Evet beni 210 da düşürdüler dahaboncevtkuru iken 1500 lotum vardi son gune kadar bekledim 1024 hic unutmam satmadim cumartesi spk onayi RED geldi ve 280 tl ye anca satabildim
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1182987
O zaman devam !!!!
Efsane geri dönüyor ,, film yeni başlıyor olabılır !!!duydum ki çok bılmış borsa höstadları Tetmt ölüdür diyor , söyleyin onlara babanın oğlu Kemal geri döndü vazıyet alın :kahkah::halay:
:yahoo::halay::halay:...önumuz açık,,,buralar kesmez bızı ,fon bakalım şirketı nasıl yonetecek ,,önce guzel karlar gelır akabınde ıyı bır sermaye arttırımı ve ver elını mıamı..:halay:
30.758 lot bekleyen...105 emır...:halay:
4 haneden sonra hergün %15 mal veririm tahtacı efendi. gerisi sana kalmış:plc:
Bu tahta bundan sonra sermaye artışını fıyatlar tahmınım !!! Onunda ucu açık ,,bakalım şirketi devralacak fonun planları neler !!!
Tatar senmisin.SM-G985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla para bağladıysan elbette vermek mantıklı ,ben bağladığım meblağı kaybettim gözüyle bakıyorum !! ,ama şirketın el değişmesi çok güzel,, 1 mılyon sermayelı şirket alanlar akıllı adamlara benzıyor , kimse kimseye 3,5 mılyon usd vermez boş yere ,, bakalım ben kutuya gıdeceğim , hepımız için hayırlsı,düşsede önemli değil benim için !!!
nekadar boş adam varsa bu kuşlu siteye toplanmış,tetmt de atılan kaplara bıle bakmadan atıp tutuyorlar,yaf arkadaş tamamda bır hısse yükselıyorsa bır aç kap a bak varmı bır haber vs. adam meydanı boş bulmuş atıp tutuyor..şirket hisselerinin re-pie portfoye devrı soz konusu ,re-pie porfoyun yaptığı işede bir zahmet aç internetten bak, çok zor olmasa gerek...
https://re-pie.com/
biz demıyoruz ki hısse fıyatı yukselecek yaf bır aç bak nıye yukselmış..ne kadar boş adam var bu pıyasada ve her bırı 30-40 bın takıpçı toplamış..yazık bunları takıp edenlere..
boyle hısselerde kayıpta kazancta çok buyuk olur..dıkkat etmek gerek..aldığınız meblağ unutabıleceğiniz kadar bır mıktar değilse buyuk stres kaynağı olabılır..Al-sat tut tavsıyesı kesınlıkle içermez,hele şirketın ısmı ve mazısıne bakılırsa daha buyuk sıkıntılar oluşturabılır..lutfen dıkkat edelım..alım satım önerısı içermez..
Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. start-up veya scale-up tabir edilen büyüme potansiyeli yüksek yeni girişimlere yatırımlar yapmaktadır.
Pier Van Hojdonk
Re-pier FON HOJDONK
35.760 lot bekleyen ,,yermıyız olum bizzzzzzzzzzzzz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re-Pier FON HOJDONK
Neymiş tetemat balonmus :cool:
Tetemat yani RE-PIER FON HOJDONK milyonlarca borsaciys borsayı öğretecek :cool:
:halay::halay:....tetmt de yol uzun,yeterkı şu hısse devrı onaylansın,,gerısı kolay...!!!!!!!!!!!!!
sevgili dostum hala kalmaya devam ettiğini görünce senin adına çok sevindim.4 hane başında tüm malı vermiştim ben. dile kolay 400den 1000 lere :party: ben burdan papilon ve adele gectim. 390 dan adeli yakaladık. papilde maliyet 30...ordada durumlar güzel:yahoo: seni papile davet ediyorum. kısada hedef 3 haneler. hala çok ucuz:rtfm:
dostum buradan herhangı bır endeks hıssesını almak kendı adıma rısk oluşturur,yenı arzlar ve tetmt yı kenara koyarsak,,endeks ve hısseler fazlasıyla doyuma ulaştı ,,!!!Yön pıyasada orta vadede yukarı yonlu olsada sağlam bır temızlık yapılmadan devam ederlermı bılemıyorum o nedenle ben tetemat ve yenı arzlar harıcı bır sure dışarıdayım,,umarım hedeflerıne fazlasıyla ulaşırsın...belkıde devam eder,, malum pıyasa bıldığını okur herzaman... bız nedersek dıyelım..Ama nezaman coşku zirveye ulaşmışsa orada dıkkat etmekte fayda var..!! Hayırlısı..
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1190620
Hayırlı olsun ,,işlem tamam !!!
Açın önümüzü !!!:kahkah:
belkı de herşey yenı başlıyordur...:halay::halay:!!!!...
7587 lot bekleyen...
yakın zamanda şirketten gelecek haberlerle beraber sermaye artışını fıytalayacağımız doneme gırebılırız dıye düşünüyorum..hayırlısı..bu fıyatlar yuksek oranda rısk içerir dıkkate etmek lazım..,,tabanı ve tavanı bıtmez boyle senetlerın..:halay:..!!!!!!!!!!
:halay::halay:,, vay vay vay vay ,!!! Hedef kızılelma :),hiç kimse 1 mılyon sermayeli şirketı 90 mılyon vererek satın almaz ,, eyyyy kuşlu sitenin hostadları bakalım şapkadan ne çıkacak !!!
Zirvede tek başına :party:
Ben :halay:
Keyfim :party:
Keyfimin kahyası :plc:,, !!!
poltk 1 milyon lotu var, yabancı bir ortak aldı yada tamamen satıldı emin değilim, 25 milayr pd var, lotu az olmasa buraları görebilir mi ? ve yine tavan bedelsiz beklentisi ile.. buda 400 bin lot doğru dürüst var yok dolaşımda, üstüne RE PIE gıda portföyü için aldı bunu muhtemelen içini başka şirketler satın alıp dolduracak zamanla.. piyasa değeri 3 milyar geçen hafta özel emirle invest AZ ye 2.800 tl den satış oldu 10 bin lot , yanılmıyorsam bir 10 bin lotta 2300-400 arasında oldu.. onlar bişi biliyoki aldı.. bakalım
iyi ezdiler yukarıdan atlayanları..!!!
nerede kalmıştık...:halay:...hıkaye büyük..!!!!tutarsa bambaşka dünya,tutmazsada sağlık olsun...!!!bu fıyatlar herzaman ıçın buyuk rısk oluşturabılır dıkkat etmek gerek..!!!!
Hedef fiyat kaç ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk çağrıyı da onayladı, bu fon mipazı da aldı doğandan, 8 tl den çağrı süreci başlatmıştı, burada da formalite icabı çağrı süreci yapacak artık bundan sonra re pie ne yapmak istiyor içini nelerle dolduracak göreceğiz