sayin #agha hedefim 5 dolar demiyorum.
Dolar bazinda artok 0-5 dolar araliginda gezer
manasinda yazdim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
sayin #agha hedefim 5 dolar demiyorum.
Dolar bazinda artok 0-5 dolar araliginda gezer
manasinda yazdim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçbul ortak nerde ya.. biraz moral ve gaz verse, bunalttı yine bu yatırımcı dostu banka.
Ne bicim ulke yahu. Adamlar Rus Buyukelcisini bile vurdular konusurken.
TBMM binasini ucakla bombaladilar. Hay artik seyinin seyi.
Satılan yabancı menşeli senetler varlık fonuna aktarılıyor olabilirmi [emoji173]
Secbul, 2008-9 yıllardan sonra endeks bazlı grafikleri çok izledim ve çok şey öğrendim. Oradaki mantık endeks 10-15 bin puan gider ve geride kalanları bulmak içindi. İstersen kendi grafiğini tekrar bir çek et, dayanağı ons olabilir, dolar olabilir fark etmez, bir çek et bence. Yanlış veya doğru olduğunu söylemiyorum, çünkü grafiği okuyamadım, kişiye özel sana özel bir grafik. Yinede sağlamasını yapmak faydalı olur.
Bu bankacılığın endekslerdeki payını azaltsinlar, yazık millete, endeksi torpuluyo.
666 ortak dünya bankaciliginin derdi ne, toparlanma olacaksa -bu şeyden dolayi hani- bankacılık en çok çalışan sektör olmayacak mı? Ki şimdi de böyle, sinek avlayan bir banka göremiyorum ben. Acaba bu baskilamalae ve düşük fiyatlamalar büyük bir sicrayis için gerilme durumu mu?
Ilk once batanlar yuk olacak herhalde bankalara Sherlock. Millet kepenk kapatti kac aydir. Sadece burda degil, Arap bankalarim da var, diplerdeler.
Olmaya ki kisin da yeni bir varyasyonu ciksin seyin, adi medya ortaligi yikar yine.
Yarim puan dusmus faizler.
Tüpraş
TÜPRAŞ'IN 2020 YILI 3 AYLIK KONSOLİDE NET ZARARI 2.265.010.000 TL
ilk 3 ayda böyle ise 6 aylık bilançoyu düşünemiyorum bile
yabancının hiç olmazsa kuralı var.
yerli ile borsa ancak masturbas... yapar.
hissenin canını çıkartmadan gitmez
O ne bicim zararmis.
adamlar yen gelecek diye hastaneye sakura ismini koymuşlar.
SPK, POLHO pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandıran 3 kişiye toplamda 94 bin 471‬ lira idari para cezası kesti
Sermaye Piyasası kurulu (SPK), Polisan Holding (POLHO) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 3 kişiye para cezası kesildiğini duyurdu.
SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, POLHO pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırdığı tespit edilen Erol Dahdemir'e 40 bin 377 lira, Çetin Çakır'a 27 bin 47 lira ve Cansel Merve Aslan Dağdemir'e de 27 bin 47 lira olmak üzere toplamda 94 bin 471‬ lira idari para kesildi.
Polhoyu bilirim, ondan da yediğim bir kazık var ama bu sene çok fırsat verdi 2 lira 3 lira hareketini yakalayan 2-3 tür döndü. Kesilen cezalar komik, o kişiler zaten cezanın katlarını kazanmıştır, parasını değil özgürlüğünü alacaksın elinden, Atican içeri bakım noluyor?
Herif milyon kazanmış, kazancin vergisi gibi ceza:-D
Muahahahaha. KD'i mi yakaladilar Polho'da. "Ho" kotu bir kelime ingilizcede gercekten.
Iyi KD, nasil kazandiryorsa oyle olsun.
Bankalar yine kotu disarda. Dipte hepsi.
Iblis Goldman Sachs'da da 10 milyon hisse satmis. Ama finans sektoru hala portfoyundeki en agirlikli sektor.
3.ceyrek bekleniyor, 30 Haziran dan önce netleşmez. 30 Haziran vade sonu faizler ödemeleri izlenecek, Haziran ayında üçüncü çeyrek az çok kendini belli eder. Piyasa ticarete başlarsa dünya genelinde rahatlık olur. Üçüncü çeyrek kötü geçecekse bir fiyatlama daha gelir. Şimdilik KGF kredileri ile sessiz bir ticaret ilerliyor. Tüpraş 2 milyar vergi yerine tersi zarar yazmış, bu devlet kimden vergi alacak.
https://youtu.be/nMYM52VqMpA
Adam mala anlatır gibi anlatmış
Cok guzel bir ornek olmus.
2018'deki krizde benim Halk hisselerim vardi.
Ayni sirada giden hisselerim vardi Tav gibi Soda gibi. Bu hisseler dusmeyi birak, yataya girdigi zaman zarar yaziyordum.
Birileri de gelmis bana Halk Bankasindan bahsediyor, 2018'de ben onu total loss diye yazip gecmisim. Bu arada ben trade yapan biriyim, lira olarak kagitta bayagi da artidayim. Total loss deyince insanlar butun paramizi kaybettik zannediyorlar. Para duruyor. Ama hic edildi.
Oncekine eklendi.
Dolar/TL operasyonunda özellikle Garanti ve Akbank kullanıldı. Yabancılar TL bulabilmek için bu bankaları satmasına rağmen viob' da alış pozisyonunu aldı.
Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, Fon'a şirketlerden hisse alma veya onlara ortak olma imkanı veren yasanın şirketlerden sermaye çıkışını engelleyeceğine inandığını ve Fon'un stratejik şirketlerin kontrol hisselerini almalarına imkan vereceğini söyledi
Fon muymus alan antin kuntin hisseleri yoksa???
Bank of Japan borsalarindaki en buyuk hissedar. %10'u onlarin. Butun sirketlerin Top 10 ortagi.
Bu arada TREND, Erick, Yildiz... uzundur haber alamadik.