Hedefiniz nedir?
Benim hedef ile kıyaslayacağım da...
Printable View
Hedefiniz nedir?
Benim hedef ile kıyaslayacağım da...
Sn seneka buradan fiyat söylemek doğru olmaz kimsenin vebalin e girilmez Algyo nun her şeyi ortada fiyat belirlemekte kolay bakın bilanco raporlarına ona göre fiyat belirleyin yarın ne olacağı belli olmaz kimi der kar cebe yakışır kimi der acelem yok bekleyeceğim orası size kalmış
Ceza konusu nedir
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...al-istanbuldur
KANAL İSTANBUL..
Haftalıkta tarihin en yüksek seviyesinden kapattık.
Maaşallah inşallah devamı gelir.
Sayın british
Güzel yerden yakalamışsınız. Bu çekmece küçük çekmece. Bize lazım büyük bir çekmece.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başarı güçlerini birleştirerek sorumluluklarını yerine getiren bütün küçük yatırımcılarındır!
https://i.hizliresim.com/DFoOVC.png
SPK 26 Kasım 2020 tarih, 2020/73 sayılı bülteninde yer alan bilgiye göre, 16 Ekim 2019 tarihli 58/1328 SPK kararını dayanak göstererek 27 Aracı kuruma ceza kesmiş:
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=73
16 Ekim 2019 tarihli 58/1328 SPK kararının A Maddesi şöyle:
“Açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına, gün içinde açığa satış tuşuna basılmadan yapılan ve aynı gün içinde kapatılan pozisyonların da söz konusu yasak kapsamında olduğu hususunda yatırımcıların ve yatırım kuruluşlarının bilgilendirilmesine”
D Maddesi:
“Kurulumuz kararına uyumun kontrol ve takibinde sorumluluğun yatırım kuruluşlarında olduğunun hatırlatılmasına karar verilmiştir.”
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=53
Öyle anlaşılıyor ki söz konusu cezalar gerçekte fiktif işlemler nedeniyle kesilmiş. Kurumlarda fiktif işlemler kişilerden ziyade yazılımlar aracılığıyla robotlar tarafından gerçekleştiriliyor. Bu nedenle bu husus kanımca ağırlıkla algoritmik işlemleri ilgilendiriyor ve anımsanacak olursa bizler de dilekçemizde konuyu her yönüyle dile getirmiştik:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post4934671
Umarız cezalar bir başlangıç olur; ancak bize göre fiktif işlemlerin önü, cezalarla değil, esas olarak dilekçede yer alan derinlik kriteri önerilerinin gereğinin yapılmasıyla alınacaktır.
Küçük ama BİLİNÇLİ yatırımcı yatırımını anlık ve günlük değil uzun vadeli düşünmemeyi öğrendi.
Taleplerini de yol gostericileri ( kendilerini bilirler ) sayesinde aynı doğrultuda haklı ve doğru bir şekilde dile getirir.
Israrcı ve artan çoğunlukla HAKLI taleplerimizi yasal bir şekilde savunmaya devam edip Genel Kurula bu hazırlıklarımız ile katıldığımızı düşününce ben hissemin en az yükselme ihtimali kadar mutlu oluyorum.
Zaman artık bilinçli yatırımcıdan yana diye düşünüyorum...
Halil Buhur teferruatlı yorumlamış.
https://youtu.be/AJA1Kvy9k7s
Tivıtır da herkes Algyo konuşuyor hadi hayırlısı
Ergazi teşekkürler..
Halil Buhur teşekkürler...
Herhalde zamanı geldi...
Ancak İran/İsrail durumu piyasayı olumsuz etkiler diye düşünüyorum
O zaman yandik :( usul usul sessiz ve derinden gitsek daha iyi olacakti . Twitter da Herkes yukselen ucgen formasyonu, fincan kulplar cizip duruyor da kimse Piyasa kotulesecek Onun hesabini yapmiyor . Yaklasan ruzgarda sert duralim yeter , yoksa zaten bir sekilde degerimizi buluruz yatay giderse piyasa
Günaydın
Takip zirveleri
19,27
19,29
ve tarihi zirve
19,67 mutlaka geçilmeli.YTD.
Maaşallah..
Bozuk piyasada iyiyiz..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yi gördük..
Sayın, yavuzdemirci umarım satmamışsınızdır. Yolumuz uzun. Şükür 20’li rakamlara yerleştiğimiz takdirde önümüz bahar. Bu kış gününde iyi geldi. Allah utandırmasın bekleyen dostlara.
Hisse fiyatı sonrasında ne olur, nerelere gider ya da nerelere düşer bilemem ama;
Azurit'e de ayrıca teşekkürler..
YTD
Azurit, british, mClark ve onların nezdinde başta emek veren, araştıran ve yatırımının kıymetini bilen hissedarlar sağolsun.
Yolumuza ışık tuttular.
Bizim de huzurla kahve içeceğimiz günler olmasına vesile oldular.
Aramızda ne kadar eskiler var bilmiyorum ama bir zamanlar hisse ile ilgili güzel temel analizleri, araştırmaları olan Acemşah nickli arkadaş vardı.
Hisseden ilk alışlarıma o dönem başlamıştım.
Onun bir sloganı vardı, var mı hatırlayan ?
british ve Mclark ı unutmuşuz..
Kusura bakmasınlar..
Ne oldu burada ? Nüfus çok düşmüş
Şeytan diyor bu ******** akşam kapanışı 19 alti yapar. Ver kurtul hazır yükselmişken. Ama şeytan diyor işte. Uyulurmu hiç: )
Buradayız. Sayın Selam
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta satmam hedefe kilitlendim ben Bi aksilik cikmaz ise
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 20 üstü işlemler geçmeye başlar diye düşünüyorum. 20 üstü başka bir dünya.
Ben hep buradayım çıkarsam vedalaşırım
Daha önceden sattım diye yazanlar, hisseyi kötüleyenler şimdi elindeymiş gibi yapabilirler 😃😄😆😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben devamlı işlem yapıyorum bu kâğıtta sn reis eğer sözünüz banaysa. Bir sene oldu birlikteliğimiz ya trade ya bekleme seklinde. Kagit kabuk değiştiriyor çok bariz. Hatirlarlar eskiler 14 lü rakamlarda çektiğimiz acıları. Ama artık bunun da sanirim sırası geldi.
Biraz vebal almış olabilirsiniz..
YTD
Siz burada yenisiniz sanirim sn oğuz bey. Sadece bu forumda bir senede yüzlerce paylaşımda bulundum. Devamlı takipteyim ışık verirse gelirim demisim heralde tersten anladiniz. Arti burada yazılanlarla alim satim yapılmaz bu forumun girişinde puntolu harflerle yazar sanirim orayı okumadınız. Burada fikirler yatirim tavsiyesi olmaksizin paylaşılır siz de akıl süzgecinizden geçirir araştırırsıniz teknik temel bakarsıniz ona gore kararınızı verirsiniz. Bu vebal almak felan tarzı söylemler çok ciddiyetsiz ve naif. Yatırım veya traderlik ciddî iştir. Bu konuda kaynak düşünürseniz size önerebilirim.
Haftaya iyi başladık inşallah böyle gider 🧿