inandığın hisse amiraldede gördük,kaç sefer girip çıktın yine beklemedin. vardır bi keramet bundada.
Printable View
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/POLHO/
küreci oldum artık
indikatörlerden
bollinger bant daralacak
sma
ema'ya 4 ,5 günde değecek
prkab ı sattığım gündeki uzman paradaki grafiğine bak toprağım
aptallığın daniskasını yaptım
bile bile ladesti
bollingerin o kadar daraldığı yerde satmayı aklımın ucundan geçirmiyordum
nasip
diyorum kızıyorsun.
trgyo da dediklerimi hatırla. ema ve sma için.
yalnız trgyo'da destekleyici haberler geldi yürümesi kolay ve sert oldu, hisse için değil sektör için.
sen istasyonlarına odaklan. 3.30-3.40-3.55 ve 6 TL.
bi mucize olsada şu tekfenden bi paçayı sıyırsam bana yeter. diğerlerini düşünmüyorum bile. hem 30 hissesi hem kamyonla KY var... ben nasıl düştüm bu tufaya anlayamadım :)
tekfene finans piyasalarında para kazanabilecek birikimde birisi lazım
3.2 milyar keş parayla dünya para kazanılır.
hadi cumaya...
işi sen değil tekfenin kaymağını yiyenler bulacak
50k gayme maaş alanlar düşünsün
firmanın piyasa değeri saç baş yolduracak gibi yerlerde sürünmüyor, bir trgyo değil.
iş almalarını beklemekten başka çıkış yolu yok diyemiyorum
iştiraklerinden toros gübre türkiyenin en büyük gübre üreticisi
şu para bolluğunda halka açıyorum dese kasasına bir dünya para girer diye hisseyi uçurabilirler
pınarsütü yakalasam anında değişeceğim. son yılların en büyük eşekliğini yaptım.
almanya-ingiltere yeşillendi. S&P de yeşil, dow da muhtemelen yeşillenecek bugün. bizimki sıfır etrafına kazık çaktı.
anelenin patronu şüphesiz nitelikli dolandırıcıdır
anltec de ky'yi çok fena dolandırdı.
tabi ben çok geç tanıdım.
ben tekfeni sattım dedim sen aldın.
O üzerine kafa yorulmuş bir hisse değildi, işsiz olduğunu çok sefer topiğinde yazmışımdır, hatta çıkıp bir çevrenize bakın babanızdan kalan mülkmüdür de demişim.
arso üzerinden hesap yapmam. onu satıp biryerlere geçiş yapmış olsaydım batıktım şimdi. trgyo ya sıra gelmezdi zaten. bak torunlarıda sevmedim tkfen gibi, ekgyo da sevemedim o yüzden üzülmüyorum. ben pyrizmian kabloyla pınar süte üzülüyorum. pyrizmiandan çıkıp selec almam ve pınarı satıp yılanı almam hataydı. kafama kazıyorumki bir daha yapmayayım.
Abi bir ara trgyo izlerken neredeyse tum yorumları siz yapiyordunuz ve beklentiyi hep soylediniz.Demekki soyle iki ayligina alis satis yapamadiginiz bir bolgede olsaydiniz durumunuz 10 numaraydi valla.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aldığımın gecesi de amirali ban yerine koydursun başka bi ey istemiyorumda dedim demi toprağım.
birde dikkatimi meri nin pasiflği çekti. her tahtada en çok işlem yapan meri bu hafta uslu çocuk oluverdi.
Valla araniza giremem abi.
Sn kulucka sizdede sabir gani yazdiginiz rakamlardan nerdeyse %100 prim yapmis dobra abim neysede siz bari beklesydiniz %100 cilgin bir prim .
ne alakası var,aklımdan bile geçmedi. çocukmuyum ben allasen. tekfeni bir süredir bende takip ediyordum,harekete geçtiğine inanıp atladım. meğer mal sokma hareketiymiş,soktularda. tekfenden sonra bir sürü hisseden bahsettin aldımmı hiç birini? amiral almam,sevmem koç hissesi. polho tanımam etmem,sen diyene kadar varlığından haberim yoktu. biyerlere daha zıpladın hiç ilgilenmedim. sadece yılana senin yüzüden girdim,çuvalda beni yanlız bıraktın. oradanda zararsız çıktım zaten.
Ayriyeten kendisi bana sabirli olmam yönünde sürekli telkinlerde bulunmustur.Sabrimin %10 nu kendisi bahsettigi hisselerde gostermis olsa o bile yeterdi.Bazen cok gazla teknik bilgiye sahip olmamakta iyi oluyor bende de sizler gibi alt yapi olmus olsa heralde daldan dala atlardim diye dusunuyorum.
Bu son yorumum sahsima munhasir sakin yanlis anlasilmasin ciddi tecrübeli oyuncular benim gecirdigim surenin cok daha azinda sermayelerini katlamisda olabilirler.
emin ol sonunda bir yerde yakalanıp aldıklarından fazlasını veriyorlar. benim tanıdığım en az 30 trade ustası vardı, bugün bazıları ankaraya gidip gelmek için benden arabamı istiyor. her gün birkaç tahtaya girer çıkarlardı,devamlıda %2-3 alırlardı. imrenmemek elde değildi fakat cesaret isteyen işti. bende arada trade ederim ama günlük değil. aldım 2TL den 2.20 ye sat notumu alırım excell e. aynı gün gelirse tabiiki satarım,gelene kadar beklerim. sadece trgyo ve glyho da gün içinde birkaç kez yapmışımdır 7-8 kademeye. sonunda baktım aracı kurum daha çok kazanıyo,bıraktım.
beklemek için alırsam benim sabrımın sonu yoktur. mesela gedzayı satmam,portföy artırırım ama satmam. kısa için aldıklarımı gözüme kestirdimmi satarım. beklemedikde demeyelim,1 aydan fazla süre trgyo da al sat yaptım, 2 ile 2,20 arasından çıkamadı. sonra biraz turladık tat falan aldık bişeyler kazandık. geldik tekrar trgyo aldık 2.70 lerden. dolaştığımızda %10 kazandıysak trgyo %20 çıkmıştı. bu sefer 3.02-03 ü geçemez, bağlamışlar robotlara bir basamağa dünyanın işlem hacmi her gün. neyse 3 üstünden yine satamadık 2,87 den verip çıktık. çıkış o çıkış işte.
Guzel bir ozet olmus elinize saglik.
ve benim maraşAR haftalıkda 18 yıllık kapanış zirvesi yaptı. bundan önceki, pandemi düşüş öncesi 14 şubattaki 5.31 idi. ben UV hisselerimde haftalık kapanışlarla değerlendirme yaparım.
Sizin adiniza sevindim hayırlı uğurlu olsun.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temeli atılacak olan yerli otomobil fabrikasında son hazırlıklar tamamlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın temeli atılacak olan yerli otomobil fabrikasında hazırlıklar tamamlandı. 2 bin kişinin istihdam edileceği fabrika inşaatı 22 milyar TL'ye mal olacak.
https://www.haberler.com/son-hazirli...430168-haberi/
https://www.ensonhaber.com/dunya/avu...aylasimi-yapti
"STEPHEN KATEDRALİ DE 10 YIL SONRA AYNI AKIBETİ YAŞAMAMALI"
Yapılan paylaşımda, “Radikal İslamcılığa karşı mücadele kararlı eylem gerektirir. Tıpkı Hristiyan Ayasofya'nın bugün cami haline gelmesi gibi, Aziz Stephen Katedrali de 10 yıl sonra aynı akibeti yaşamamalı†notuyla bir afiş yayınladı.
O kadar da değil rahat olun fetihler dönemi artık kapandı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/yu...unu-kabul-etti
Türkiyenin bölgede izlediği politikanın Osmanlı İmparatorluğundan ilham aldığına da yer verildi.
Türkiyenin, başta Libya olmak üzere bölge üzerinde yürüttüğü politikayla komşu devletlerin desteklerini de alarak güçlenen bir yapıya çizdiğini söyleyen Kathimerini, Türkiye, adım adım nüfuzlu bir bölgesel oyuncu haline geliyor. Bu bölge için hiç iyi değil' sözlerini kullandı.
Korkularınızda haklısınz tabi, bölge için hiç iyi değil demenizde yanlış
her şey daha da güzel oluyor olacak.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) borsa yatırımcılarının özellikle internet ve sosyal medya hesaplarındaki dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
Son dönemde hisse senedi piyasasına çok sayıda yeni yerli yatırımcı katılım gösterdi. Birçoğu ilk kez Borsa'da yatırım yapan vatandaşlar dolandırıcıların da merceğinde. Bu konuda Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
Sosyal medya mecraları veya iletişim sistemleri üzerinde oluşturulan kapalı grupları kurarak yatırımcıları yönlendiren şahısların, grup içerisinde paya oluşturdukları talep sayesinde sahip oldukları payları satarak menfaat temin etttiği,
*Gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin "al" yönünde verdiği tavsiye ile eş anlı olarak kendilerinin sahip olduğu payları sattıkları,
*Böylelikle, yüksek fiyatlardan ellerindeki payları grupların içindeki yatırımcılara satarak menfaat temin ederken yatırımcıları zarara uğrattığı tespit edildi. Yatırımcılar bu kişilere itibar etmemelidir.