15 Şubat Salı
Rüçhan pazarı kapanıyor
ona göre herkes işlemlerini ayarlaması lazım."yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
15 Şubat Salı
Rüçhan pazarı kapanıyor
ona göre herkes işlemlerini ayarlaması lazım."yatırım tavsiyesi değildir"
Hisse cabuk toparlanacaktir bence. Ilk etapta 2 tl ler gelmesi lazim artik
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hatırlatma daha yapayım. Bugün gelen değerleme ile birlikte 2022/I çeyrek bilançosunun Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller hesabına 894 milyon Tl ilave geldi. Yani özkaynaklar o kadar artacak. Notlar alınsın lütfen.:)
A1 capital 0.264 ortalama ile 30 milyon lot ruchan almis hisseye çevirdiğinde 1.2118 gibi bir maliyet ortaya çıkıyor ana tahtada ise 32.4 milyon lotu 1.2028 den Satmış. Yaklaşık olarak 300 bin lira zararı var suanda
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama ikinci tetikçi var işin içinde ? info
2 milyon hisse satmış 1.1980
2.7 milyon kupon aldı 0.206 ile
yarında bugün aldıkları vardı onu satar.
ortada zarar yok hatta küçük çaplı kar var diyebiliriz. ama mesele zaten burda kar etmek değil, hatta küçük zararlara razıdırlar.
O değerleme neden gönderildi o zaman, arsa şirket üzerine kayıtlı olmadığı için mi hesaba dahil edilmeyecek ? Bu işlerden hiç anlamam bilirsin. Bir de raporun 3 ayrı yerinde (Sh.48, Sh.51 ve Sh.52'de) İller Bankası ile yapılan anlaşmanın tarihi yanlış yazılmış. Şirket KAP'a 18.01.2022 diye bildirmişti ama bu raporda 17.01.2021 yazılı. Tuhaf değil mi sence hocam?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/994849
Ruchan tahtasi kapanmadan bi yol olmuycak anlasildi. A1 mali ruchan al hisse sat devam. Guclu biri gelip tavana bi cizse babayi alsalar;) nerdeeee
Borçlarını zor çeviren TRGYO 5 milyar Tl, SNGYO ise 4 milyar Tl yi devirdi piyasa değerinde. Bunları emsal alacak olsak KLGYO için geçenlerde yazdığım 5 milyar Tl piyasa değeri hakikaten ucuz kalır. Bu saçmalık daha fazla süremez, sürmemesi lazım yahu. YTD
Ruchanlarin ne kadarının hisseye döndüğünü kap.gov.tr sermaye ve ortaklık yapısı başlığından takip etmiyor muyuz. Hala 620 milyon gözüküyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trgyo ve klgyo hemen hemen aynı yıl içinde halka arz oldu ondan sonra en büyük ş.....siz benim yarışına girmiş gibiydiler.bu klgyo nun ceosunun halka arz olunurken televizyondan soylediği ky nın ahını alıp bedduasını almayacağız sözü hala gözümün önünde. aziz efendide halkımız hemen zengin olma sevdasında gibi laflar ediyordu. halka arz edildiği fiyatları yıllar yıllar sonra gördüler. bunlarda oyun bitmez.
KİLER HOLDİNG A.Ş. 331.974.283,19 53,54 53,54
DİĞER 288.025.716,81 46,46 46,46
bu bedelli öncesi
KİLER HOLDİNG A.Ş. 331.974.283,19 51,29 51,29
DİĞER 315.241.885,96 48,71 48,71
Toplam 647.216.169,15 100 100
bu da an itibariyle olan durum
Bu kadar ucuz olmasına rağmen diğer aracı kurumlardan da alım gelmiyorsa demekki hepsi ortak elden yönetiliyor borsada yabancida kalmadı vatandaşın parasına topluca çökülüyor.
Bugunde bamya:) endeks nerelerde bu nerelerde vay bee.
15 Şubat 2022 : Salı
rüçhan pazarı o gün kapanıyor. Çarşamba itibariyle işlem görmeyecek. Sadece hisse tahtası çalışacak.
tekrar ifade etmekte fayda var. son 3 işlem günü yani
21 Şubat ise kupon kullanımı son ! sonra genel sonuçlar ve satılamayan hisseler açıklanır. Buna mukabil toptan pazarda satış olacaktır.
Toptan pazardaki işlemleri takip etmek lazım, fırsat alımı olabilir.
1 Mart bilanço son gün.
bugün genel bilgiler ile günü kapatayım. Rüçhan pazarı kapanana kadar yazmaya gerek yok. Yani 21 şubata kadar konuşacak bir durum yok.
28'i ve sonrası bilançoyu tartışırız inşallah.
herkese bol ve bereketli kazançlar diliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"
Arkdaşlar gerçekten alemsiniz ya ..bu hissenın halka arz olduğu zamanı net bilen haturlayan var mı acaba..siz kiminle güreşiyorsunuz..
Yok be sayın unsali hocam ne güreşmesi? Basit ameleler olarak kendi çapımızda yazıyoruz işte. Memleket kurtarmaca işleri. Bizim gibi fakirler kim bunlarla güreşmek kim. Elimizdeki 20 bin lotla zengin olma hayelleri.:)
Hayırlısı tabii..inşallah insafa gelir..patron
Hayırlısı tabii..inşallah insafa gelir..patron
Sayın Ünsali, İnsaf ve patron asla yan yana gelemeyecek iki kelime olduğunu 11 yıllık kilerzede olarak çok iyi öğrendim.
Valla Allah bunlara hem de gereğinden çok verdi son 20 yılda. Kasaları doldu taştı. Daha geçen hafta uzaktan bir tanışımı kaybettim, 55 yaşındaydı. Rahmetli Mustafa Koç ha keza öldü gitti. Kimseye kalmaz, bize de kalmayacak. Maksat para kazanmayı da geçti sanki, bizi vesile kılıp imtihan ediyor yüce rabbim bunları...
https://i.hizliresim.com/ezzjzc7.jpg bedelli süreci içindeki 2 ay. Ahlaksızlığın boyutlarını net olarak anlatıyor ! Hisse neredeyse %50 düşmüş !!! yarı yarıya yani
https://i.hizliresim.com/ktulw1o.jpg bu da USD bazlı grafiği. yatırıncısına tek kuruş kazandırmamış, şu piyasa da bile tarihi diplerinde işlem görüyor."yatırım tavsiyesi değildir"
Düşüşün de bir sebebi, bir sınırı olmalı, bedelli açıklanmadan düşüş başladı, açıkladıktan sonra ve de hala düşüyor, bunlar nominalin bile altına getirirler ama işlerine gelmez. Şirket batmadı, dünya kadar varlığı var ama hala yatırımcıya eziyet ediyorlar, Allah'a havale ediyorum.
tahtada a1 kapıtal olduğu sürece bir halt olmaz..rüçhan alıp zararına ana tahtadan satıyor...ytd
https://i.hizliresim.com/bf1uq4f.jpg yorumsuz ! ama bizde böyle spk oldukça herşey normal
Bedelli öncesi elinde hisse bulunup da para yatırmadan zarar etmemek mümkün mü şuan?
Maalesef oyle sayin ortagim. Bolundugu gun elimde 150 bin ruchanin hepsini satip ana hisseye cevirseydim, 43 bin lo ana hisse alabiliyorken suan ruchanlarin hepsini satsam 28 bin lot ana hisse alabiliyorum. Bunlar gerçekten insan suretindeki şeytanlar. Kimse bu seytanlarla aşık atamaz.
Aynen bunlar insan değil 181775 bin lotta bende var artık 100 bin ruchan bırakıp bedelliye katılacağım diğer türlü hepsini satsam maliyet fena yukarıda kalıyor
023 den rüçhan alıp 1.16 dan satana ne demeli...bedelliye katılmayacağim desem yalan olur ama rüçhan satıp 1.16 dan alınca 1.5 kademe daha karlı oluyor.ytd
ben halka arzdan almıştım.
Endeks çok yüksek diye hiçbir hisseye bulaşmıyordum.
Sanırım 4 dolar civarları idi 2011 de.
Ama hissesizde yapamıyoruz ya.
Bunu alayımda bari endeks düşerse çok zarar etmem dedim:))
Dolar bazında 10 misli düştü.
Komik birşey daha.
Yüzde 35 i halka arz olmuştu.
Piyasa değeri dolar bazında halka arzdan elde edilen gelirin altındaydı.
,Şu andaki Nasd** daki hepsiburada gibi:))
Özetle en dipten yakalayana üçbeş kuruş kalır.
Yukardan alan .
Abowwww.
Bizim borsamızda şirketin ne olduğu önemli ama sahiplerinin ne olduğu daha önemli.
Fiyatlamalar ona göre oluyor.
O tarihi biliyorum fiyat 6 tl ifi
Rüçhan tahtasının kapanmasına son 3 iş günü. Gel tezkere gel ! Gel de bitsin bu rezalet...Ayıp kelimesi bile utandı bu yapılanlardan.
BEDDUA ALMA İSTEMİYORUZ" DEMİŞTİ AMA HEP MAĞDURLARIYLA KONUŞULDU
Sektöre; 1994 yılında İstanbul çapında mağaza tefrişleri yapmayla başlayan Kiler Grubu, 'borsa camiası'nda, borsaya açılan şirketlerinin halka arzda yatırımcılarına vadedilmiş olan beklentilerin oldukça aşağısında kalması ile ünlü.
Kiler Gayrimenkul Ortaklığı hisseleri, Deniz Yatırım aracılığı ile %36-53 iskontolu olarak arz edilme iddiası ile arz olduğu dönem 5.1-6.1 TL arasında satılmıştı.
Holdingin yönetecisi ve ortağı Nahit Kiler halka arz basın toplantısında "İskonto ile yatırımcının kazanmasını, en önemlisi yatırımın tabana yayılmasını istiyoruz" ve "beddua almak istemiyoruz' söylemleri ile iskontolu hisse iddiasında bulunmuştu. Hisselere halka arzdan ortak olan yatırımcıların 2 yılda yaklaşık %60-70 zarar etmesi gazetelerin ekonomi sayfalarını meşgul etmişti.
Bu son açıklanan değerlemelere göre kar tahmininiz nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi