Sâfları sıkılaştırım 15 barajını geçmemiz lazım
Printable View
Sâfları sıkılaştırım 15 barajını geçmemiz lazım
Allah daha çok kazandırsın. Şimdi burada tarih olmuş kağıtlardan (köytaş, kerevitaş, mudurnu vb...) dahi çok para kazanacak kadar eskiyim... Şunu bilirim aldığın fiyat değil sattığın fiyat son sözü söyler... 2.xx lerden aldım, adam 5.xx lerden almış dersin bi bakmışsın ki 5.xx lerden alan adam zararını da çıkarmış, kâra da geçmiş... Atalar güzel söylemiş:
'Dereyi görmeden, paçaları sıvama!
Dilerim ki herkes bu tahtadan yediği kazığı çıkarsın, 2.52 den alan arkadaşları da tebrik ediyorum...
YTD
Ayni gemideyiz syn trendman
5xx lerden alanda kazansın isterim. Benimki sadece soruydu elestri degildi!
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620230 VERTU ya katkısı olurmu?
Ek 6554
Durmak yok, yola devam...
Bizim Yeşil ok baya geride kalmış :)
Gap bırakmaya niyetleri yok.
Bosluklari geri gelip dolduruyor mutlaka 😎
Senaryoyu begendim
Derinlik paylasabilecek varmi
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu hisseye istinaden küfür yazmak serbest bırakılmalı,7 liralarda olması gereken hissenin haline bak.. İnadım inat maliyet düşüre düşüre yakalıyorum seni
Spekülatörü veya herkimse BAŞARISIZ SIN!!!! YATIRIM TAVSİYESİ ALGILAMAYIN LÜTFEN
Bu günkü fiyat hareketinin teknik anlamda anlamı, 3.0 üzeri sıralı kapanışlar olmasına rağmen yükseliş trendinin teyit edilmediğidir..Düşüş trendi devam mı eidyor derseniz o da kırık... Kararsız bir yön var... .Bir başka açıdan bakıldığında da kağıdın tipik grup kağıdı hüvviyetine büründüğüdür. Onun anlamı da bizi süründürdüğüdür...
YTD
Bugün çok nazlı bizim yavru
Derinlik paylasa bilirmisiniz
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azcık burnu gösterdiğinde, hemen o olacak bu olacak diye yazılınca burada milleti uyardığımızda kendi hissenizi niye kötülüyorsunuz deniliyordu, biz dedik biz yandık siz yanmayın diye hep aynı taktik 3'ün altına sarkarsa şaşırmayın
Katılıyorum.
28 temmuz cuma
Vertu kapanış : 3.06
Endex: 107.699
Malzeme bu arkadaşlar. Yapacak bişey yok, çok iyi çalışıp başka kağıtlara geçiş yapabilseydik bile bir haftada zararımızın %25 ini kurtarmış olurduk. Tabi bunu söylerken endekste bir kâr satışı yaşandığını, Vertu'nun de henüz yol almaya niyeti olmadığı için en azından haftalıklarda eksi kapatmadığını bilmek ve şükretmek lazım... Ancak bana sorarsanız bu amcalarım, bizlerin elindeki bu kağıtları almadan maliyetimize çıkartmayacaklar... Artık yeni gelenler düşünürler durumu. Dün 3.15 ten alanları tokatladılar, bu gün 3.11 den alanları... Her gelene günlük 5-6 kademe selam veriyorlar...
Hepten kötü de değil tabi. Maliyeti düşük olan arkadaşlar için çok büyük hedef koymadan kâr gördüğünde satmaları uygun olur bence.
Sonuçta satacak madenleri yok, girecek ihaleleri yok... Bu tarz kağıtları borsaya kote eden aklı evellere de bişey diyemem artık.
kendim ettim, kendim buldum yalan dünya heeeey!
YTD
http://fs5.directupload.net/images/170728/nisb6bg3.jpg
aylık alan ve satanlar
Kağıt 2.38 den 3.18 lere çıkmış. Ayrıca bistin satış yediği bir kapanış oldu. Vertunun da bi miktar kar satışı yemesi normal değil mi sizce de? Bistte hangi kağıt dürüst ki?
Çok sürmez 5 üstü, bence. Borsada bi şirket yeter ki batmasın. Tek şart SABIR. Bu şirket de ağırlıklı yabancı, sıkıntı yok. YTD.
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabir sabir ama 5 ustu suanki sartlarda zor gibi ,maliyet 4 ustu 1,5 senedir bekliyoruz,tek hatamiz gecen seneki 0.30 kurus olan temettuyu almak,o temettuden sonra dogrulmadi zaten,umarim bu seneki temettuden sonrada dususune devam etmez
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen bekleme süresi 3 yıl bile olabiliyor. Sonra bi bakarsanız yüzde yüz
SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
Bilançonun 9 Ağustos'ta geleceğini biliyorum,gerçi bu hissenin sahipleri temel,teknik, endeks ,yatırımcı memnuniyeti vb.hususları çok dikkatle takip ediyorlar ki!!! Ben yine de Bilanço tahmini olan var mı sormak isterim.
Vay be. Temettün memettün batsın senin.. Rezilliğinle baş başa bırakıyorum seni... Temettüyü verince kim bilir nereye ineceksin.
Birazcık edep, birazcık utanma yahu!
YTD
Vertu daha ne bekliyorsunuz gazla artık hadi
Bunlar tam bir...
Bistte gitmeyen neredeyse tek bunlar... İte ite gidecek başka bir şey yok. Gidecek de umuyorum ki açgözlülere sağlam bir kazık atarak gitsin.
YTD
VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Gönderim Tarihi:31.07.2017 19:19:33
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi
Bağlı Ortaklığımız Pamukova A.Ş. bünyesindeki İklimya Üretim A.Ş?nin kalan Paylarının Devir Alınmasına Yönelik EPDK Başvurusu Hakkında
İlgili Şirketler [VERUS]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
31.03.2017 - 14.06.2017 - 10.07.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bağlı ortaklığımız Pamukova Elektrik Üretim A.Ş.bünyesinde yer alan İklimya Üretim A.Ş.'ye ait kalan payların tamamının devir (İlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alınması) alınmasını teminen 31.07.2017 tarihinde (bugün) EPDK'ya izin başvurusunda bulunulmuştur.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
KAP a düşen haber gayet olumlu ama sen baskılamaya devam et bakalım spek efendi :) alırsın 3 ün.....
Vay be kâr realizasyonu oldu :vk:
YTD
endeks giderken çok kar ettirdin çok çıktın ya düşerken düş deli gibi iyice içi boş şirket havası vermeye başladı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa'da bir düzeltme hareketi, üstüne temettü derken 2'lere yolculuk başlar herhalde...
Tabi tabi.. Eskiler sizin azbir miktarınızı iyi bilirler.. Bende aşşa yukarı tahmin ediyorum. Lakin işin kötü yanı, sizinde peşinizden enaz 10 kişi daha takılıp gelmiştir... Onlarda ortalama 25 bn adetten ×10= 250 bn adet ederki...siz gelin tahtadan adamın enaz 250 bn malını al... Sonrada gitsin diye bekle. Anlaşılan oki bu tahta daha çok baskı yer.. Demedi deme ibrahim...
Borsa kâr rekoru üstüne kâr rekoru kırarken i-iihhh diye ıkına sıkına yüzde birkaç çıkan, borsa kâr realizasyonu yaparken mal gibi koşa koşa herkesten fazla düşen embesil hisseye Vertu (Verusaturk Girişim Sermayesi) denir!
ne basiretsiz adamlar bunlar endeks kaç olmuş hala yerinde sayıyo 4 üzeri maliyetli bir sürü adam var hala 3 ün üzerine çıksammı çıkmasammı onun tereddüdünde takipteki bütün hisseler en az %20 yaptı bu hala geri çekilme derdinde ne iş yapar bu vertu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.