Onun için ayrı topik gerekiyor. Sıfırı nasıl tükettim diye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yapı Kredi 10 bin dolar altı döviz mevduatını hiç kabul etmeyeceğini, 10-25 bin dolar aralığında ise 3 aydan fazla vadeli mevduat kabul edeceğini duyurdu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben çıkıyorum, barmak basılacak bir durum olursa, müdahale ederim.:yes:
Çok sevdiğim bir kardeşim var büfe sahibi,fast-food türü şeyler yapıyor,o sokaktaki salgın kurallarına uyan tek kişi,ama insanlarda;tanıdığımız kişilerden bize hastalık bulaşmaz düşüncesi bu çocuğu ve beni çok zorluyor,biz maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak konuşurken,ayrıca kapısına bant çekili,biri paldır,küldür o ufacık dükkana dalıyor;bana bi tost yapsana...:)
Küçük yer,müşteriyi kaçırmamak adına şaka yollu uyarılar yapsa da geçen gün 3 kişinin arasına oturan bir müşteri öyle bir hapşırmış ki,büfeci,yardım eden annesi ve mal getiren eleman ıslanmış,tedarikçi;birader bu zamanda başkasının üzerine hapşırmak küfürden beter dikkat etsene demiş....:notr:yapacak bir şey yok,elimizden gelen önlemi alıp yaşamaya devam edeceğiz...
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...886057986?s=20 yapı kredi vadeli dövizlere kısıt getirmiş, gidin başka yere diyor
Bizim arkadaşta berberini anlattı.
Berbere isim listesi tutuyon mu demiş. Adam müşteriye soruyorum. Beni tanımıyon mu abi cevabını alıyorum demiş.
Ben şu anda çevremdekilere ısrarla suratıma bakmasalarda onları dinleyebileceğimi anlatmaya çalışıyorum. İlla göz teması mı gerekiyor.
Birde şu ateş ölçme işi sosyal mesafeyi öldürüyor. Termal kameraya geçmeleri gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turkish bank Yapi Kredi
will impose a limit on fixed foreign exchange (forex)
deposit accounts and a minimum duration on some such accounts as
of June 13, according to an email sent to customers seen by
Reuters on Saturday.
Posted by Reuters
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/cw2ev5.jpg
Videoyu seyrettim de, vay şıllığa bak dedim.
Yanında küçük çocuk var o zaten ofsayt maskeside var takmıyor, üstüne resmen yolculara saldırıyor, derhal tutuklanması lâzım böylelerininin!
c şıkkını işaretliyorum. :he:
( ya tutarsa )
Havuza uzaktan işemek içün çukalata renkli olmak ilazım,biz içine çövdürüp mutlu olalım..Bu da bir şeydir..:kahkah:
sabit kur sebebiyle yaşanan 2001 krizinde dolarları bozdurmayın deyip aynı gece tl. lerini dövize basan merkez bankası başkanı kimdir. sonra tv.lerde yorumculukta yapmıştır.
İmla götingen....
Sonra dava da açılmıştı şahsına da bir şey çıkmadı sanırım
1994 yılı 5 nisan kararlarıyla 1 paket maltepe sigarası kaç liradan kaç liraya gelmiştir.
Havuz problemlerini muslukları açarak çözersiniz...Dert etmeyin.
Sıkıntı yok...
Uçuran efendi,uçurduydu...:oleyo:
İsmiyle müsemma...:oleyo:
tek suçu devlete borç veren cıngıllıoğullarının demirbankınında battığı bankalar krizinde ilk önce batması gereken banka en son batmıştı..
hangi bankaydı, sahibi kimdi, sebebi neydi acaba??
2200 dolara emektarı sattım,93 modeldi..R9 GTE
Nan bu dolar on beş lire olmazsa,hakkaten feci zarar ettim...