Babasinin kim oldugu belli degil demek istemis herhalde. Sonradan eklenmis. Oyle acayip bir TV Showu vardi.
Printable View
Barrakuda diyorlar iste adama. Ne bicim karakter. Aspesiyal ordan geliyor.
:) iki saat aspesiyal de ne ki diye anlamaya calisirken, and dağlarını da andallar diye okuyorum iyimi, diyorum şili peru andallar ile ne alaka amk, iyice devrelerimi yaktınız.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Carlos Barracuda Del Gato'nun soyleyisi guzeldi ama. Ben aspesiyali cok kullanirim. XXX ile alakasi oldugunu da hic bilmiyordum.
Biz de yeni öğrendik sayende.
Butun kuslarli tutmustuk, bir leylek mi kalmisti. Marstaki kracklar.
@keko cakti yine bize. 1 ayda brisa'dan da %30 goturdu. Sattigi karel ayni yerde. Takip edeyim ben onu.
Nerdesin lem Karel'in Kekosu???
Yeni keko gelmiş sodaya
brisada üç yıl içinde 40 tl fiyatlarını bekliyorum...son çeyrek bilançosundan önce ise hisseyi 10,00-12,70 aralıklarından bir yerde bekliyorum...
brisa 2020 yılında yüklü borç ödemesi var..bu yılı da atlatırsa borç yükü azalır..azalan döviz ve faiz giderleri de finansal giderlerini kısar ...buda net kar marjnı yıllar geçtikçe artırır...
bu aralar toplanmasında fayda görüyorum...tabi bunların hepsini bir ay önce zaten söylemiş idim..tabi o vakitler fiyatı 7,15 idi...şimdi çıkmış 9,50 ye...
neyse dostlar ben hepinize başarılar diliyorum..
şu yerli araba işi doasın işini bozmaz ise ( ki iki üç yıldan önce bozmaz.. ) doasta da güzel çıkışlar bekliyorum...iştiraklerinden güzel karlar gelecek..özelikle de tuvtürkten...bir de wv fabrikasında da şubat ayında karar çıkma ihtimali var...
mart ayında 2019 yılı son çeyrek bilançoların açıklandığında hem güzel bilanço hem de wv fabrika beklentisinin vereceği rüzgar ile gidecek...bu iki beklenti hisseyi güçlü tutacak..2017 yılındaki otomobil satış rakamlarını tutturmaya başladığında doasın eski dolar bazlı zirvelerine çıkmasi ihtimali yüksek...
tabi benzer bir durum ttraktörde de var...
karel zaten malumunuzdur...ondaki kar beklentisi de yüksek...bir kaç ayda onu 20 tl lerde görebiliriz...
yapacak bir şey yok..piyasada her şey birbiri ile iletişim ve etkileşim halinde...bu arada eğer tweteer hesabı açacak olursam hesabımın adı borsanın kekosu olacak...hesap açmak büyük sorumluluk gerektirir...tabi çok büyük araştırmalar ve emek de gerektiriyor..işlerimi düzene koyarsam ilk işim bu hesabı açmak olacak..
umarım bizi takip edecek dostlarımıza faydamız olur...
Kaca cikti paran Keko? 220 bini gecmistir simdi. Hellal olsun vallahi, yendin hepimizi. Cok soylemistik ama borsanin ballisiymissin, ufaklari goturmeleri tam senin girdigin zamana denk geldi. Benim elimde hic ufak hisse kalmadi. Senelerdir topladigim techlerimi bile verdim.
Şaka gibi anasını satayım. Koskoca holdingin yönetim kurulu üyesinin, patronun kızının, kurduğu cümledeki düşüklüğe bakar mısın? Mal gibi gittik doktora dahil okuduk. Lisede bırakıp ticarete gömüleydik keşke :)
https://i.resimyukle.xyz/BJ9bL6.jpeg
linkedin de yazdı.
Board Member'mis bir de. Ersoy Delta olmasin yoksa???
Bu arda su 100 satir noktasiz virgulsuz bosluksuz paragrafsiz yazanlarin (kim oldugunu biliyorsunuz) da ismi varmis literaturde.
WoT. Wall of Text.
Tek muzdarip ben degilmisim bundan.
Top definition
WoT
abbreviation of Wall of Text
A piece of writing that does not use proper grammar and generally looks like a giant essay with 20 to 400 sentences without using paragraphs or any bit of spacing at all.
sometimes confused with WOT
Person A: i am good in english, i try my best in doing what i do what i think is best and that im pretty intelligent when it comes to doing this. to be honest its not that hard but i find it easier for me to just write it like this, and i hope it can be easy for people to read this too. i like writing about stuff. i like chicken. i like food. i like eating. eating is great. blah blah blah blah blah. i am awesome. i am cool. i believe im awesome and cool. isnt that awesome and cool?????
Person B: WoT
Muahahahahahahahahaha.
LaFontencileri ve Don Kisotculari isledik.
Bugunku dersimiz:
Dinolar
Dinolarin nesilleri tukenmis midir?
Hayir. Dinolarin nesilleri tukenmemistir.
Onlari forumlarda bacasi tuten [fabrika, sanayi] hisselerinde odaklasmis olarak bulmak mumkundur.
TUP, EREGLI, KARDEMIR, PETKIM, SODA, AKENERJI, CUKEL, KEPEZ, vs.
Dino bacasindan buhar fiskirmayan sirkete guvenmez, yatirim yapmaz.
Teknoloji ve servis hisselerinde dinolari gormek zordur.
Arada biri familyadan ayrilip deneme yapsa da, hemen yuvasina geri doner.
Baca sevgisi oyle bir boyuttadir ki, yolda yururken bir yerde tuten bir baca gorse,
nerde oldugunu bulup, hemen gidip hissesini almaya calisir.
Cogu zaman tuten ev bacasidir ve dino ev sahibinin tacizine maruz kalir.
Dinolar LaFontencilere mi Don Kisotculara mi daha yakindir?
Kromozom olarak Lafontencilere daha yakindirlar.
Temettu masali anlatmayi severler.
Dinolari nasil desifre edebiliriz?
Yazi stillerinden.
Cevrecilerin saldirilarindan dolayi 1930'larda kagit sikintisi vardir.
O yuzden ilkokullarda ogretmenleri kagit israf edenleri, sayfada bos yer birakanlari azarlar.
Bu aliskanliklarindan dolayi dinolarin mesajlarinda bosluk bulmak mumkun degildir.
Yavru Dino kime denir?
Dino postuna burunmus genc kurta yavru dino denir.
Bilgisayar ya da akıllı telefon başında canınızı sıkan ve kurtulmak istediğiniz birileri ile karşılaştığınızda aşağıdaki linki kendisine iletebilirsiniz:
https://natribu.org/tr/
Hahahahaha. Tuttum bunu!
Soda almak isteyen ky'nın hisse alım algoritmasına Google'ın tepkisi.
Alış fiyatı : 6.45
Alınacak lot : 100
Emir: AL
Google : Önce insan olduğunu ispatla. Belki robotsun?
https://i.resimyukle.xyz/22TJb7.jpg
Hmmm, pekala şimdi de kaliteli zoda külü içeren 3 fotoğrafı seç.
https://i.resimyukle.xyz/4IO5M9.png
[emoji23] Harika [emoji16]
şişe grubunun sorunu bence Lüpus Grandüs Malafatüs'ünde. Bir pil olsa hepsi ayağa kalkacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=MA-71ZNIwe8
Ikisi de iyiydi!
Tarihte bugün:
1804 - Fransız fizikçi Joseph Louis Gay-Lussac bir hidrojen balonu içinde 7.016 m ye yükselerek, sonraki 50 yıl içinde kırılamayacak olan bir rekora imza attı.
Hamburgercide sıra beklerken Çizburger mi yoksa bütün binayı mı satın alsam diye kararsız kaldığın an...
Bill Gates
Doğru anlamışımdır umarım üstteki gönderiyi. :)