Sacma sapan yazmayin.spk basvurulmus nasil ertelendi.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
"Diğer yandan şirketimizin*21.06.2019 tarihinde almış olduğu ve 04.09.2019 tarihinde revize ettiği %100*oranında bedelli sermaye artırımı kararı, *olağanüstü genel kurul toplantısının*yapılmasının ardından (Talep gelmesi halinde ayrılma hakkının*kullandırılmasının sonrasında) ve 2019/12 finansal tabloları ile başvuru*yapılmak üzere ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu karar çerçevesinde gerekli*bildirim Sermaye Piyasası Kuruluna yapılacaktır"
ya her forumda senin gibi biri olmak zorunda mi ? siz nasil yatirim yapiyorsunuz !!!
yatırım tavsiyesi degildir
Ne olacak şimdi sizce, bu iyi bişey mi ?
bedelli ne zaman belli oldu mu
bedellinin iptali olumlu algılanırrrrrrrrrrrrrrrr...hadi hayırlısı
ooooooooooo ayrılma hakkı için 1,812 fiyat teklif ediyorrrr...afedersin ama 4 tl dersen belki veririm...
Selamlar, Bu faaliyet konusu degisimi tekstil firmasi olma karari GIB piyayasindan cikabilmek icin alinmis bir karar olabilir mi? Bilmedigimden soruyorum ilgisi olabilir mi? Yorumu bilgisi olan var mi?
bedellinin olması kötü oldu. Karıyla ve yaptığı işle bu şirkete yatırım yapmayı düşünürken, bedellinin adının bile geçmesi beni irrite ediyor. :wu:
bilanço ne zaman gelir bilgisi olan hepsi geldi bi megap gelmedi?
Bilanço 6 ayda bir geliyor...12 aylıklar şubat sonu mart başı geliyor...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hızlanma moduna girdiğini düşünüyorum, tahta sağlam duruyor
1,81 ayrılma hk olan tahtaya niye verirler anlamam...
marj dar artik iyi noktada kilitlemisler !!
ama hala daha ortalama fon getirisinden daha fazla getiriye sahip garanti para var.
ama bizim borsada bu marjlar insanlara cok ama cok yetersiz kaliyor
ama karlilik olarak bakildiginda sirket cok ucuz duruyor. ama incelemedim detayli olarak
"07.11.2019 Tarih ve 2019/17 sayılı Yönetim Kurulu Kararı İle sermaye artırımı 2019/12 finansal tabloları ile yapılmak üzere ertelenmiştir."
bedelli sermaye artirimi 2019/12 finansal tablolari ile yapilacagina gore mart 2020'ye kadar bedelli sermaye artirimindan soz edilemez diye dusunuyorum. bu da 4 ay demektir. uzun bir sure
Ciro artışı mükemmel.Karlılığa da yansırsa bu fiyatlar çok ucuz kalabilir.
Yatırımlar için...
pozisyonumuzu korumaya devam
paramiz garantide nasil olsa
Ya bu kağıda satış yasağı mı getirildi? Satış yazdım aktif fiyata satılmadı?
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnvestingde bir arkadaş M.E isimli uzunca bir şeyler yazmış doğruluğu nedir acaba mide bulandırıcı şeyler, inanmak bile istemiyorum. İnsan hakkı aslaaaa kimseye yaramamıştır. Sanırım alınan olursada bu konuyu iyice düşünsün, çünkü eğer haram varsa 7 ceddinden çıkar insanların..
ytd..
Bu firma hakkında yeterli bilgisi olan var mi acaba ? Megap satıldıktan sonra ekibin kurduğu şirket de megafoam sanırım.
Tekstil sektörü faaliyetleri nedir?
http://www.megafoam.com.tr/index.aspx
http://www.mega-pol.com.tr/index.aspx
Arkadaşlar megap ta 8 milyon kar bekliyorum bu kar rakamıyla Prim yaparmı
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço ne oldu ? Ne vergi dairesş ne konsolide
Geçen sene 1 martta gelmiş ondan öncede 7 martta
Kar geldi. 6,75 milyon kar
Heran bedelli sermaye arttırım haberi gelebilir. Daha önce açıklamışlardı, 2019 bilançosundan sonra bedelli sermaye arttırım kararı alacağız diye.
dostum bakıyorum bilici yatırımdan sonra buraya dadanmış görünüyorsun...:kahkah: ben de bu hisseyi yaklaşık bir yıldır takip ediyorum...gelen bilançoyu da çok beğendim...açıkçası bu kadar iyi bir bilanço beklemiyordum...
deli deliyi görünce sopasını saklarmış....:kahkah: seni görünce bir cevap yazayım dedim..