https://hizliresim.com/0CvqGd
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://hizliresim.com/0CvqGd
Kurul başvurusu sonrası 10 şubattan başlattım aracı kurum dağılımını...info maliyet 3.42 bofa 3.95
Küçük şirketler zaman zaman borsadaki operasyonlara ihtiyaç duyarlar. Bunu anlamak İçin bugün bülten okumak yeterli. Örneğin bugün 7 şirkete tedbir geldi. Vakıffinans intem akmerkez beyaz gibi. Bunlar borsaya dün açılmadı, ama birileri tarafından operasyon yaşadı. Zamanında ASELSAN da bile 15 liradan 48 liraya getirerek operasyon yapılmadı mı. İşte önemli olan nerede ve hangi zamanda olacağıdır. 2 liradan merko alan ile 22 liradan alan aynı şekilde yaşamıyor.
Vakfn taşıdım geçen yıl 3-4 ay 20-30 kademe karla çıkmıştım 2,50 civarından... kağıt 20 lirayı devirdi daha geçen gün....
Yarın hareketli bir gün olacak gibi.. bugün provayı yaptılar... ekran açıp bakmamak en iyisi... trade yapabilen için kazançlı gün olabilir... bofa düşünsün.. 3.95 maliyet ile 3 milyon lot mal görünüyor elinde (son15 günlükte) bugünkü kapanışa göre 1.350.000 ₺ zararda...
bofa 10 dk da 562 bin lot aldı...
Bizim millet niye böyle panik yapar anlamıyorum,dünyada 2020 yi pozitif kapatan başka kaç ülke var? avrupa,abd cılkı çıkmış,bizi onlarla mı kıyaslıyorsun?ihracaktçı şirketlerimiz ihracat,ciro,kar rekorları kırıyor...aşı nedeniyle pandeminin sonu göründü..
Bunun malum bir sürü sebebi var ama gerek yok konuşmaya. Bilen biliyor, bu zamana kadar da anlayamamış olana yapacak bir şey yok zaten. YTD
Mndrs çok sert düştü, insanın kazandığını düşündüğü parayı kaybetmesi zoruna gidiyor biraz :) Ama Mndrs te dünden bugüne bir şey değişmedi, eğer ekonomi yönetimi bu türbülansı iyi yönetir ve aşırı dalgalanmalarının önüne geçebilirse, bu piyasaya aradığı güveni verecektir. Sonrası muhtemelen daha iyi olabilir. YTD
Başladığı yere 2 günde gelmesi hiç hoş olmadı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet , iyi bir atmosfer oluşturmuştu.. artık 4 ,xx lerin zamanıydı... bandı geri sardı...
Yukarı hedefi olan kağıt böyle davranmaz normalde. Anlaşılan daha vakit varYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yine de bugün ümitliyim azda olsa... bofa ile info nun alıma geçerek hafta kapanışını yeşilden iyi bir rakamda yapacağını düşünüyorum... kişisel öngörüm olup, yatırım tavsiyesi değildir.
Merhabalar.
Şirketi geçen hafta fark ettim ve maalesef maliyetim 3 günde %15 civarı yukarıda kaldı.
Vergi dairesi malumunuz üzere 35 milyon kar geldi.
Son çeyrekte dövizin düşmesi, tekstilde işlerin güzel gitmesi ile ufrs’de de şirketin çeyreklik 200 milyona yakın kar açıklamasını bekliyorum.
Ama esas hikaye bundan ziyade Teknosa benzeri kurtarma planı...
Teknosa’nın bu hikayeyle nerelerden nerelere geldiği malum. Aynı hikaye Menderes’te de olacak diye umuyorum.
Araç muayene istasyonlarının satışından gelecek nakit, 65 milyon lot hisse satışı, akabinde muhtemel bedelli (sermaye tavanını arttırmasını buna yoruyorum) ve belki de tarım veya enerji tarafının halka arzı ile şirketin bu sene içinde net 1,5 milyar civarı olan borcunu sıfırlayabileceğini düşünüyorum.
Bu durumda çeyrekte 100 milyon net esas faaliyet karı üretebilen bu şirket senede 400 milyon net kar açıklayabilecek.
Hatta daha da fazlasını oldukça olası görüyorum.
Tekstil tarafı %66 ihracat çalışıyor. Enerji tarafındaki portföy muazzam. Jes ve res’lerin tamamı yekdem kapsamında. Devlet bunların ürettiği elektriği dolar üzerinden satın alıyor. Tarım tarafı zaten kar ediyor. Ve orası da ihracat ağırlıklı.
Yani şirket bu finansal borçlardan ve döviz açığından kurtulduğunda muazzam bir potansiyel.
Peki şu an piyasa değeri ne?
800 milyon!!
Senede 400-500 milyon net kar yazabilecek bu şirket şu an prospektif 1,5-2 fk’ya yakın fiyatlanıyor.
Bu sebeple şu an 5 günlük maceramda ciddi bir zarar yazmış olsam da bu hikayeye sarılıyorum.
Piyasa bu tip kurtarma hikayelerini çok seviyor. Ve bu şirket döviz borcu olmasa gerçekten çok güzel bir şirket.
Benim gibi zararda olan yatırımcı arkadaşlara tavsiyem fiyata değil, hikayeye odaklanın.
6 ay içinde çok farklı yerlerde olacağına inanıyorum. Umarım yanılmam.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnfo ve bofa bile kaldıramadı tahtayı
Kımıldatmadan hatta düşürerek topluyorlar bir güzel.... satan olduktan sonra... iyi ve kârlı işş...
Haftalık macd al verdirtmedi keresteler. Kapanış vasat olacak
Bugün yeşil kapatabilirdi hafta kapanışını...ancak kağıt artık sık sık geri dönerek alım fırsatları sunması nedeniyle tradecilerin ilgi odağı oldu sanırım, 3,60 a fırlamışken ( ben göremedim bile, sürekli izlediğim halde) 5-10 dakikada 3,43-47 bandına geri döndürüldü...önümüzdeki hafta bilanço açıklanabilir 11 mart son tarih, perşembe akşamı bültende onay bekleyeceğiz... inşallah 4,xx li rakamlarla tekrar karşılaşmak dileğiyle....
Şubat başında almıştım az bir miktar, 4 liradan satarak cuma tekrar aldım. 4 liradan satmam tamamen tesadüf oldu. Başka bir niyetim vardı, oda olmadı cuma tekrar fırsat oldu aldım. Takaslar güzel, artık bir süre beklerim burada. https://i.hizliresim.com/dbZunb.png
Tekrar Hoşgeldin Müdürüm. Senin olduğun yer berektlidir.
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap tan okuduğum kadarıyla bu hisse de hem ortak satışı var hem de enerji işine giriyorlar . Potansiyel var sanki. Teknik olarakta kötü durmuyor . Yatırım tavsiyesi değildir . Kendiniz lütfen arastirin
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merill robotu içine etti tahtanın. Yapacağın işe....
Gecen haftada aynısı oldu, bank ile diğerleri karşılıklı işlem yapıyor, bir hafta biri taşıyor, diğer hafta karşı kurum karşılıyor.
Valla endeksin bu haline verilen tepki bu olmamalıydı. Muhtemelen seans onunla doğru satış biraz daha derinleşir
Bu endekste nadir eksi yapan hisselerden maşallah iyi yakalamışız
arka sıralarda B 45 nolu koltuğu aldım.. sahne çok iyi görünmese de çıkışa yakın olması güzel.
yarın ve sonraki gün iyi kavgaların olacağı bir gün olmalı ki izleyecek birşeyler olsun.. adam olacak çocuk 3.55 bu gün test edildi.. ama yeterli olmadı.. caroline 3.88 de.. ama pala 3.75 e dokunacağım dese ben ıtıraz etmem.. (gerçi aramız pek iyi değil).. benim için 3.43 altında bu organize işlere dönerbilir.. '' araba nerede ... para nerde ..)
kazancınız bol ve daim olsun..
Dün verdiğini bugün alıyor psikopat robot.
Bugün aldıklarını da yarın kusmasa bari.
Gerçekten mide bulandırmaya başladı.
MNDRS 65 milyon için satış izni,satış görüşmeleri,anlaşma haberi,bedelli sermaye artışı,3 aylık bilanço gibi gelişmeler oldukça hareketlenecektir..tabi gelişmeler olumlu olunca...şuanda en azından beklentiler var...
Bofa nın bu kadar alımına rağmen hisse 3.60 üzerinde kalamıyor tuhaf
Menderesin günü değil anlaşılan. Bakalım ne kadar eksi kapatacak
Meril robotu dün aldıklarını kusmaya başladı.
Bir gün al ertesi gün ver.
Bu ne acayip bir girdaptır?
Bir gün artı bir gün eksi....
Özellikle +2-3 kapattığı günün ertesi büyük ihtimal eksi. Bu gidişle yerinde sayar, yatırımcı değil de trade eden kazanır
https://twitter.com/_5h3lly/status/1...116342784?s=21 Menderes’in yaptığı şey alıştırmak, alışan insan güvenir, güvenen hata yapar. Link de 20 yıl bir şeye alışan doğal hayata döndüğünde vazgeçemiyor.
Bu tür hisselerde olmak yükselen endeksi de p.. eder
Bofa 1 gün bilmem kaç milyon lot alıyor ertesi gün bilmem kaç milyon lot satıyor. Doğal olarak hisse yerinde saymaya devam ediyor
Emme basma tulumba gibi, bugün nanay...
Pala sabah 61 62 nakit verip mallarımı elimden aldı.. bende kızdım 53 54 geri aldım... sonra baktım derdi benimle değil carolinleymiş.. 3.88 direnci 3.62 ye indi.. artık kim takar 3.75 i
Valla bu borsadan para kazanmak kumlardan daha zor. Taban yapsa da herkes rahatlasa...... hissesinde
Alctl ve mndrs arasında tercihi bundan yana kullandım. Yine hata yaptım her zamanki gibi
Bugünkü hareketlerini sevmedim.
Ben ayrıldım ortaklar.
Allah gönlünüze göre versin , bol kazançlarınız olsun inşallah.
Ilerde ,duruma göre tekrar değerlendiririz.