Arkadaşlar yazarken yazdıklarınızı okuyun öyle gönderin çözene kadar işimiz bitiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar yazarken yazdıklarınızı okuyun öyle gönderin çözene kadar işimiz bitiyor
Bazı iletiler için decoder gerekiyor hakkaten. Ayrı bir terminal de buraya lazım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kriz anında parayı sağlığa tercih ediyorlarMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortada para yok. Sorun bu kadar basit. Banka senden faizi almazsa parayı kimden çıkaracak. Ya mevduat sahibinden ya işlem yapanlardan.
Devlete gelirsek ülkede doğal kaynak yoksa tek kaynak biziz. Sürekli tüketimden vergi alırsan ve tüketim durursa vergi akışıda durur.
İşin trajik tarafı bugüne kadar vergi kaçırma konusunda kötü sicile sahip işletmelerin büyük bölümünün bugün kaçırdıkları vergilere ihtiyaç duymaları (işini dürüst yapanları kapsam dışı tutuyorum).
Ek 24655
Aracı kurum model portföy .
Seçbula gelsin bu hedefler 🤪🤪🤪
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Görünen o ki Dow fezaya gitse bizde 112 üstü yok diyor pala...
Keyfim istediği zaman alırım diyor...
Şuraya bak ne hale geldi piyasa alsan alınmaz satsan satılmaz...
Adam Malta da ödediğim vergiler diyor . Hay Allahım ya
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
DOW a söyle sert bir 500 puanlık gap cok yakısır. Ne oluyor lan der millet bir silkelenir.
İspanya'da son günlerde ölü sayısında yaşanan düşüş yerini artışa bıraktı. Ülkede koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 743 kişi yaşamını yitirdi.
Hani pik yapmıstı bunlar.
https://i.imgyukle.com/2020/04/07/QkYAJs.png
yükselen ilk beş vs düşen ilk beş..
bu tabloda kchol hisseleri yükselişi forse etmiş..
diğer taraftan bimaş en az yükselen.. ama %0..yani hiç negatif düşen olmaması için aşırı bir zorlama var gibi bir görüntü..
yani 30 hisse içinde hiç düşen yok.. bimaş joker..hiç sevmediğim bir kagıt trade anlamında.. belki basacak belki alacak.. algıyı yönetiyorlar..
Ben ortaya yazdım sana özel değil aslında tüm gurbetçiler de buna dahil bence .
Örneğin düzenli SGK ödemezler ama toplu ödeme ile 10 senede emekli olup yurtiçinde 25-30 yıl ödeyenden daha fazla maaş alırlar .
Yeniden popüleer mi olmuş?
Manyak bu millet harbiden. ASdas.
Dünyaya virüs yayma temalı oyun Çin'de yasaklandı
İnsanlığı hastalıkla yok etme temalı oyun Plague Inc, koronavirüsün ortaya çıkması ile birlikte yeniden popüler hale gelirken bu oyuna karşı Çin hükümeti tarafından yasak uygulandı.
lague Inc; 2012 yılında yayımlanan, gerçek zamanlı bir strateji oyunu bugünlerde yaşadıklarımıza benzer bir temaya sahip olduğu için dünya çapında çok satanlar listesine girdi. Oyun; baş karakterin bir virüsü, tedavisi bulunmadan evvel tüm dünyaya yayması üzerine. Karakter virüsü dünyaya başarılı şekilde yayarsa oyunu başarıyla bitirmiş oluyor.
Yurtdışı hiç gevşemiyor. Aldıkça alıyor adamlar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yeni baktım...
Pgsus tavan ...
inşallah yarında tavan olur...
Güzel iş...
Değerli forumdaslar daha önce de önerim oldu bunu. Kekik yağı bu virüse karşı koruma ve tedavi için kekik yağını kokluyoruz bıyığı olan bıyığa sürüp koklayabilir. Kaynamış suya kekik yağı döküp gezdirin bugusunu. Bir bardak suya iki üç damla koyup gargara yapın inşallah bu şekilde koruyucu olur ayni zaman da kokusu akciğeri temizliyor
Kunuri muharebesinde nasil Cinlilerin oyununu bozup tarihi degistirdiysek bu kez de aynisini yapacagiz. Plazma tedavisi geliyor. F.cking yamyams f.cking China
Başka bir örnek yurtdışından
Burada üniversite okur öğrenim kredisi alır .
Orada Almanya ya Fransa’ya gider çalışmaya bir akrabasının yanına nasıl olsa yurtdışında çalışıyor geri ödemeye gerek duymaz hiç hem de Euro ile maaş aldığı halde
Böyle böyle olaylar sonra bende bu ülkenin vatandaşı değil miyim der
benim için asağı yukarı gerçekten farketmez her daim hissem ona göre de pozisyonum vardır.. ancak millet evden çıkamıyor ya aq bu durumda endekslerin çıkması şarlatanlık değil de nedir..istersen dünyaları kazan g..tüne mi sokacak millet o paraları evin içinde sayar dururlar artık tabi gidip bankadan çekebilirlerse..
imf den para, uçuşlar yasak diye mi gelmiyor?
Hava goridoru açarız imf cik, sen gönder yeşilcikleri yeter ki. :he:
Dolarda en ufak bir eksi bile artıya dönüyor
Gözümden kaçmıyor hani her kırmızının artı olduğu
Az daha zorlarsa dolar TL yine artı olacak
94.500 güçlü direnç gibi gözüküyor benim küremde. Kıramazsa alttan bir tur daha alım fırsatı verebilir.
Forumdaki herkes gibi flatta kaldık. Borsadan para kazanmak gerçekten zor bir iş, bir hareket yapıyorlar gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun.
113314 spot rakamından önce short açan üzülür
Dolarda %10 düşüş beklentimi var.
Bu yüzyılda olmazsa, diğerine bakarız. :he:
Islatıp ıslatıp vuruyor yeter pala yeter
bankacılık endeksi 119000 i görse hem hulku vereceğim hemde ilave short açacağım da 118300 te takıldı.
Mantık ve teknik çalışmıyor. Acayip bir piyasayı yaşıyoruz. Ders kitaplarına girecek cinsten, sağ kalırsak gençlere anlatırız artık.
Fiç, şortçulara fiçlik mi yapıyor? asdas.