EVET HAKLISIN BAK VİTRİNDEYİZ.. İsteyene verecek eline ...sonra tekrar aşağı..(ne zaman kimsede hisse kalmadı.keyfi gelirse yukarı yeni sazanlar için..):yahoo:
Printable View
0,95'İ geçemedi ...:vk: (bilindik hareket ..):rtfm:
Arkadaşlar bir bilen yorum yapsa. Hacim güzel, alıcılar satıcılardan iki misliden fazla. Ne olur bu kağıdın bu günkü durumu. Teknik ne diyor.
Yabancı alımı yüksek geçen gün yabancı girişi yüksek olan hisselerde vardı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/YNyyWl.png
KEMER DEMİŞTİM...
sertmert arkadaşım bağlayalım mı kemerleri. Teknik nerede kemer çıkartmayı gösteriyor, sorsam..
derinlik rica,tşk.
2,11 üzeri al gülüm ver gülüm yapıyorlar şuanda
2 hafta izle 0,90 dan , alma tren kalksin, okuz yyapi da bekliyoruz sahipleri ayni kisi, kar yapana hayirli olsun ytd
sertmert bey paylaştığınız görüntülere bir de yorumunuzu ekleseniz. Bize de bir ışık tutmuş olursunuz..
Alanlar yukarı satış yazdılar çekebilirlerde satışlarını uzun zaman beklemenin meyvesi bunlar
1,14 ilk durak olması lazım altta 0,94 destek olacak. Tahminim ,96-1,06 arası soluklanıp yoluna devam etmesi. Bence yolu çok ama çok uzun ama tabiiki zaman gösterecek ...etkisinde kalmayın her hisse düşer çıkar yolunu çizer.mühim olan giderken trende olup olmayacağınız.
Ve gollllllll
tavana kitlemiş bir kağıdımız olacak... azzsss sonraaa.
Bu kağıdın tavan olacağını hiç düşünemezdim
Hayret... devre kesici uygulamayı mı unuttular...
Hay maşallah Allah bozmasın
07.08.2017 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda;
1.Merkezi Yılanlı Ayazma Yolu Yeşil Plaza N15 Kat 18 adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunun 303536 sicil numarasında kayıtlı Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ünvanlı şirketimizin ana sözleşmesinde yazılı işlerle iştigal etmek üzere Innovia 2 Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı Dış Kapı N 53E İç Kapı N 1-2 Esenyurt-İstanbul'da bir şube açılmasına,
2.Şube unvanının Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ESENYURT ŞUBESİ olarak kullanılmasına,
3.Şube adresinin Innovia 2 Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı Dış Kapı N 53E
İç Kapı N1-2Esenyurt-İstanbul olmasına,
4.Şube sermayesinin merkezden karşılanmasına,
5.Şubeyi Tarabya Mah. Kasımpatı Sok. N19 Sarıyer İstanbul adreste mukim 54703350108Tc Kimlik No'lu Kamil Engin Yeşil'in şube ünvanı altında atacağı imza ile münferiden temsil ve ilzam etmek üzere müdür olarak atanmasına
98 direncini sonunda geçti.. Ama ben geri dönere oynamıştım. 98'den getti hisselerim. Şu an elimde olmasa da ilk defa tavan yaptığını görmek güzel...
1,08 den şimdilik vedalaştım.. soluklanırsa devam...
Sindire sindire salmaya başladı
Sırayla 11,10,9,8,7 yi kaldıracakmış gibi alım yapıp alt kademeye saldı. Şimdide aynı şekilde 6' ya çalışıyor
Şu an da tam tersi oluyor
Kademeler Nasıl arkadaşlar paylaşabilecek var mı şimdiden teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi