Kimse benim gibim, o rakı kadehini tutamaz.:kahkah:
Printable View
Kimse benim gibim, o rakı kadehini tutamaz.:kahkah:
günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta dileklerimle
Muhtemelen farkında olmadan gerçekleri söylediniz.
Bu dünya hepimizin.
İnsanoğludur tüm toprakların sahibi.
Fakat insanları ve toprakları bölerek bundan şahsi menfaat sağlayan bir kaç kendini bilmez ve onların peşinden sürüklenen cahil milyarlar yüzünden bugün bu haldeyiz.
Bahsettiğim cahil milyarları elinde oynatmanın bir diğer yolu da dini kullanmaktır.
Ancak en etkili yöntem dinle birlikte vatan millet siyasetini bir arada uygulamaktır.
Bugün içinde bulunduğumuz ultra sefil ekonomik koşullara rağmen on milyonlarca insanın batının bizi kıskandığına inandırılabilmesi bu yolla mümkün olmuştur.
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Padişah ve Sadrazam Konuşuyor..Kemerleri bağlayalım..!!.
Yunanistan önümüzdeki hafta toplantıda AB den Türkiye'ye yaptırım uygulamasını istiyor.. Bu iş netliğe kavuşmadan borsada büyük bir çıkış beklemek zor.. masaya erkenden oturuyoruz derlerse o ayrı.. ama bi 10 gün daha burası al gülüm ver gülüm gibi duruyor.
Kusura bakmayın cevap vermek zorunda hissettim kendimi, özellikle bu cümle beni rahatsız etti.
Tüm toprakların sahibi insanoğlu değildir bana göre....Yaşayan tüm canlılarındır...
İnsanoğlu dünya üzerindeki en vahşi türdür, herşeyi kendisine ait sanması yaşadığımız gezegenin bu hale gelmesine neden oldu..
Yakında güneş sistemine de yayılacaklar ne yazık ki...
Matriks fiminde güzel bir replik vardı....İnsanoğlunu virüse benzetiliyordu...Onun gibi yayılmacı ve yerleştiği organizmaya zarar veren bir tür olarak tanımlanıyordu ki çok doğru bir metafordu bana göre...
Yaptırım biraz zor,insan bastığı dalı kesermi,Yunan iti zaten Avrupanın şımarık çocuğu 5 parasız züğürtler,Avrupa ile ayaktalar,120 yıldır Avrupanın ayakçılığını yapmıştır,zamanında paşalar padişahı uyarmıştı,padişahta bir lokmacık cürmü kadar yer yakar diye ciddiye almamıştır,bu ciddilik olayını Osmanlı vatanı düşmana hibe ederken görmüştük,kurtuluş savaşında bir lokmacık yunanın ne yaptığını gördük,son model silahlarlan,araç gereçlerlen bize saldırdılar,it dölü padişah yalakaları, zamanın padişahı dahil bunlara kurşun sıkan külli kafirdir diye ferman çıkartmıştır,şimdi ise değişen bir şey yok,pasif iktidarı buldular Avrupayı üstümüze kışkırtmaya çalışıyor,sen 18 adayı alırken göz yum,kıbrısı rumlara peşkeş çekmeye kalkarsan bunlar tabi azar,iktidar gövde gösterisi yapıyor doğu akdenizde,nasıl yapıyor Kıbrıs bizde olduğu için,iyiki rumlar referandumda hayır dedide Kıbrıs kurtuldu,biz herşeyi biliyoruz.
Abi bi de matriks te dunyayi kurtaran Adam bizdeki cuneyt tarcin in gilobal versiyonu neo var
Onun yerini bi tek sentinel pirogramlar biliyo baska kimse bilmiyo
Yani oyle bi sitrateci koyucaktikki ( o sentinel pirogramlardaki gibi) zamaninda tabi bunlara . Onu kimse cozemiycekti. ama Simdi azcik gec kalinmis galiba
Yani Osmanlı zamani diyom ege yerine iyon denizi kefalonya adasi filan odaklanip alip ele gecirip bunlari tersten kusaticaktik Ters kundeye getircektik
Yoksa ege ne ya tukursen aliriz
Metafor neyim pek annamiyom da . Bu adamlar bizi ugrastiriyo ya
Aslinda demek istedigimde su
Para nasil gorunmiyen islerde ya
Herkezin gordugunden bisey kazanaman
Basari da gorunmiyen procelerde
Oyle bisey olmali yani
Fenerbahçe eğitim kültür ve sağlık vakfı: 12,5 milyon tl'lik fenerbahçe hissesi satışı gerçekleştirildi-kap
Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yapacak
Bildirim bu şekilde , toplam tutar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...61e79ce5a5.jpg
Dolar/TL 7.4675 ile yeni tarihi zirvesinde
309 BİN ADET satmış. 12.5 milyon adet satsa 2. üniversiteyi açardı. İyide olurdu .
Bahçeli: "Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır."
Erdoğan : Kafe ve restaurantlar daha sıkı denetlenecek , tüm illerimizde toplu taşımada ayakta yolcu alınmayacak
Erdoğan : Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıkların yükü üzerimize binmeden vaka sayılarını düşürmeliyiz
Erdoğan : Vaka sayısını 100’ün altına indirmeliyiz . Tedbiri aldıktan sonra takdiri rabbimize bırakacağız
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
08/09/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 21 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Erdoğan: Maske kullanımı başta olmak üzere kurallara uymayanlara kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir
Erdoğan : Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitime açıyoruz
6-7 Eylül olayları
Netice Menderes'in ve diğerlerinin idamı.
Irak tezkere
geldiğimiz bu nokta dahaları da gelecek.
Dolar trilyonerleri dermişki dünya da 550 bin kişiye yeter geri kalanı yok et.
Bizim yıl sonuna kadar 170 milyar borç döndermemiz gerekiyormuş.
İhracat ve Türizm nanay ayvayı yemiş konumda.
Üretimimiz bile dışa bağımlı.
Emisyon %39 artmış.
Enflasyon düşmez faiz artmadıkca.
Merkez rezervi artı kamu bankaları eksi rezervdeymiş.
Yani ayak oyunları yada kagıt oyunları ile dolar bulunmuyor milli gelir artmıyor.
Canlı dolar gerekiyor artık.
Bu sıkıştırmalar ve zaaflardan dolayı batı bizden bakalım ne koparacak.
Cak cuk, bık bık bık. Btiti. Hepsi buymuş..