32'yi bilmem ama bu haftayı 34 altında kapatmasa bari
gözü toprağa bakıyor gibi
Printable View
https://i.hizliresim.com/3idbqat.png
deva yerine ecilac
Geçen hafta Deva dahil bütün hisseler düzeltme yaptı.
Haftayı 34 lira üstünde kapatması hisse için pozitif yönü işaret ediyor.
Önümüzdeki haftadan itibaren endeksin yukarı yönlü olmasını bekliyorum.
Deva'nın bu hafta 40,82 olan haftalık direnci rahat kıracağını düşünüyorum.
Kâr satışları fazla baskı kurmaz ise 42,00 ve 43,50 dirençlerine doğru hareket görebiliriz.
Hissenin haftalık pivot noktası 39,32
Haftalık bazda MACD 2,473, RSI 55,779
Maşallah haftaya kıpır kıpır başladı :)
Maşallah koçuma :halay:
lenalidomide'in, dördüncü muadili önümüzdeki aylarda, onko ilaç firmasından çıkacak sanırım, umarım euro kur artışı olur, rivelime'in pazar payını dikkatli takip etmek gerekli.
syg.
Milleti alıştırdılar bu testere formasyonu,40 TL lere yaklaşınca bir çoğumuz dökülecek. Sonra 2Ç eğer beklentilerin üzerinde (özellikle ihracat) gelecegi öğrenilir ise F/K 8 ile 50 TL civarına çıkması muhtemeldir.Ama BIST burası,her türlü numara yapılabilir.
Milleti alistirdilar kutu hesabıyla 2 senedir paraları pul oldu kendileride paralarını katlama şansını kaybettiler
Pandemiden önce deva çok iyi hareket etti 3 den 18 lere geldi ordan bir kat daha yapamadı ama en kotu hisse 10 kat yaptı bankalar hariç hangi sanayi şirketi alınsa böyle burda 50 olsa ne olur dudu nün dediği gibi TL ilizyon dolar bazında ne kazanıldı ona bakmak lazim
Yarın bunu ispat ederim şimdi geç oldu
Şirket karini arttırsın yeter. Kazanacağımız gunler de gelir. Acelemiz yok.
Ben şirketime güveniyorum .
bu deva 40 a çıktı geri 34 lerde sürünüyor biz yükselişten ne aladık ki geri durmadan düşecekse ytd
zaten geçen yıl bu zaman 36 olmuştu bu enflasyon ortamında yükselmiş mi oluyor yoksa ben abartıyor muyum
İlaç zamları ne zaman gelecek bilen var mı? 508 ilaca zam geldi haberi vardı birkaç hafta önce bu 508 ilaçtan deva pozitif etkileniyor mu teşekkürler.
Bende deva yok ama hergün standart 5 hissenin grafik ve indikatörlerine bakıyorum. Deva tekrar yukarı hareketlenecek gibi, son zirve belki testedilir ,belkide testedilmez. Param olsa biraz alırdım ama paralar 3 hissede baglı İnşallah gelecek sefere, banada almak nasipolur. Şizlere bol kazançlar.Yatırım tavsiyesi degildir.
Nihayet bin lot almak nasipoldu. 40 da görüşmek dilegi ile.
Fiyatı bir aşağı bir yukarı yapıp çalkalıyorlar, ama ben hissenin bu hareketini çok seviyorum :halay:
sevgili ortaklar o verdiğiniz rakamlar ÇÖP rakamlar benim için,kısacı iseniz tamamdır ama ben katolik nikahlıyım bu DEVE(A)ile bilin istedim.hedefimde 10 usd(170 tl).....ytd
Aynen ortak,10 USD.Ihraacat rakamları artmaya başlayınca göreceğiz fiyat nerelere çıkacak.Hemen olmayacak tabii
Hisse başı 10 dolar 2 milyar dolar yapar . Çok ilerde belki 170 TL olur ama 10 doları beklerseniz yaşınızı bilmiyorum ama ömrümüz yetmeyebilir. 2006 dan bu yana kabuk değiştiren şirket o kadar atilima rağmen hala 2 dolar . Gerçekçi hedefler koymak lazım .MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada yanlış mesajı etiketlenmişim kusura bakmayın @ömerby
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bazıları görüyorum ki ne yaptığının-ne aldığının farkında bile değil boş boş konuşuyor,atma olan ne birader haa sen neyin by sin?belkide yaşın kadar bu sektördeyim ben 89 dan beri,değer yatırımcısıyım ve hayal dahi edemeyeceğin kadar miktarla bu hissedeyim portföyümün % 70, ben hedefimi yazdım alısın satarsın sana kalmış ama sen buna atmasyon diyorsan yuh sana....hiçbirşey öğrenememişsin ve bilmiyorsun zaman herşeyi gösterecek ve benim vaktimde,başkaca gelirlerim de var.,buradakine ihtiyacımda yok ömerby annadın.
😂😂😂😂
Kutucular çekilmiş goy goycular gelmiş
Önce 5 sayfa önce canak çömlek vardı 60 70 TL fiyat vardı grafik olarak diyordu birde...
Valla tam godot u beklerken
---------------
sevgili ortaklar o verdiğiniz rakamlar ÇÖP rakamlar benim için,kısacı iseniz tamamdır ama ben katolik nikahlıyım bu DEVE(A)ile bilin istedim.hedefimde 10 usd(170 tl).....ytd
--------------------------------------------------------------------------------
Sn.kutupbaşı..
Borsa 1986 da kuruldu ve ben o tarıhte borsa ile ilgilenen bir banka şubesinin müdürüydüm. Yaşım maalesef 75 buldu.
Alışkanlık işte borsadan kopamıyoruz.Benim yaşım kadar borsacı olman mümkün değil.atma.
Hissedeki mali durumun kimseyi ilgilendirmez.Beni hiç...İstersen bütün varlığını da yükleyebilirsin Deva.ya senin sorunun.
Ben hissede sanırım senden eskıyım ve senın tavsıyenle de almadım/beklemiyorum.
Malum güçler hisseye 40.lirayı kırdırmadı, sen 170 beklerim dersin. Olabilir de ne zaman.bekle ki hisse değerlenecek.
Farkındaysan yazıyı senın üslubunla yazmadım. Lütfen bana cevap yazma. Bol kazançlar.
Saygıdeger ortaklar 34 lü fiyatlardan 5 binlot daha aldım. Bana fiyatı biraz ucuz geldi. Dünakşamdan beri devayı inceliyorum , bizim patronun ekmegine dolardaki artış gene yag sürdu. Devanın yıllık cirosundan fazla kredili nakit tutuyor Şu anda 16,3 lük dolar fiyatı ile 500 milyon kar etmiş durumda , Daha 2, ci çeyrek bilançoya 1 ay var ve dolar kaç olur bilemeyiz. Ben 2,ci çeyrek bilançonun 800 milyon civarı olabilecegini umutediyorum. buda hisse başı 4 TL kazanç eder. 6 cı ayın bitiminde doların degerine bakıp, olabilecek 6 aylık karı daha iyi hesaplayabiliriz Fakat ben buradan şunu söylemek istiyorum karamsar olmamız için bir neden yok belki yılsonu kar hisse başı 9 TL olacak , belkide şu anda FK 4 ün altındadır. Bunları düşününce aslında devada pozisyon almakla iyi ettim diyorum. Yatırım tavsiyesi degildir. Hepinize saygı ve selamlar.
Aman ortak, ne aldığını dillendirme spek bozulur seni dökmeden gitmez.Almakla da bence çok iyi ettin, DEVA nin depar zamanı yaklaşıyor,yeter ki ihracat tokezlemesin.
Deva da yoğun baskı devam ediyor.. çalı dibinde beklemeye devam
endeksin sonbahar aylarına doğru 4500 leri göreceği tahmin ediliyor. Deva 'da bu öngörüden nasibini elbette alacak. Biriktirmeye devam
33.38 dibi önemli.. bunun üzerinde horon tepmeye devam ediyor.. 33.00 ve 32.60 aralığı da dikkat çekici.. indikatörleri limon gibi sıkılmışlar..
"Kros Hamile Boğa" formasyonu gösteriyor Turkish bulls sitesinde.
Kros Hamile Boğa, standart Hamile Boğa formasyonundan çok daha önemli olan, belli başlı bir yukarı dönüş formasyonuymuş :) anlamam bu formasyon işlerinden ama teknik bilen arkadaşlar mutlaka açıklama yapacaklardır
az daha sabretsek kesin çıkacak ama bu hisse sayesinde bütün trenleri kaçırdık
X30 hisselerinden nasiplenecekler, sonra sıra Deva gibi senetlere de gelecek