Pd dd sinin 0,4 olmayacağını kim garanti edebilir ki sabancı holding gibi? Bu da 1 liraya tekabul eder. Bence çöp yeri burası
Printable View
Pd dd sinin 0,4 olmayacağını kim garanti edebilir ki sabancı holding gibi? Bu da 1 liraya tekabul eder. Bence çöp yeri burası
Yorum yapicam diye sacma sacma yazanlar yokmu? Bitmiyolar arkadas bitmiyolar.1 liraya dusecekse sat git,ne moral bozuyorsun.Amacin nedir?
Saçma, bir yorumdur. Moralin bozuluyorsa sen sat git. Senin moralin bozulacak diye gerçekleri mi gizleyelim paşam? Akbank ta olsa hıldingin bir parçasıdır. Ve pd ortada. Kimse 0,4 pd li bşr sabancı örneği olmasa inanmazdı böyle placağına. Ama gel görki ortada bir sabancı gerçeği var. Bu bir ihtimaldir. Ben 3 sene beklemeyi göze almışım zaten.
Bu yorumu borsadan anlamayan biri yazar.grafikte bilmiyorsun,bos bir yazi.
Bugün 2.61'den dönüş yapmış olduğunu düşünüyorum.ytd
Dow jones fena dùsmùs umarim cok dùsmeyiz.Eylul ayi cok berbat geciyor bizim borsada.Boyle giderse yatirimcinin guveni iyice azalcak borsaya.
sinek s2ci iki
milyona yakin hisseyi sattiginda kim almisti?
bank of...
pekiyi sizce bu kadar mali alan bank of ise 2.60 dan milyon lot satar mı?
Polho yatırımcısının sansizligi hissenin degil patronunun kötü olmasi...
bazilarinin yalilari..yüz milyonlarca dolari vardir...ama fakirdir..gözü hep baskasinda olandadir...arabasi..evi..telefonu guzeldir ama fakir ölürler...bunlar icin en guzel deyim
gözünü torpak doyursun...
Bist de pol gibi oldu 0.80 aç sıfırla kaç defa yaptılar yatırimciyla taşsak gecme bu olsa gerek dayanaği yok yüksek aç 2 saat sonra in eksi pol de aynı gruptan farkı yok
Borsa polden ibaret değildir unutmayın tek bir kağida bağlanmayın en az 3 hisseniz olsun benim gibi bir banka bi holding istediginiz bir hisse daha yaparak güzel kazanc saglayabilirsiniz
Seyredin bakalım seyredin daha çok seyredersiniz elinizdeki yüklü malla çikmicak bu hisse hedef 2 yükseliş 2023
0.38 yükseliş çok bile bu hisseye yükseliş cekemiyoz şunu asağiya 2.50 altinda çok guzel alimlar gelecek eminim
Petrol 80 dolar oldu havayollari hergun çikiyo hisse takip edin burayi seyretmeyin burdan zirnik koklatmazlar size bakiyorum saat başi 10 kişi burda anlatin da bizde bilelim ne bekliyonuz
Daha çok beklersiniz çıkcak diye 2023 bekleyın
He he çıkcak seyredin 2.50 altında 2 ye kadar toplayacaz
Gelsin işte usta aşaği giren girdi 2 den 2.50 ye güzel alımlar yapalim bekleyelim nasil olsa gitmiyo
Şu elinde tutanlardan dolayı bir kademe ilerlemiyo çıkmicak iste inat ettiler bi gelse 2 ye dogru süper olcakta inatcilar yüzünden sürünüyoz
Borsaniz arti 1 bilmeyen yoktur heralde ne güzel yerinde sayiyo pol çok iyi bir durum seviniyodur herkes
Bi indiremedik şunu 2 ye dogru ne bekliyorsalar bu hissenin çikis yeri 2olacakdi borsa uctu yerinde sayiyo normal ederi bu
https://i.hizliresim.com/o074d4x.PNG
okadar okuyup bir kişi yazmazmı :( çalı arkasında ortaklar demek:cool: :))) Bol kazançlar .
Saat başi 10 kişi var ziyaretci hala seyrediyorlar bist iyide yerinde sayiyo bist 0.10 arti olsaydi eksi 1 olurduk bu kadar kişi nasıl toplanmis buraya hayret
Kimsenin içini karartmiyoruz sadece sermayesini sadece burada tutana ne dedik kaç haftadir söylüyoruz böl kardesim parani 3 hisse al indirelim şu hisseyi 2 ye sonra hepsiyle al kotü bisey dedigimiz yok benimde var elimde inse üzülmüyecem ki sonuç ortada bugün gördünüz elde var sıfır hadi inmesin diyelim tersi olsun varmi burdan alan oda yok böyle bagladilar binlerce yatirimciyi ne satiyo ne aliyo kaybetmeye devam ediyo 4 gündür hava yolu holdingler arti ne kazandirdirdi pol sıfır bukadar yatirimciyla bu hisse kimseye kazandirmaz 2023 kadar zamanım var hedef seçimler oldu oldu olmadi veda kimsede dediklerimi saçma bulmasın giderse hep beraber kazaniriz ama olmuyo 2 hissem daha var onlar dan aldiğim kar yine buraya dönecek hedefim 2 lere yakın yerden toplamak gelirse iyi olur gelmezsede eldeki yeter gittiği kadar sonucta bistte her hisse ucuz bol kazançlar.
Viop eksi 1 pol istedi bir göz allah verdi iki göz hayırlisi olsun artik yasanacakların
2 saatte 1 milyon islem var düşmedi ya hep beraber seviniyoz.
Anlayabildiğime göre elinde bu hissesi olmayan için düşünceniz doğru. Ama elinde hissesi olan için doğru değil. Dolaysıyla suç yine zarar olur. Kanımca patronuna, hissenin kendisine ve tahta işi a guvenilmeyen bir hissenin fiyatı kaç olursa olsun alıcısı olmaz. Ihgml kaçdan kaça geldi hala alıcısı yok. Ama yine de görüşünüz saygı duyarım.
Herkese kolay gelsin bol kazançlar 3 den buyana söyledik zarar ettiniz herkes kurtarir insallah zararini ben kimseye sat demem demedimde herkesin akli kendine yeter uzun bekleyecek olan bekler ben diger hisselerden kazaniyorum zaten bist polden ibaret degil saat başi burda on kişi ziyaret ediyo kimse hisse hakkinda bir laf yazamiyo allaha emanet olun çikmaya başlatınca görüsürüz.
KARTAL 41 kafana göre takıl yaz yazma sen bilirsin maşallah tiril alfabesi gibi nokta yok virgül yok acaba ne demek istiyor diye kelimeleri yan yana getirip anlam katmaya çalışıyoruz millete satın diyorsun kendin satmıyorsun ben büyük miktarda sattım sende sat sonra millete örnek ol ne dersin okuya bildinmi yorumu senin gibi yazmaya çalıştım
Haydi beyler batan geminin malları bunlar, çöpholding'in çöp hisseleri bunlar, Tıuvalet kağıdından ucuz. Çöpholdingin hisselerine verdiğin parayı düşürsen üzülmezsin. Haydin beyler kalmasın; Allah rızası için üçer beşer alın. hayra ihtiyacınız yokmu!..ytd
Devir enerji, yazılım, teknoloji devri. Nitekim hisseleri de uçuyor. Bizim kaldığımız kağıda bak. Haramzade ailenin boyası.
Arkadaşlar isim vererek polemik yapmak istemiyorum ama bazı hissedaşlarımız maalesef o kadar abartıyorlar ki benim gibi baya zararda olan diğer yatırımcıların da sabrını giderek zorluyorlar lütfen fikirlerimizi biraz daha kendimize saklıyalım ve yapıcı veya teknik olarak bildiğimiz bilgiler varsa onları paylaşıp beraber faydalanalım
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
"Bazı arkadaşlar " derken beni kastediyorsanız .Evet teknik biliyoruz. Geçen gün herkes 2.4x düşecek diye beklerken, biz 2.61 dönüş yaptı dedik döndü. Bu çöpholdingde teknik bir kez işledi. Bu çöpholdingden umudun varsa: hacime bak,yine sigara paralarını ve hafta sonu yemek paralarını çıkarmışlar. Size moral olacaksa burada karda olan yok. Herkes zararda. Bi çöpçüler karda. Ytd
Sizi kastetmemiştim. Ama dediğim gibi teknik bilgiler olursa hepimiz faydalanırız diye düşünüyorum. Zararımız büyük olduğu için 2 TL’ye gelecek 2 TL’den aşağı gelsin alayım gibi sözler daha da moralimizi bozuyor dolayısıyla bu tür fikirleri kendimize saklamamız taraftarıyım teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kartal 41, şuraya buraya düşsün derken: kafasına göre spegi tehdit ediyor, birde aklınca milleti korkutup sattirmaya çalışıyor.
Herkes satarsa kağıt yukarı döner diye düşünüyor. Spegide aşağı verirsen alırım diyor ama dibin dibi var, bundan haberi yok. Yani kafasina göre ucuz tehdit ediyor hem spegi hem ky. Kartalın yorumlarına takılma bak geç. Ytd
eskiden 2-3 saatte baktığım bu başlığa artık 10 günde bir bakıyorum. yazılanlar çok niteliksiz, hiç yazılmasa da olur. canının acısını burada, kuşluda ve investingte çıkarıyor millet. gerçi insanlara da hak vermek lazım, herkesin psikolojisi çöktü. elbette geçecek bugünler, polho 10-15 lira olacak birgün. adese, kombassan gibi lanet hisselerin 15 kat yaptığını gördük, polho mu yapmayacak. sabırla bu ucuz fiyatlardan heybeyi doldurmaya devam.