Sabahki genel kuruldan beklentisi olan var mı ?
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Sabahki genel kuruldan beklentisi olan var mı ?
Sent from my iPhone using hisse.net
Öyle hissediyorum ki vakit yaklaştı. Bdayim vardı buralarda ne oldu ona
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişen balon [emoji324] patlar
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün biraz aldım kısada. Umarım şans getiririm.
https://i.hizliresim.com/3w5mm5t.png
Huuu , kimse yokmu , yıldız pazardaki bir hisse , ama kimse yazmıyor , çizmiyor
Karını alan başka hisselere geçti herhalde.
KAP: ALBRK ALK [ ] ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Kar veya Zarar Tablosu (TFRS 9'a Göre Karşılık Ayrılmış)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1214072
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8b956f21891e1a
Şekerin 2 katı olan banka şimdi yarısı
Ederini bulacak inşallah buda 15-20 yapar
Bu banka 🏦 para babalarının şu para yokluğunda bu banka uçar AGA....AZ KALDI İNŞALLAH
ucmayin ucmayin suluk gibi yapistirirlar burada yapilan yoruma kanip alim da yapmayin.bu bankanin piyasa yapicisi orrrpppsuuucgunn onde gideni ona gore vaziyet alin.
Icbc bile gitti
Gitmeyen tek banka
Yazıklar olsun milletin aklıyla alay edin bakalım.. Karşılık yok diye tantana yapıp duruyor birileri... Bilanço okumayı öğrenin önce... yaklaşık 4.5 milyar karşılık var.... Allah'tan korkun biraz.. Ne yani 10-20 ye katlamış ne olduğu belirsiz siketleri mi alalım... SEÇİME KADAR BURAYA DA YAZMAM ARTIK.. SİZLERİ ÖNCE ALLAH'A SONRA ALİ'YE HAVALE EDİYORUM.. HOŞÇAKALIN
25 milyon dolarlık anlaşma yapıldı....bu daha baslangic
Tarihinin en büyük karını açıklayan şu bankanın haline bakın zarar eden şirketler Tavan tavan gidiyor
f/k sı 1,97
Defter değeri 5,59
Nasıl 5 liralar altında tutuyorlar bu hisseyi hayret. elinde tutanlara sabırlar dilerim
Pek çok şirketin ve bankanın hissesi % 200 - % 300 arası getirisi olurken, bunun 1 yıllık getirisi ise % 94,88 ile epey düşük kalmış. Getirisi çarşı pazar enflasyonunu bile karşılamamış.
Sembolik alım yaptım umarım ayağım uğurlu gelir kısmet diyelim.
Ucuz hisse Albaraka fakat her ucuz etin yahnisi yenmez derler böylede bir durum var.
Zaman bol izlerim zaten yeni izlemeye başlamıştım ani kararla alım yaptım düzeltmede olan hisse ytd.
Ağustos ayından bugüne kötü performans albaraka yüksek enflasyonda erimiş hisse değersiz tarla gibi bakmak gerekir he 3 yıl sonra tarla değerlenirse iyidir şuan için kötü durumda bekleyenler boşa beklemiş demek gerekir ytd..
Bugünkü yükseliş fake sahte değil boğaysa yarında yükseliş yaşaması mantıklı olandır tekrar yazmakta fayda var düzeltme düşüş yaşayan hisse bugün Xbank ve Xu100 den daha iyi performans gösterdi.ytd..
Borsada vergi söylentileri yüzünden çok düzeltme yaşamış albaraka buda alım fırsatı vermiş oldu..Bugünde iyi başladı dünde iyiydi ytd.
Albaraka daha iyi kapatabilirdi seansı gene de kötü değil kapanış düzeltmenin yani düşüşün sonlandığını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum zaman gösterecek haftaya borsa bayramdan dolayı kapalı sadece yarın açık..
Yeşillendi fındık dalları albaraka nasılsa olsa zaman bol ytd.
Hisse boğa durumunda temel analizi 10 numara 5 yıldız diğer bankalardan ucuz eğer haftaya düşüş yaşarsa düşüşler alım fırsatıdır.Takasta mal toplu zaten kaynak iş cep..ytd.
Mızrak çuvala sığmaz derler en kötü zaman kaybı olacağını düşünüyorum.Yazdıklarım kulaklarınıza küpe olsun albaraka spekülatörleri :)öküzlük yapıp alım fırsatı vermeyin derim neyse ytd.
Albaraka özel banka diğer 4 büyük özel banka bu iyi bir şey tabi diğerlerine göre küçük özel banka cuma günü güçlü kapanış yaptı ayrıca diğer 4 büyük özel bankadan en ucuzu olan banka albaraka temel analiz ve teknik analiz iyi durumda en kötü zaman yaşatır ytd.
Bilanço 20 mayıs akşamı açıklanmış albaraka hisse fiyatı 5,60 bugün hisse seans kapanış 5,89 iyi çeyrek bilançoya rağmen kötü performans denilebilir zaten ucuz olmasının sebebi bu olsa gerek.Mızrak çuvala sığmaz derler ytd.
mesajlara bakayım dedim, son mesaj 20 haziran hisse fiyatı 5.60 yazmış. bugün 17 kasım hisse aynı fiyatta
Albaraka hisse ile ilgili çok şey yazılır da lakin çarpanları ucuz demek yeterli olsa gerek.Diğer avantajı katılım hissesi 2013 mayıs ayından bugüne grafiğine baktım para kazandırmamış lakin 2023 mayıs ayında yükseliş trendine başlamış ytd.
Ayrıca yükselen trendler uzun vade 3 sene yada 5 sene devam edebilir tabi her hissede farklılık gösterebilir kimisinde daha farklı zaman dilimi olur ez cümle sabırla küfür etmeden beklemek gerekir :)
Neyse önümüzdeki hafta hareketli saatler bekliyor robotların pislik yapacaklarını zannetmiyorum 12 yılın acısı var bu hissede eğer büyük hareket başladıysa hedef 30 TL civarlarıdır.. yükselen trende de istesinler çize çize götürürler..xbank yada xu100 ne yaptığının önemi yoktur..önemli olan yükselen trend albaraka hissesinde vardır ytd..
Fazla yazacak bir şey yok Albaraka Türk yükselen trend yoluna devam ediyor ytd.
Oyak yatırım 10,79 TL
İş yatırım 10 TL
Yapı Kredi yatırım 9,80 TL
Kurumların yeni hedef fiyatları Albaraka Türk de ytd..
Bilmeyenler vardır diye yazdım kaynak İş cep
XBANK seansı kırmızı kapatması önemli değil Albaraka Türk için diğer büyük özel bankalardan haftayı daha iyi kapattı.ytd.
XU100 yeni zirveler yaşayacaksa bankacılık sektörüyle olur..diğer sektörlerle çok zor bugün xbank düşüş yaşaması yanıltmasın ytd.
10 Ocak da seans içinde 7 TL yi yeni zirvesini gördükten sonra 15 ocak günü düşüş devam etmiş seans içinde dipten dönüşü 6,66 TL den yükselişe başlamış 22 ocak da seansı içinde yeni zirvesi 7,71 gördükten sonra düzeltmeye düşüşe başlamış bugün seans kapanışı 7,24 burada önemli olan bence en düşük gördüğü 6,66 dip seviyesi tahminim yükselmiştir.Yarında yada diğer günler de düşüş devam ederse umarım düzeltmenin sona gelmiş olmasıdır ytd.Gözüktüğü gibi albaraka nın xbank la işi yok kafasına göre takılan bir hisse ytd.
Sonunda bugün düşüş durdu zaten kritik yerde kapattı albaraka ytd.
7 altı kapanışlar alırsa aylarca gene sürünür öylede bir durum var ytd.
Olum taraftayım yükseliş bekliyorum şuan için ytd.
Sabır çekerek acı çekmeye devam ekleme yaptım albaraka ucuz fiyattan işlem görüyor önemli olan budur ytd.
Daha net olsun 4 büyük özel bankadan daha ucuz işlem görmesi normal değildir ytd.
Gün gelir devran döner lakin ne zaman olur bilinmez o ayrı konu umarım o dönemde hissede olurum ya sabır diyeyim ytd..
7 TL altında günlük kapanış yapmasın benim için yeterlidir ytd.