Özellikle alış kademesine az az verip satışa blok yazan arkadaşlar devam edin bakalım sizi ne bekliyor :))) ytd
Printable View
valla paramız kadar ufak ufak destek atıyoruz bakalım her gün ortalama 500 lot alıyorum hayırlısıyla ....
hadi bizim 1-2 lotla degil süpür artık kagıdı hakkını ver bu ne ya komedi gibi lotlarla iş yapmaya çalışıyor gir artık sahaya...
Öğleden sonra seansta 18 lot satılmış bu bile ne kadar ölü bir kağıdın olduğunun göstergesi, piyasa yapicisi tam ölü seviciymis. Böyle bir kâğıtta piyasa yapıcılığı yapmak tan utanır insan ben aldığımdan dolayı utanıyorum. Karakterini ........... Patronları böyle bir şirketi oldukları için utaniyorlarmidir acaba
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
utanma olsaydı kagıdı 2.60 lardan 1.40 lara getirirlermiydi
napacaklarsa bu kadar ellerinde , amaç yukarı sürüp piyasaya vermek değil mi sonuçta?
artık sıkıntıdan senaryo üretmeye başladım.
senaryo 1. 2.60 lardan bizim milyon lotu bu ekibin eline verince ekip sinirlendiki beklemiyorlardı galiba ve aşagıya çektikçe çekerek ellerindeki yüksek maliyetin ortalamasını düşürmeye çalışıyorlar bizim de tekrar mal almamaya çalıştı ki sebebi açıklık oranını artırmak için baktı olmuyor diger ekip kızgın arada alıyor fakat çok istekli degil..
senaryo 2. milyon lotu eline alanlar bizim e dedilerki madem verdin sen tahtaya bir daha girme biz saldılça salalım yukarıdan sana verelim.
şahsi senaryolarımdır sadece beni baglar..
2,15 e gelsin abi alsınlar lotlarını benden
bence onların derdi biz ky ile degil bak takasa bizim gedik zaten patron diger 3-4 kurum şu andaki etkin grup aşagılardada çok mal yok aslında dedim ya bu muhtemel bir bilek güreşi yada başka etkin bir spek bu gruba siz malı çekin aşagıya ucuzlatın bu arada düşen olursa toplayın tahtayı hazırlayın ki tek rakipleri bizim ve gedik olsun
valla senaryo çok bende bakalım hangisi tutacak...ytd..
sayın yavtan zaten çogu aynı ekip kagıdı burdan 2 lere dogru atak yaptırsalar zaten bir çok ky daha dökülür yukarıdaki kurumlardaki tüm lotlar spegin degil senin benim gibi ky lerde var bence bir &10 -15 yaptırsalar muhtemelen çogumuzda gideriz geriye bizim ve gedik kalıyor bunu demek istiyorum..ytd..
Şirket yerinde kar kasada iç kaynaklarda nakit var satışa hazır arsa var be stokta daireler var ve bitmiş
Devremülkler var yani beklenti var kredi yok açığa satış yok bakın vakıf bugün tahta bir kademe alındı mı
Hemen satış yapıyor kaptırrrrrr gari malları ver zararına alttan alacan ya ytd :))
çok konuştuk galiba birisi hemen 1.50 ye 15000 lot koydu
sadece anlamak için soruyorum..2.60 lı fiyatlardan bizim 1000000 lot civarı sattı sanırım bu hissedar satışımı oluyor o zaman..
kızsamda bagırsamda bende inatçı bir adamım az az takip ederek yedek nakit bulundurarak alıyorum bir gün bizde tek tuş satış yaparız speklere İNŞAALLAH
adamın senedine bak 300000 milyon sermaye var 37.000 zarar var senet tavan oluyo bedelli iptal oldu diye bizim uyuz krgyo nun 66.000 sermaye 15 milyon kar var hala verim diye uraşıyo adınkader olcağına kaderin kader olcak.
Senin dediğin gibi diil kardeş...
Açıklamalar
Yönetim Kurulunun 29.11.2017 tarihli kararı ile 29.05.2017 tarihli kararı ile satın almayı kararlaştırdığı Euphoria Oteline sahip Legend Hotel Batumi JSC Şirketinin paylarının tamamının satın alınması hususunda satıcı ile yapılan görüşmeler neticesinde satın alma işlemiyle oluşan borcun 250.000.000 .-TL'lik kısmının tahsisli sermaye artırımı ile ödenmesine, tahsisli sermaye artırımında beher payın bedelinin Borsa İstanbul Toptan Satışlar Pazarı kuralları çerçevesinde ve piyasadaki oluşacak fiyattan belirlenmesine, Karar verilmiştir. Kamuoyuna duyururuz. Saygılarımızla.
Geçmiş günlerde yazmış olduğum bir mesaj iki kez sildirildi.
Yazmış olduğum mesajlar acaba KİMİN zoruna gitti???
Ne diyor Dede Korkut?
Kahpe içerden olunca; Kapı kilit tutmaz oğul!
yaz da ögrenelim gerçekleri...
Vakıf garanti iş Akbank ve diğerleri son haftanız haftaya bir yerden çağıracaklar sizi s harfiyle başlıyor organizeyi anlatırsınız neden tahtayı aşağı çekiyorsunuz anlatırsınız kaç arkadaşsınız kim yönlendiriyor başka yerlerden işlem yapın ıp leri falan dikkat edin önümüzde ki hafta savunmanızı hazırlayın bakalımmm ytd
Bunun bize de zararı olur ondan dolayı burada ki arkadaşlara soracağım genel karar olursa organize şekilde
Tahtayı aşağı çekiyorlar kurumları belli isimlerde var başlarında kinin kim olduğunu biliyorum onlara işlem yasağı
Gelebilir ceza da alabilirler herkes fikrini yazsın ona göre spk ya başvurayım mı ?yoksa biraz daha bekleyelim mi ?
Tahtayı izleyin bariz kurum ve hareketleri nasıl da belli herkesten yorum bekliyorum ytd
Ek 11688
buna ne diyorsunuz?
Bence elinizde hiçbir Done yok boş boş tehdit ediyorsunuz. Burayı okuyup da korkacaklarinimi düşünüyor sunuz? Çok komik ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence önce bu bilgileri şirkete verip gerekli işlemleri onların yapması yolu ilk olarak denenmeli..
benim fikrim yok açıkcası ,
Sen öyle san kurum kurum işlem yapan kim başlarında ki kim biliyorum şikayet edersem bunlar ceza alacak ve tahta daha da aşağı gelir burada ki arkadaşalara zarar vermek istemiyorum zaten zarardalar bak benim yazımdan sonra tahta da işlem nerdeyse yok onlar burayıda myneti de okuyor merak etme sen rahat ol benim bildiklerimi bilsennmm daha neler biliyorum ytd
yine söylüyorum bu bilgi ve belgeleri şirket yatırımcı ilişkileri ile paylaşıp onlara gerekli işlemleri yapmalarını yoksa kişisel müracaat olacagı söylenmeli böylece iki tarafada mesaj verilebilir...