Bir arkadaş şu listeyi paylaşmış.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post4324654
Dibe ne kadar yakın tepeden ne kadar uzak
İşe yayar anlayana herhalde
Printable View
Bir arkadaş şu listeyi paylaşmış.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post4324654
Dibe ne kadar yakın tepeden ne kadar uzak
İşe yayar anlayana herhalde
Finnet diye bi site var inceleyin baya detaylı karşılaştırmalar sektör bazında, dip zirve analizler...yabancı takasları...yabancıların elinde bulunan hisseler çok faydalı yeni aldım paketi aylık 35 lira gibi bir rakam verdim 3 günde (havanında arkadan esmesiyle) 1 e 5 aldım solsunlar çok güzel bir program hazırlamış çocuklar
Selamlar,birşey sormak istiyorum. Bugün sattığımız hissenin parası 2 gün sonra hesaba geçiyor.Bu iki gün içinde bu parayı değerlendirme imkanı yok diye biliyorum; doğru di mi?
Garanti bankası için mesela?
Teşekkürler
Birde bu hiise isimlerinin yanında
V
E
F
F1
var bunlar ne olaki?
Tam acemiye döndük valla.
2012 den beri hisse yaparım kullandığım iki şey var birisi klasik fiyat limitli emir al sat yaparım hisseyi alırım 10-20-30-40 kademeye emir yazarım ani ataklarda kaçırmamış olurum bunu AEFES te çok yaşarsınız sabah 18 açar wc ye gider gelirsiniz 19 u görmüş 18.20 de bekliyor olur o sıra koyduğum emirler çalışır 19 dan satmış olurum bir kısımını gibi...
Diğeri özellikle karanlık oda dediğimiz 09.55 - 10:00 ve 18:00 ile 18:05 arasında piyasa fiyatlı emir yani nerden açılırsa/kapanırsa ordan al sabah hareketlerini kaçırmamış olursunuz ama çok yüksek açarsa zarar da ettirebilir... o nedenle teorik eşleşmelere bakmak gerekir...
Bunların dışında zincir emir (stop loss için ) önemli yani kağıdı 7 liraya aldım ama 6.60 ın altına düşerse sat demek için....ekranı kapatıp içiniz rahat şekilde bekleyebilirsiniz gibi
bu şekilde
yarın için 98.600 seviyesi önemli o seviyeyi güçlü geçerse 100.250 seviyesine gider ama orda sağlam direnç var dönebilir. takip edilecek en önemli seviye 100.250 yarın aşağıda 95.800 var altı benim için stop loss tur.
Merhabalar bende şunu merak ediyorum; hisseyi almak için Al tuşuna mı Satmak içinde Sat tuşu na mı tıklıyoruz? 😀😀
yarın herkes bir adet hisse alsın sonra satsın pratik için :) fiyat limitli emir yapın ama piyasanın sakin olduğu saat 11:00 le 15:00 arasında...hareketli zamanlarda alıp satmak zor olur
satışı 2 kademe üstüne yaz :)