Dünya 2008 den bu güne kadar parasal genislemede ancak 2008 deki genişlemeden sonra Gold 5000 olacak deniliyorken Gold tersine 2000 den 1000 dolara düştü.
Printable View
Ukrayna, 6 adet Bayraktar İHA, 3 yer istasyonu ve 200 adet akıllı mühimmat için Türkiye'ye 69 milyon dolar ödeyecek.
Bizim dandiklerin tanesi 10 milyon dolar gaymeymis, dogru olabilir 200 milyon dolar gayme.
Sanıyorum ingersoll rand firmasının tüm düşük katma değerli kısımlarını uluslararası ölçekte allegion adlı bir firmada toplayıp bu firmayı da ana gruptan ayırarak borsada halka açmışlar.
Halka açılan ve ana firmadan izole edilen bu şirket te ilk iş olarak en verimsiz bölümlerini kapatmaya başlamış. İlk adreslerden birisi de İto kilit olmuş.
150 - 200m usd kesin vardır. Drone diyince aklınıza bayraktar gelmesin, bu düşürülen uçağın kanat açıklığı boeing 737 den geniş...
Bu arada abd savunma sanayi son dönemde çok verimsiz. Insan o kadar para harcayınca radara yakalanmama filan koyar koca uçak yapmışlar keklik gibi gönderiyorlar sağa sola vururlar tabi...
Yakinen işin içindeyim. Sınırsız parasal genişleme 2007 ile 2011 arası oldu. Ons altında o süreçte 400 dolardan 1920 ye gitti. Sonra ki yıllar frene basıldı. Son yıllarda sıkılaştırma ve faiz artışaları vesaire derken ons altın baya dayak yedi.
Şimdi bu döngü tersine dönmek üzere hatta döndü gibi.
Amcalar bilen var mıdır? 1 kuruş artması için ne kadarlık alım olabilir
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Standart profil ile iş görüşmesi yapmıştım herhalde 2008 senesinde. Çok iyi bir firma izlenimi uyandırmıştı. Çok üzüldüm, ama anlamadığım nokta zaten dünyada 2 3 tane fitil üreten fabrika var demişlerdi, Turkiyede işçilik ucuzladı, Standart profilin de dışarıdan çok müşterisi vardı. Belki geçici olarak vardiya vs azaltma vardır, kapatmaları çok yazık olur. Zannedersem sahibi yabancı olan bir formaydı ama oranın halkına ekmek veriyordu...
Abd nin kullandigi predator drone" lar dan ise (silahli ihalar)cok pahali degiller ama yinede 250 milyon falan cok fazla f35 lerin tanesi 80 milyon kadar yanlis bilmiyorsam
İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, 23 Haziran İstanbul seçimlerin AKP tarafından büyük bir yenilgiyle sonuçlanmasının ardından sosyal medya paylaşımınla gündem oldu. Uzunkaya, mesajında "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım" ifadelerini kullandı.
Bu arkadaşla biz aynı oksijeni mi kullanıyoruz.:)
Beyin ölümü gerçekleşmiş gömün gitsin.:)
ülkenin kurumlarında iyibir yere gelmek istiyorsan alanında artık master doktora akademisyenlik falan filan yapmana gerek yok
iyi bir yalama yalaka olursan bransının bile önemi yok hatta dier saydıklarımında
iyi bir yalama en iyi kariyer
Soylu haber türke bağlandı kimse ne dediğini anlamıyor ilginç.
Altın gitsin biz peşinden yetişir miyiz?
Bir göz atayım dedim bu indirilen dronun fiyatına, bildiğin pazar malına çevirmiş amerikan meydası bu işi. Anlaşılan gerçek maliyeti piyasadan saklanıyor satarken (kitlerken) sorun olmasın diye. Bir kaç örnek verecek olursak:
Forbes: $240 milyon dolar
Time: $176 milyon dolar
Wired : $220 milyon dolar
New york Post: $123 milyon dolar
Futurism: $126 milyon dolar demiş bu drone için.
Yalanı bile cok buyuk paralar bu dronun, ne özelliği varsa artik.
Ben bu drone'a ait olduğu iddia edilen fotoğrafı twitterda gördüm.
Neredeyse Boeing 737-300 yolcu uçağı büyüklüğündeydi.
Uç kısmı daha balonsu ve pencereleri olmayan büyük bir uçağa benziyordu.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ın aksine "B Takımı" olarak adlandırdığı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un başını çektiği grubun diplomasi yerine savaş istediğini belirtti.
Şöyle ki, 120m $ civarı yazanlar doğrudur arge maliyeti olmadan fiyatı o civardadır, 220m $ civarı yazanlar da doğrudur çünkü ilk prototip için ödenen bedel de dahil edildiğinde öyle bir rakam çıkıyordur. Abd savunma sanayi baya verimsiz, şu drone da stealth olması veya stealth özelliği olan drone ları o bölgede kullanması beklenirdi.
Bende anlamadım , kadına şiddet doktora şiddet konusunda işimiz zorlaşacak lafını kıvırdı düzeltemedide sonra tartışma çıktı gibi oldu bitti gitti arada kaynadı :)
Şurdan geri sararak izlenebilir...
https://youtu.be/s-KKgm4ysjk
Fed faizi indirmez indirirse fişi çeker borsanın .
O yüzden 2020 ye kadar hiç sanmıyorum belki bir 25 baz puan veya en fazla 50 baz olur üstü imkansız şu konjonktürel ortamda .
ABD herkeste sigortalar fonlar hisselerle herkes borsaya bir şekilde bağlı o yüzden imkansız 2020 den önce indirmesi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Parasal genişleme Yok unut onu .
Zaten herkes genişledi zombi oldu şimdi tahsilat vakti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bakya yine sildi