Bugün pek bir şey beklemeyin, yarın açıklanacak her şey paketler destekler muhtemelen yarın daha ılımlı bir piyasa olur bugüne göre.
Printable View
endekste son destekte kırıldı, artık ellerinde mal kalmayana kadar satacaklar gibi görünüyor. bu virüs işi görünenden daha ciddi de biz mi bilmiyoruz acaba, savaş çıksa böyle düşmez borsalar.
TR 5 yıllık CDS leri 518 seviyesine yükseldi
Kayıplar Bist -6 yı geçiyor Allah yardımcımız olsun çoğu şirket zor duruma düşecek gibi
ad vadelilerde - ye dustu ,ne yapacaz
15:30 da açıklama olacakmış vaka sayısı artarsa dahada derinleşir.
Tüm hisselere taban yaptırana kadar satışlar durmuyor. Buradan girmeyi düşünen arkadaşlara acele etmemelerini öneririm Elliot bilen bir abim hedefi ,59/60olarak aylar öncesinden vermişti başta ben de inanmamıştım ama oraya dogru gidiyoruz
Yarın OHAL ilan edilirse şaşırmayın
Bu hadise sadece virüs değil dostlar küresel bazı firmalar batmış olabilir. Ülkede ölüm yok deli gibi satılıyor üstelik açığa satış kararlarına rağmen.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Websterim misterim thy yine taban yaptı 7.5 lira oldu demek oluyorki evi 750 binden alsam 1.3m yana satma potansiyelim var 2 senede ne dersin?
Abd ve avrupa elindeki tüm cephaneyle düşüşü durdurmamışken türkiye olarak biz piyasaya ne vaad edeceğizki bu bulutlar dağılsın.Allah hissede ve fonda olanların yardımcısı olsun sağlıktan öte birşey yok.Koronavirüs ile mücadele eden ülkelerin aldığı önlemlere bakınca bizdede şehir olarak karantinalar olağanüstü hal ilan edilmesi yakındır.Bu kararlardan sonrada bist negatif tepki verecektir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
simdi desem tte tcd felanlari satin demistim ocakta diyecekler simdi ne yapalim onu de?!!:)
Ekrana bakmayalım dışarı cıkalım bi hava alalım güneş var d vitamini
dolar 6.15 iken dolara yatırım yapmak için eorubond fon aldım. döviz çinsi dolar. ama dolar 6,45 oldu. fon o tarihten itibaren neredeyse yuzde 5 deger kaybetti. bu fonlar nasıl kar yazacak arkadaşlar, ne olması lazım
Arada iyi haberleride paylasalim
Corona virüsün ilk çıkış yeri, kalbi olan Wuhan’da, son 24 saat içerisinde enfekte olan hasta sayısı sadece 1 olarak açıklandı..
3 ayda kontrol altına aldılar bizde 3 ay beklememizmi gerekiyor
Öst lerde risk arttimi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepki geldi borsaya
Elimde ahu fon var tedirginim
Satip pff ye mi gecsem
Ustad
Dagilimda 50 tane finansman bonosu
50 tanede ozel sektor tahvili var
Ozellikle hangi sirketlere bakiyim
Ok.tek tek inceleyecemASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artıya değil tepkiye sevinir hale geldi piyasa.Zor günler.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepkiler çok sınırlı sanıyorum yarınki açıklamaları fiyatlamak istiyorlar ama kimsenin eli gitmiyor
Dağılıma nereden bakıyorsunuz. Bahsettiğiniz fonun kap linki aşağıda, buradan dağılıma nasıl ulaşabiliyoruz.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...-araclari-fonu