Ula geçen sene 120 liraya aldığım ayakkabı, yine bu ayda, indirimli 296 lira olmuş sitede reklamı çıkıyor aynı yerde FLO da. Bu giyim-ayakkabı enflasyonu nasıl yüzde 27 oluyor anlamadım emanuke.
Printable View
Ula geçen sene 120 liraya aldığım ayakkabı, yine bu ayda, indirimli 296 lira olmuş sitede reklamı çıkıyor aynı yerde FLO da. Bu giyim-ayakkabı enflasyonu nasıl yüzde 27 oluyor anlamadım emanuke.
Yeni bir gelisme varmı kur çıkışı ile ilgili?
piyasada satıcı kalmayınca atlaya atlaya kaç olacak bakalım?
en süperinden bononunuzu o zaman getirirsiniz.
bilinçsiz olarak bu kadar kötü yönetilemez.
Kur düşecek demiştim.
Fıkra bu kadar.
Türkiye 5 yıllık CDS 709.6
Şerro 16,10’a sürtünüyor.
dün aleni maniplasyon yapıldı millet aralıktakine benzer açıklama beklentisine itildi borsa ve şeyde dalavere bitmez gözler ışıldamadı içler kıpraşmadı lan biz bişey niye bişey yapmadık :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
eski bakanı hatırlayın...
şifreleri vermişti...
damata dolar 10-15 olacak ya demişti...
çok beklersiniz diye...
aslında bu bakanda şifreyi verdi...
dibi buldu daha düşeceği yer yokken bunlarıda demişti...
https://i.hizliresim.com/7g5z5cy.jpg
16.15 vurdu çekti.
16.16 vurdu çekti.
Herşey ithal gıda ham maddeleri başta olmak üzere,bunlar dövizlen alınıyor,döviz depomuz olmadığına göre tedarikçiler mecbur serbest piyasaya yöneliyor,gerçi o piyasada ne kadar döviz var belirsiz,yarınki faiz kararları açıklanacak,isterlerse artırmasınlar piyasayı küle çevirmek istemiyorlarsa,beceriksizlerlen bu kadar:notr:
İster misiniz şimdi yavaş ak’ın biri çıkıp, 16,13’e düştü.
Ben düşecek demiştim diye yazsın.
Bunlar zügürt tesellisi.!!!
Papaz Robinson olayını yaşadık.!!!
Beyzbol sopası olayı ortada.!!
Trump mektubunu oku.!!!
Saydırıyor.!!!
Yürütmenin başına.!!!
Çakma diploması olan.!!
Sus pus.!!!
Askerin başına ırakta çuval geçirdiler.!!
Gıkı çıkmadı.!!!
ABD ye nota verecekmişsiniz diye soran!!!
Gazetecilere.!!
Verdiği cevap.!!!
Bu müzik notasımı cevabı.!!!
Delikten süpürmeyin.!!
Sifonu çekmeyin.!!
Kullanın.!!
Diyen kim.!!!!
Zapsu.!!
Baş danışmanı.!!!
Arşivler ortada.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bu sadece oyalama taktiği kamu oyu adına,onlarda biliyor herşeyin bittiğini,o kozu onların eline kim verdi hepimiz biliyoruz,şimdi hökömet bu işten nasıl yırtarız hesabında,hesap,mesap yok esasında gidecekler o kadar,zaten çamurdanda muhalif aday koysa yine kazanıyor,çünkü anketler hep %50 üstü diyor:he:...Herşey olmuş ateş pahası 5-10-20 katlamış,kimse kimseyi kandırmasın,muhalefetten ziyada kendi destekçileri vuracak onları,Cumhuriyet tarihinde en derin krizi yaşıyoruz,ne demek geçmiş hükümetlerin 4 misli harcaması yapıldı demek,tamtakır olmuş hazine,onu geçtik eksi bile olmuş,böyle zamanlarda seçim devreye girer güven gelmesi için piyasaya !!!
namussuz bunak onun bono muhabbeti yüzünden dün kkm yi 15.95 den bağlayacağıma bugün 16.15 den bağladım
Kira artışlarıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başkanlığında bugün saat 19.00’da bir toplantı yapılacak. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından üst düzeyde temsilcilere katılacak.
https://pbs.twimg.com/media/FTgkbQaW...jpg&name=large
Nerde kalmıştık?????:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
2 mayıstan beri +8% yaptı..
toplana toplana bitiremediler gitti... :he:
Aynı konu bizim evde de geçti,eğer bu seçimde bu kadar yüksek muhalif oy oranına rağmen yanlış adayla seçime girilip kaybedilirse,ertesi gün gidip malum partiye kayıt olacağım,bu konu hakkında cafeye yazdım,duygusal olmanın ne yeri ne zamanı!Sayın Kılıçdaroğlu aday olacaksa M.İnce nin yerine aday olacaktı.
seçime 12 aydan fazla bir süre varsa süper bono açıklamasını bekletelim biraz seçim öncesi çok para lazım demişlerdir..?
herkes bir bono tutturdu gidiyor..
enflasyon endeksli tahvil ile 94 tarzı süper bono çok farklı şeyler..
MB diyorki son bir yılda kiralar %120 arttı, Tüvik bey diyor % 20 küsür arttı. Arkadaş dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz. La yiter çekin elinizi cebimden kalmadı kalmadı hiçbir şey.