Paragöz abi belkide hiç gelmez, sizi korkutmak gibi olmasın ama rıfkıyı kucaklamış olabilürüz. :kahkah:
ama yinede umudumuzu kaybetmeyelim belki tüylerini diken diken edecek bir yükseliş olursa o zaman gelir :kahkah:
Printable View
Paragöz abi belkide hiç gelmez, sizi korkutmak gibi olmasın ama rıfkıyı kucaklamış olabilürüz. :kahkah:
ama yinede umudumuzu kaybetmeyelim belki tüylerini diken diken edecek bir yükseliş olursa o zaman gelir :kahkah:
şimdi endeks 1400 görsün ne ralliydi diye gelir... :)
dolar endeksi 92 üzerinde seyrediyor şey neden gitmiyor zirveye
İnvesting ve Twitter derken bu forum zaten ölüyor. Şu kapatılamayan reklamlar son kürek kumu da atıyor. Bilginiz olsun yöneticiler.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/p5oa0be.PNG
https://www.youtube.com/watch?v=7BNPyW6oKXk
Benim durum bu....Çokta tın!
Muğla Barosu'nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Cumhur Uzun yeniden seçildi. Seçimlerde Sedat Peker’in de isminin sandıktan çıkması dikkat çekti. Açılan sandıklardan Peker'e 7 oy çıktı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle ertelenen Muğla Barosu seçimleri yapıldı. 26 Haziran'da Genel kurul toplantısıyla başlayan kongre süreci, 27 Haziran'da yapılan seçimle tamamlandı.
Sözcü gazetesinden Mustafa Sarıipek'in haberine göre Muğla Barosu'nda son üç dönemdir baro başkanlığını yürüten Cumhur Uzun ile Emine Yenilmez Aydemir’in aday olduğu seçimde Uzun, 581 oy alarak yeniden başkan seçildi. Yenilmez Aydemir’in ise 385 oy aldığı öğrenildi.
Bu arada Sedat Peker'in de isminin sandıktan çıkması dikkat çekti. Açılan sandıkların sonunda 7 oyun Sedat Peker'e verildiği görüldü.
Seans içinde koymayacaktımda şimdi kuş ta gördüm.:drunk:
yarasın.:kahkah:
HHK adlı kullanıcı beğendi
KAHRAMAN
@kahraman_harun
·
6d
Eğer bu endeks artı kapatırsa bana iyi ki varsın harun diyinPalyaço suratPalyaço suratPalyaço surat
Yurdum İnsanı:)
148 ustune atamazsa ılgınç bı kapnıs olur...
Rus haberi çelikleri bugun tuttu , endekside toparlattı.
Vadelideki obo 142 gibi gosteriyor. Olur olmaz nasıl olur bilmem.
yapabılırsın .com
millet gider mersine kardemir tersine :oleyo:
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
6d
Koca: Delta varyantı 26 ilde 224 vaka görüldü. İstanbul en çok varyantın görüldüğü il, İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi
İngilterenin 1,5 ay gerisinden geliyoruz ,
bu iş biraz zor bitecek ,
laannn bırak bi cisim yaklaşıyor vaziyet alın çakma traderler üstadlar size laf yok siz baş üstünde eehhheee eeyyyyyy :oleyo::oleyo:
İngiltere OXFORD aşısı yaptı.Bu aşı geleneksel aşı tiptir.
Bizde çogunlukla yapılan aşı ALMAN malı biontech tir.Bu aşı yeni tip aşıdır.
Yeni tip aşılardaki koruyuculuk ve varyanta dayanıklılık daha fazla..Umudumuz ALMAN MALI BİONTECH:)
abd deki de yeni tipmiş..adı MODERNA olsa gerek..
Ek 27471
hayırlı olsun
şimdi tekrar aşağı verir mi,endişesi,,,
az karla LONG tan çıktık..
135 gördü 134 61.8 de bekleyen şu aşamada alamadı.....
1 dk da bence 135 den baslamıs impulse var.
benim teknemin yanından bugün dev bir sondaj gemisi geçti egeden giriş yaptı marmara veya karadenize gidiyor. .... ismine bakmadım..
akdeniz veya egede sondaj varmıydı meraklısı baksın..
son 30 dakka longculara en kotu bı 500 verecek gıbı
xu100 nerede ise artıya geçecek..
froto kudurmuş yeniden..
hekts ı almışlar..
eregl zaten malum..
endeks rakamının bir değeri yok artık..
3 tane kağıdı çizdin mi endeks dönüyor zaten..
Kendi alımlarına satımlarına veriyorlar..
Gerçek alıcı ve satıcı yok..
Esas hedef viop..
mevzusu açılmışken tarikatlerin cemaatlerin mafyanın hepsinin kapatılması lazım :)
ülke o zaman düze çıkar. :ok: