Gümüş +2 den- 1 e düştü...ons 1966 dan 1947....Zar %2 artı....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gümüş +2 den- 1 e düştü...ons 1966 dan 1947....Zar %2 artı....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demokratlar Cumhuriyetçilerin yerdım paketini bloke etmiş! Seçim öncesi ne paketi diyor arkadaş! İşler kızışıyor!
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Tortumlu
Piyasada 3 aylık çok güçlü trendler oluşuyor. Misal nisan - temmuz dönemi abd endeksleri- altın- gümüş- parite- dolar/tl gibi. Alıyor götürüyorlar sonra yatay- aşağı - az tepki gibi gibi. Bundan sonraki trendi yakalamak lazım. Bu ne olabilir ? Onu göreceğiz. Fed olurda ek paket açıklarsa ( 300 milyar usd) değilde, 2-3 trilyon dolarlık , o zaman onsa yapışırım bırakmam
Şuan bildiklerimizinn hepsi çöp....
Herşey ters işliyor...anormal piyasada normal hareket beklenmez....
Hareketlere rüzgarın önündeki sap gibi katılacağız...
Bugün ABD enflasyon var veri...
*TCMB'nin brüt döviz rezervleri geçen hafta 3,3 milyar dolar* artarak 44,9 milyar dolar oldu. Altın rezervleri 43 milyar 42 milyon* dolardan 42 milyar 665 milyon dolara gerilerken toplam rezervleri 2* milyar 910 milyon dolar artarak 87 milyar 546 milyon dolara yükseldi.
Dün bu haber düşürdü heral natodan bişey çıkmadı....bu arada Zar satan TL TL satan Zar alıyor hep ters gidiyor birbirine....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GMSTR de 43,10 da finans 40k üstü alım girmiş.
Moody’s Türkiye’nin notunu B1’den, B2’ye düşürdü, görünümü negatif olarak teyit etti.. #usdtry #bist https://t.co/dbxfuoVgDB
Bu Info ne yapıyor....5 bin kötü var 2.5 bin kötümü verdim....gömü mu bulmus
İkibin besyuzu usdtrf de infoya verip gldtrf alıyorum 45 bin oldu finans habire veriyor....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gösterge 41,40.
Tam Ons kalkerken fon gösterge altına mal koyuyor. Yahu bunların işi mal mı vermek yoksa fon değerinimi sağlamak
Sesimizi duydu! Tahtayı göstergeye çekti
Ons iyi hareket çekti.
Altin 150 İskenderun inşallah 300 olmaz diyorduk...
genişlemedeki para zengine gitti..o para eninde sonunda altina gelecek.
Turkiyede para mutahitlerin cebine girdi...500000 ne satamadığı daireyi 750000 ne sattın...halk için değişen bir şey olmadı...faiz yüksekten ne kadara mal ediyorsa o fiyattan mL etmiş oldu.
Peki arada kim kaynadı tabiri bankalar...
Yakında bankalara bedelli artırımlar gelir..
Seker banka gelmiş..
Ons da bende daha yukarıları bekliyorum ama mart ayında yaptıkları gibi endeksleri satarken her şeyi satıyorlar. Öyle bir volatilite olur mu diye de az işlem yapıyorum
Son yükselişte ons sadece 3-4 gün 2000 seviyelerinin üstünü görmüş. Burdan kalkıp 2000 üstü gidip , kalıcı olacak mı göreceğiz
Günlükte mak kesmek üzere keserse iyi olur
Akşam Powell amca konuşacakmış. Bakalım ons da 2000 lere doğru bir hareket gelecek mi
Dünkü 1972-1948 aşağı hareketini bugün sabah geri aldı. Devamını getirebilecekler mi acaba
Fon bari güniçi fiyat istikrarını sağlasın. Bu ne böyle !!!
Gösterge değer ile piyasa değeri arasında uyumsuzluk var. FinansBankı şikayet etmek lazım SPK ya?
Alırken sorun yokta, iş satmaya geldi mi kılı kırk yarmak gerekiyor
Zgold !!! Sanko olmasa işlem neredeyse yok
Bugün hiç alıcı gelmedi....iyi pozisyon aldık satamadik...bugün usdtrfde iyiydik....ben 800 usdtrf 3.50 de zgoldla girdim....keşke ful usdtrf olsaydı....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon yöneticileri ne işe yarar arkadaş, alıcı_satıcı arası oluşan talep fiyatlanırmış ...
Yok öyle bir şey, gerçek piyasada oluşan rakamla tahtada oluşan rakamı ... öyle veya böyle match etmeli (eşitlemeli)
FED üyelerinden 1 kişi faiz artışını destekliyor
3 kişide faiz artışını öngörüyor
DXY mamayı aldı [emoji13][emoji13][emoji13]
dxy 93,21
$7,5087