Sanırım domain ve hosting ücretini ödemeyi unuttular ya da paraları yok ödeyemediler.
Aramızda toplayıp yollasak mı acaba?
Printable View
Sanırım domain ve hosting ücretini ödemeyi unuttular ya da paraları yok ödeyemediler.
Aramızda toplayıp yollasak mı acaba?
2023 uzaltilmis, yani odenmis
http://kapitalyatirim.net/ satılık olmuş.
ticari sicil gazetesi yeni yönetim kurulu ve denetim şirketi tescil edildi.
iSTANBUL 550726-0 KAPİTAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 15.06.2022 10599 658 ANONİM ŞİRKET (YÖNETİM - TEMSİL VE DİĞER)
yeni yönetim hızlı giriş yaptığına göre plan projeleri hazırdır.bır an önce bişe başvurmalarını bekliyoruz.
Kendi ibra olamadığı için yönetimden çekildi. Kendi elindeki hisseler ibra oylamasında işe yaramıyordu. Şimdi diğer ortaktan fazla hisseye sahip olduğundan dolayı yeni yönetimi bir şekilde ibra edecektir. Ayrıca bundan sonrasındaki önemli konu diğer büyük ortak olan Ortadoğu grubun elindeki hisseleri alabilmesi. Eğer bu işlemi yaparsa kısa zamanda dönüş yapacak seviyeye gelebilir.
Sonrasında yeşil global enerjiyle birleşme işlemi bile hayal olmaktan çıkar.
şubat -mart basvuru olsa 3 ay inceleme sürse mayıs hazıran da belki... 4.62 tl son fiyat ... ekonomik kayıpları karşılar mı ?
Şimdi takvim şöyle işleyecek;
2021 yılına ait bağımsız denetim raporu yayımlanacak ve 2021 genel kurulu yapılacak. Muhtemelen bu yıl içerisinde.
Eğer 2021 yılında kar çıkarsa umutlanacağız ve geri dönüş için 2022 yılı karını bekleyeceğiz.
yeni adreste genel kurul yapılabilir.
şirket adres değişikliği tescil edildi. maltepe mah. yılanlı ayazma sok yeşil holding no17 /5 zeytinburnu istanbul
Yeşil Global Enerji de aynı adreste bulunuyor. Sanırım holdingin genel adresi burası.
Yönetimde degişti 2021 genel kurul niye gecikti. ey yönetim memleketimiz fırsat memleketidir.sakın ha birbirinize düşmeyin.ufak sermayeli bu şiketin altını doldurup rampaya yerleştirin.millet biraz rahat etsin.bu çekilen çilelerin karşılığını geciktirmeyin.
Öncelikle iyi bayramlar diliyorum.
Şirketin internet sitesi halen kullanım dışı.
Adamların işe güce baktığı yok. Borsadaki şirketlerden yeşilde geçen yıl yaptığı 30 kat sermeye artırımından sonra bu yıl da yyapı da şirkete koyduğu paraları tahsisli sermaye artırımı olarak hisseye çevirdi.
Şu anda en sağlam yyapı olarak görünüyor. Çünkü Ortadoğu enerjinin %30 civarında ortağı durumunda. Ortadoğu’nun ederinden birkaç milyar olarak bahsedenler var.
Wowwo da durum nedir pek bilmiyoruz ama önemli bir değeri olduğunu sanmıyorum. Zaten Engin yeşilin de yeşil yatırım holdingte fazla bir payı kalmadı. En büyük payı şu anda yyapı da. Eğer KPHOL’de Ortadoğu grup paylarını alabilirse şirket borsaya tekrar döner. Çünkü o durumda şirketin yarıdan fazlasına sahip olmuş olacak. Aksi halde pek umut görmüyorum. Daha önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi Ahmet atak detayı da söz konusu. Kphol’ün senetle araba şirketinde imza yetkisi Ahmet Ataka ait.
Ahmet atak da epey paralı bir zat.
Bununla aynı kulvardaki ATSYH bu kapatıldığında 2 lira civarındaydı. Yanlışlıkla bunun yerine ATSYH almış olsaydım şu anda 70 lira olan ATSYH nedeniyle 35 katına çıkmıştı varlığım. Yani milyonu bulmuştu. İşte hayat böyle bir şey.
bu holding işlem görüyor mu ?
Haydi yeni yönetim 2021 genel kurulunu bekliyoruz.
Kardeş yeni yönetim diye bir şey yok. Yönetim tamamıyla Engin Yeşil'e sadık insanlardan oluşuyor.
Kendi kendini ibra işleminde sıkıntı olduğu için yönetime girmedi. Sadık adamlarına teslim etti.
Kamil bey neyi ne zaman yapın derse o zaman yapacaklar.
Kayda değer bir kar açıklasın da ne zaman yaparsa yapsın genel kurulu.
Bir de mümkünse 2023'te dönsün artık borsaya. Hem lozan anlaşmasının süresi de doluyor 2023'te. ;)
Son yazımdan sonra 1 ay olmuş ve hiçbir yeni bilgi belge duyum yok.
Bugün yeşil grubu hisseleri hareketli.
Haydi patron yap bir güzellik.
Yesil 1e 30 bedelli demekki rusvetle yapti. Ayni zamanda demekki kendi sirketini kpholu rusvetle kapattırdı..boyle anlasılıyor. Cogu patronun spk ile alistigi desifre oldu.
kphol un patron tarafından kapatılması için sebep yok... mutlaka acılacaktır...
Tek bir sebebi var.ky fazla mal kaprirdi.
Yav kardeşim olayları karıştırmayın. KPHOL ü borsadan atan borsa yönetimi. Sermaye artırımına onay veren SPK başkanı. Atılmada dahli yok ama son bedelli artırım başvurusunu onaylamak için rşv istenmiş ve belki patron vermemiştir. Olayın eğer borsa yönetimiyle de ilgili yönü varsa yani rşv çarkında ortaklarsa o yüzden BİST kphol’ü atmış olabilir. Orada da şunu sormak lazım. Rüşvet alamadığı için attıysa rüşvetini alıp geri alabilirdi. Ben bizim olayımızda rüşvet olduğunu düşünmüyorum. Diğer ortakla yaşanan bir sorunun bizi bu duruma düşürdüğü kanaatindeyim. Bilmem ne kadar doğru ama benim kanaatim bu.
Patron YEŞİL YYAPI ve YGYO da her birinde 2’şer milyondan fazla hisse satmış. Cuma günü üçünde de kap göndermiş.
Yine bir plan kuruyor bu ama acaba ne?
Umutlansak mı acaba?
2021 genel kurul yapmasi gerekir. bu ekip desifre olmadan tahtayi bir an once actirsinlar.
Batmadıysa yıl sonuna kadar bir önceki yılın finansallarını açıklar. Muhtemelen patron uyutuyor. Batırsam mı devam mı ettirsem diye düşünüyordur?
Bu yıl borsaya dönmesi hayal.
Bu arada patron yeşil yatırım holdingdeki payını satmaya devam ediyor. Bu satışın KPHOL’e de etkisi muhakkak olacaktır.
Bu iki ay içerisinde göndereceği finansal tablolara bakına kar görürsek 2023’te dönüşünü bekleyebiliriz. Yok zarar yazarsa vah ki ne vah bize.
Zincir gayrimenkul dışında senetle araba işinde de bir gelişme olur umarım.
Zaten batmış bir para olduğu için gelirse süpriz olur ama bu öyle bir şey ki, Allah başa vermesin bir cenazen varmış gibi ama cenazesini bulamamışsın. Ya da beyin ölümü gerçekleşmiş ama kalbi atıyor fişe takılı devam ediyor. Allah’tan Umut kesilmez deyip duruyoruz kendi kendimize.
2023 umarım bize şans getirir.
Bundan sonra imkanım oldukça her gün buraya yazmaya çalışacağım. Sayfayı canlı tutalım.
2021 bilançosu bayağı gecikti. bu günlerde gelmesi gerekir.
2021’de ve 2022’de zincir gayrimenkul değerleme nedeniyle kar yazması gerekiyor. Elindeki daireleri ucuza satmadıysa fiyatları 4 katına çıktı 3 yılda. 22,5 milyon liraya alınan daireler şimdi en az 90 milyon lira eder.
Zincir gayrimenkul geçen yıl eksi değerlenmedeydi bu yükselişle ve sermaye artışıyla artıya geçti sanırım. Bakalım görelim ne sonuç çıkacak.
Öyle yada böyle döneceksin bir gün sen.
Bekliyoruz…
zincir yapi ( yesil gayrimenkul ve metal yapi ortakligi ) 3 ay konkardoto ilan etti.
Bu bizimle çok ilgili değil. İstanbul’daki gökdelenin sahibi olan şirket o zincir yapı.
Ama demek ki yine de durum pek iç açıcı değil
Eli kulağında. Geldi gelecek haberler. Bekliyoruz çok daha iyi günler geliyor.
Kaldı 1,5 ay. Genel kurul toplantısı yapar mı dersiniz yıl başına kadar?
Muhtemelen yine yılın son günü bilanço ve gelir tablosunu gönderecek.
Genel kurul yok sanki
Usulünü bilen varsa yazsın lütfen
Bu yıl içinde yapışması gerekmiyor muydu 2021 genel kurulunun
Ama yine de bilançoyu yılsonuna kadar göndermesi gerekiyor sanki bilanço gelince belli olur 2021 de kar ettiyse 23’te döneceğine dair umutlarımız yeşerir
2022 12. ay denetimden gecmis bist yonetim kuruluna uygun bilanco subat martta cikar. zaten kar varsa basvuru yapacaklar ? insallah