerini yaktı .gerisi hikaye ilk gün milleti faka bastırdılar. Kimseye satış fırsatı vermediler.neden böyle birşey yaptılar kimse anlayamadı.sadece kendileri bilr ne yaptıklarını.alanin elinde kalıyor yeni alıcı geldikçe veriyorlar kâr yazan yok.1 kademe için bile gelen zarar ediyor.burda en büyük suçlu spk dır.kucuk yatırımcının korunduğu nerde görülmüş...ytd