kazan ölüyor mu ?
Printable View
kazan ölüyor mu ?
Şu başlıkta bile üye engellemek zorunda kalıyoruz ya insan gerçekten hayret ediyor.
Evet onceden engelimisim
Niye hatirlamiyorum.
Sebebi varmis.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kısa ve net bir soru: Ripple alım-satımı için hangi exchange önerirsiniz. Kraken zaten yüklenmiyor, yüklendiğin de ise "verification" kapatılmış. Bitstamp Türkiye'den sadece pasaport kabul ediyor belge olarak.
Binance bence de başarılı. Verification istemeyen L1 seviyesi bile hatırı sayılır işlem büyüklüğü veriyor.
binanceye uye oldum ama para gönderemiyorum napmalıyım??
7100 dolara kadar altı bomboş... 11000 aktif...
9800-9900 de belki bir nefes alabilir...
7850-8790 arasında dip oluşturabilir... YTD...
12000 dolar üstüne atar günü kapatırsa götü kurtarır...
yanlismi goruyorum
DAI $2 den $1200 'e cikti bugun :)
tam adrenalin oldu. %50ye varan kayıplar var
vib coine atladik bakalim.nereye demirleyecek ama cok riskli böyle bir günde
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahip olduğunuz coinleri takip etmek için güzel bir program. https://play.google.com/store/apps/d....coinportfolio
Yalnız dakikada bir açıp bakmayın, piyasadaki ani hareketler manyak eder. :)
Bu arada portföye epey bir 0x(zrx) ekledim.
Yurtdisindan dolar cinsinden btc almak icin hangi siteler kullanilabilir
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takip icin blockfolio daha guzel bence....
Son durumda hızlı çıktım hızlı inecem demiş..
Coinlerle hiç bir ilgim yoktur..sadece belki bir fikir verir diye yapıştırıyorum..
https://i.hizliresim.com/7y0Dba.jpg
Buyrun Sn Enki..
Cok eglenceli 1990 imkb
Kural sinir yok.
Grafikleri basit.
;))
Yanliz cok hizli.
;))
Merhabalar..dolar topiğinde epeydir yoksunuz..gerçi bende fazla takılmayayım diyorumda..neyse uzun hikaye..
Anladığım buralarda yeni uğraşlar bulmuşsunuz kendinize..bol şans ve başarılar dilerim size ve buradaki arkadaşlara..
Benim eşik düşük..o yüzden pek ilgilenmiyorum bu coinlerle..ilgilensem 3-5'le girecem o da değmeyecek zaten..
Çok anlamam bu işlerden ama grafikte parabolik eğri sonlarda çok dikleşmiş..eğer yukarı gideceksem eğimi biraz azaltayım mı diyor bilemiyorum..neyse YTD..bu hedge fonlarda bu işin içinde dikkatli olmak lazım sanırım..saygılar..
Zaten daha parabolic ciksa zaman kirilmasi yasanacak.
;).
Hedgeler zaten bozdu .
Ve daha da bozacak.
Buyuk oynakliklara gebe kriptolar.
Bildiğim kadarıyla İngiliz sitesi olan https://cex.io/ var. Tabi komisyon oranları yüksek gibi. Bu arada büyük ihtimalle Ocak ayının başında Waves Dex kullanıma açılacak, bu merkezsiz borsa ile TL ile direk işlemler yapılabilecek(şimdi de aktif ama çok işlevsel değil), https://www.digilira.com/ üzerinden waves dex'e TL gönderebiliyor ve TL(WTRY) ile al-sat yapılabiliyor.
Sayın Enki, kripto para yatırımına Bitcoin odaklı bakmayın. Bugün iyi bir altcoin projesine yapacağınız 3-5'lik yatırım size binlerce dolar kazanma fırsatı verebilir. Bunun için biraz teknoloji bilgisi ve iyi bir google araştırması yeterli olacaktır.
Bu arada Belarus, yatırımcı çekmek için kripto paralarla ilgili düzenleme yapmış. https://www.reuters.com/article/us-b...-idUSKBN1EG0XO
Bitcoin ile ilgili " marketwatch.com " sitesinde bugun ilginç yazılar var..İngilizce bilenlerin okumasını tavsiye ederim.
Bazı yazı başlıkları şöyle;
Stocks with cryptocurrency connections suffer as bitcoin sells off
Bitcoin prices slide another 19% amid fears big investors are cashing out
How much has been lost in Friday's cryptocurrency rout? Nearly $200 billion
Why even a dot-com-style collapse in bitcoin won't kill blockchain
"I need a blockchain vacation" here's what looks overhyped in fintech for 2018
Bitcoin, because of massive borrowing, could crash the financial markets
bittrex ve binance'de alt coin almak istedigimizde minimum limit var mi? eger varsa tum coinler icin bu miktar ayni mi yoksa herbiri icin farkli limitler mi uygulaniyor?
Maliyenin bitcoin icin vergi soylentileri var. Ben bir miktar bitcoinimi sattim param suan paribuda. Aklima takilan ben bu parayi tek seferde banka hesabima aktarsam yarin birgun bu neyin nesi denirmi.
Umarım NXT iniz vardır....Birkaç kere yazdım ama tekrar olsun
28 inde ignis airdrop var bittrex ve sanırım poloda destekliyor...Ben daha yavaş gider diyordum ama bu hızla 25000 satlara gelecek heralde...
Neyse sercanhan cığım sen viop ta ve borsada ütülmeye devam et. Bizde dolar olarak paramızı katlamaya...Soda iç gerekirse
Eskiden borsacılar mevduatçılarla dalga geçerdi,
Şimdi coinciler borsacıları beğenmez oldu,
Bakalım gelecek ne gösterecek :whistling:
beyler ripple coin alabilmek için hangi siteyi tavsiye edersiniz
En temiz iş bitcoin
haber beklentisi olan altcoinlri paylasirsaniz sevinirim
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kriptolarla ilgili türkçe, daha aktif forum, paylaşım vs varmı, takip edebileceğimiz...
2018 de zengin olmak istiyorum... hahahahaha