Bozmadik o yuzdenn tcd yi.hayirlisi bakalimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bozmadik o yuzdenn tcd yi.hayirlisi bakalimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd - 1.83%
Tcd nin hisse seçimi yanlış olmuş, gelecek ay bu durumu düzeltmeleri lazım. Tcd yuzunden güzelim Tpf fonuda her gün eksi yazıyor...
Dünkü gibi yaptı açılışı akşama kadar tablo değişebilir.
Aranızdan birisi hiç HSA yı izledi mi? Fon çok baba yönetiliyor ha TCD gibi kazandırmadı ama TCD kadar küçük ve riskli kağıtlarada yatırım yapmadı ve 2019 özelinde borsa bu küçük kağıtların %90 minimum yükselmesinden dolayı yükseldi TCD o nedenle ayrıştı ama HSA ya bakın bist 30 yatırımı yapan ve yatırımcısını üzmeyen bir fon
20 bin lirada 700 lira zarar yazmayi başarmış tcd , bu kadar gazlandigindan anlamaliydim bir iş olduğunu, neyse fon işi uzun istir bana göre fazla riskli.
30.1.2020 Tahmin Gerçek Fark ACC -0,12% -0,15 -0,04 ACK -0,24% -0,09 0,14 ADP 1,66% 1,56 -0,11 EID -1,52% -0,68 0,83 FPH -0,97% -1,00 -0,03 GL1 -0,06% -0,53 -0,47 GMR -1,43% -0,82 0,61 MAC -0,95% -0,97 -0,02 MPS -2,44% -1,94 0,50 TAU 1,50% 1,50 0,00 TCD -1,53% -1,83 -0,31 TKF -0,67% -0,79 -0,12 TTE -2,50% -2,27 0,23 YDI -0,27% -0,19 0,08 XU100 0,13%
Millet ne kadar satmaya istekli. Bir türlü yükselemiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
acil durum da ilan edildi ya doymazlar 110 bine getirmeye
Çin ekonomisinin üçte ikisi gelecek hafta kapalı olacak yavaşlama dönemine giriyoruz.
Doğru pozisyonlar alınmalı.
Hayır onlar ilk bir şey yok dediler sonra hata yaptık diye acil durum ilan ettiler.
2 gün önceki açıklama
http://www.diken.com.tr/dunya-saglik...i-hata-yaptik/
Bütün fonlar artıda tcd -0,20
Evet dün acil durum ilan ettiler ama not olarak seyahat ve ticareti kısıtlayacak bir durum yok dedi. Zaten bu haber üzerine amerika artıda kapattı.
https://finance.yahoo.com/news/raise...233220963.html
https://youtu.be/yKuCw1nV6Jk
Öyle de pek güven olmuyor onlara yarın birdaha açıklama yaparsa hata yaptık diye yine :)
Az bir tte ile bekliyorum köşede elinde fon olanlara allah sabır versin.
Tte için giriş soruluyor sürekli şuan çok yüksek benim aldığım miktar az bu sefer virüs olayı patlarsa kazandırır diye aldım asıl yüklü alım için bekliyorum.
15 bin tl lik tcd 700.000 tl lik ist nin gunluk getirisini yemis .:))) atom karinca gibi
Neyse bugünde tte artıda en azından
TCD ANACM ile artıya geçti. DARDL toparlasa kendine gelecek biraz.
Az önce ufak bir miktar TCD alım talimatı verdim, zannedersem bugün de - yazacak.
P.tesi durumu takip edip kademeli
almaya devam edeceğim. H.sonunu ppf ye parkedip bekleyeceğim.
Biraz saçma bir strateji oldu ama, kalan Tİ7 'yi tamamen bozdurdum ama IPVyi bozdurmadim. Geçen sefer dolardaki % 1düşüş olduğu gibi IPV ye yansımıştı evet, ama eğer bozdurursam bu 3 gecelik boşta kalma durumunun zarari, iniş çıkışta gelicek olan zarardan fazla olur diye düşündüm toplam vadede.
Acc 0,04%
eıd 1,17%
mac 1,26%
tkf 1,98%
gmr 1,67%
gl1 0,76%
fph 0,68%
tcd 0,44%
tkf'de şişecam ve trakyacam etkisi
Sn yujinin hisse tablosunun haftalık bölümünde tüm fonlar zarara göre sıralanmışlar, kar eden yok.
Uzun süredir ilk defa oluyor bu
Umarım aylık sıralamada böyle olmaz
Satış verdiniz diye biliyordum. Yanlış anlamışım herhalde. Son iki günde benim sadece 4000k mi yedi ve şutladım. her gün orantısız düşüşler bu nedir böyle anlamadım. Hisse seçimlerinde hata yaptılar büyük olasılıkla. Bir de fon büyük olunca hareket kısıtlaması oluyor. Ne demişler aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Sabırla elde tutulması gerektiğini söyleyen arkadaşlar var. Tamam da normal düşüş olsa tutalım ama bu nedir böyle. Nitekim düşüşde olan yine bazı fonlarım var. Onları tutuyorum. Çünkü makul oranda düşüyorlar. Bu ayki karın bir kısmını götürdü.