Bence Turkiye ölü sayısında seffaf degil. Diğer ülkelere bakıyoruz bir de bize. Su safhada ölü sayıları cok daha yüksek olmalıydı
Printable View
23200 kırarsa işi bıter dowun 22800 yolu var
O çok zor, akıllı adamlar hemen anlar.
Biri imparator şeklinde ünlü bir iş adamının ismini ve her şeyi değiştirmiş roman yazmış. İlgili kişi inceletmiş danışmış, demişler hiç üzerine gidip de ünlü yapma. Ben de internetten buldum okudum suç unsuru yok ama işler Türkiye'de nasıl dönüyor anlaşılıyor.
Bir başbakan ilgili kişinin anadolu bayileri sayesinde sürpriz şekilde bir partinin başına geçmiş, iş adamları derneği kurulmuş vs.
Ben eleştirecek bir yön bulamadım, yani ilgili iş adamının değerini azaltmadı bende.
https://eksisozluk.com/imparator--78649?p=6
15.30'da böyle demişiz, Fdow 19.30 itibariyle günün en düşüğüne geldi. Yarın sabah eksi gapi gorecekmiyiz bakalım. hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow buradan 700 800 puan verirse muhtesem olmaz mı.
Yarın son gün diye markete gideyim dedim .
Market mahşer yeri gibi 300-400 kişi var .
Yeter artık almayın dedik öyle kapıya görevli koydular .
Kıyamet öncesi talan ediyorlar sanırsınız millet
Sonradan öğrendim kasadan çıkışta semt pazarı kapalı imiş bu hafta
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bizim pala şort olmadan bu borsa düşmez. Ne yapar eder 5 hisse ile endeksi yukarı alır. Pala hâlâ long
22500 olsa siz longları arttirsanız, biz de bir haftadır hamallığını yaptığımız shortlardan para kazanacak olmaz mı:)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
palanene dolarda yakaladı dövüyorda dövüyor :>>> https://twitter.com/cctv_idiots/stat...94924593803267
ağız-burun dağıldı da bakalım popoyu kurtarabilcek miyiz?
Opsiyonlar la korumadayım ama F_Usd nin zararlarını günlük ödemekten boşta teminat kalmadı gibi bişey.
beni mi yazıyorsun :party: bu kitaplardan bolce var yahu :kahkah:
mesela zamanda yolculukla zamanda gezsin kahraman , gidip armagedon u engelleyen T 100 robotu olsun , sonra deccal olan yeni nesil robot onu parçalasın felan felan .... sonra asrın lideri Iron man hepsinin içinden geçsin falan falan :plc:
Palanın ne işi var, long veya short la. Onun paraya ihtiyacı yoktur, o resim çizmekle meşgul.
Ziraat bedava kredi veriyor yıllık 4,8 maliyet 6 ay ödemesiz kağıt kürek imza yok. Oğlana çıktı hiç sigortasi yok 18 yasina yeni girdi bunlsr çöptenmi buldu parsyi bu kadar kolsy veriyor
Vob pastası var mı arkadaslar.
#EksiSozlukKapatilsin trend olmuş.
Alper'im biraz dolar basıp taze taze getirsen nasıl olur. :)
palanene yumrukları nasıl vuruyor ama seyrettin mi?
dolar nakit uzlaşı ile sonlanır.
Arbitrajı yakaladım bir kere nereye götürürse götürsün bırakmam peşini teminat ekleriz en fazla.
o da geldimi suyunu çıkartıyor teorik fiyatın altında işlem yapıp duruyor kafa karıştırıyor.
hoş son zamanlarda pay vade / x30 vade hepsi teorik altında üstünde
kafa/göt ayrı ayrı oynuyor.
ben bu işi biliyorum diyen bile ne olup bitiyor anlamakta zorluk çekiyor.
Fox News (ABD):
Koronavirüs, Wuhan laboratuvarında ABD ile rekabetin bir sonucu olarak ortaya çıktı.
İlk hasta Wuhan laboratuvarında çalışan bir uzmandı. Çin bilgileri gizlemeseydi pandemi dünyaya yayılmayabilirdi.
https://twitter.com/rusencenter/stat...19284063997952
İlham veren güzel bir video.
https://twitter.com/PinarCagliner/st...27423651897344
Kamusal sağlık hizmetinin olmadığı ABD de, ciddi koronavirüs semptomları göstermesine karşın hastaneye gidemeyen 3 bin 700 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. ABD'de Koronavirüs tedavisi yaklaşık 35 bin doları buluyor.
https://twitter.com/abdullahciftcib/...80001701261314
Bu mudur ABD ?:thumbdown:
S&P Kovid-19 nedeniyle ABD'nin büyüme tahminini düşürdü -AA
WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle, daha önce yüzde 1,3 küçülmesi beklenen ABD ekonomisinin bu yıl yüzde 5,3 daralacağını öngördü.
Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, Kovid-19 salgınıyla mücadeleye yönelik önlemler kapsamında, nüfusun yüzde 90'dan fazlası için "evde kal" çağrısında bulunulduğuna ve ülkedeki ekonomik faaliyetin durduğuna dikkat çekildi.
Ülke ekonomisine ilişkin görünümün kötüleştiğine işaret edilen açıklamada, mart ayında yapılan tahminlere göre yüzde 1,3 küçülmesi öngörülen ABD ekonomisinin, 2020'de yüzde 5,3 daralmasının beklendiği kaydedildi.
Açıklamada, mevcut resesyonun, ekonomik faaliyeti yüzde 11,8 azaltmasının beklendiği ve bunun 2008-2009 Küresel Finansal Kriz dönemindeki ekonomik faaliyette görülen azalmanın neredeyse 3 katı olduğu aktarıldı.
Ülkedeki işsizlik oranının da mayısta yüzde 19'a ulaşabileceğinin belirtildiği açıklamada, ekonomik toparlanmanın kademeli olacağı ve ekonominin, yılın üçüncü çeyreğinde normale dönmesinin beklendiği ifade edildi.
Öte yandan S&P'den yapılan bir diğer açıklamada, Kovid-19 salgınının etkisiyle küresel ekonominin bu yıl yüzde 2,4 daralmasının beklendiği bildirildi.
Kovid-19 salgınının ekonomik etkisinin, düşünülenden daha yoğun olduğunun vurgulandığı açıklamada, küresel ekonomik büyümenin ise 2021'de yüzde 5,9 seviyesinde olacağının tahmin edildiği kaydedildi.
Açıklamada, Avro Bölgesi ekonomisinin, bu yıl yüzde 7,3 küçülmesinin beklendiği aktarıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı