O.... 10 yıl garajda besiye çektin sanırım....
Printable View
ne güzel tavana gidiyorduk endeks içine etti tavanımızın tabi kuyrugunda takılı egeen de nasibini aldı deyyus egeen bir türlü yakasını bırakmıyor panzerin aşık mı oldu nedir hansa kayserili:evil:
heyt be hatun gerek ki bey doğura:)
Araba piyasada ama frenleri nereden bile miyoruz henüz yani...CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylık kapanış var avro olmuş 20.93 sen hala genel kurul kararı almamışsın ilk çeyrek de bitmiş:)yoksa olağanüstü bir durum mu var?
benim de planım mart ortası gibi genel kurul yapılır. güzel bi haberle hepimizi sevindirir. güzel fiyatlarla elimizi boşaltır, seçim öncesi hisse yükümü azaltırım diyeydi.. tabii bi biz akıllıyız yaa :)
evdeki hesap çarşıya uymadı. mart bitti ,daha gk tarihini bilmiyoruz.
sermaye artış işi seçim sonrasına kalsın diye patron gk lu bile henüz açıklamadı patron işini bilir seçim öncesi yapsa güme gider ve patronu mantıklı buluyorum bu aralar bakın tupraşın gesanın bedelsizleri onandı ama tık yok bu da piyasanın güvensizliginin ispatı yabancı da her gün fırsatını buldukça kaçıyor bu gidişle yabancı payı %10-20 arasına düştü düşecek bu endeksi biz küçük yatırımcılar ve kamu ayakta tutuyor.
ben halen mercek hocama katılmıyorum.
düşüncem ve içimden geçen , gk ilanıyla ile birlikte sermaye arttırım haberinin de gelmesi.
ama umarım sn.buraktepe nin duyumu yanlıştır. düşük oran gelecekse hiç gelmesin, beklenti devam etsin daha iyi.
neyse bu endekste iyi duruyoruz sanki.
yeşil kapasak da umutla kap a baksak keske :)
başladı Hans sanırım aklı başına geldi:)belki de yönetim kurulu toplanmıştır bugün malum ayın son günü son Cuma???bazı şirketler gibi 22 defa toplanıp hala kayıtlı sermayeyi bir sonraki yönetim kurulunda fikredeceğiz diyenlerden olma:)
İkinci çeyrekten itibaren bol şanşlar:kahkah:yerli yok plip ve boa var
share.matriksdata.com/shareMatriks.aspx?image=202303311558503665
share.matriksdata.com/shareMatriks.aspx?image=202303311603346009
sevgili joker bir yanlış anlaşılma var sanırım ben gk veya sermaye artırımını uzatmasının nedeni diye belirttim tabiki beklentimiz var ve buraktepe de yanlış kulvardaki ata oynamış gibi benim bildigim almanın kafasındaki artırım kararını öyle fıs fos yaptırmaz yani dillendirmez ancak gk da ve yöanetim kurulu üyelerinden bazıları belki bilir bu yüzden süpriz yapacaktır.
Temettu verdi sadece vay be
13 - Şirket Esas Sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. Maddesinin Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan Ek'te yer alan tadil tasarısı uyarınca tadil edilmesinin görüşülerek karara bağlanması.
14 - Dilekler ve kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Kayıtlı Sermaye Tavanı
1 lota 28 mi 280 mi 2 bin küsur TL mü vercekler anlayamadım.2000 vermezler herhalde.Eylül sonu.Anlayanlardan açıklama bir zahmet.
Şirket Esas Sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. Maddesinin Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan Ek'te yer alan tadil tasarısı uyarınca tadil edilmesinin görüşülerek karara bağlanması
D*****n kuyruğu burada kopacak
Belirsizlik kalktı
27 Nisan da genel kurul da her şey belli olacak
Alınacak kararlar inşaallah istediğimiz gibi olur
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
eveet lot başı net 21.70 tl lik temettü sn erichform kardeşim bunu açıklayayım kafan karışmasın.
sevgili filozof ve hoca65 dostlarım gk kayıtlı ve temettü belli oldu şimdilik beklentilerin zaten belli olanları tarihleriyle açıklandı.
fakat ödenmiş işi şimdilik askıda bekliyor yani esas beklentimizi biraz bekle piyasayı kokla ortamı yatıştır cofcoflu zamanı bekle demiş oldu bana göre tabi nedeni kafamdaki patronun geçmiş yıllarını kıstas alarak ufkumu da geniş tutarak ödenmiş sermayenin eylülden sonraya bıraktıgını anlıyorum bu açıklamalardan.
nedenini soracaksınız benim nacizane düşüncem onu da açayım
1=gk lu geç açıklaması hiç acele etmemesi.
2=beklenilen kayıtlıyı şimdilik idare edin deyip kabul edilmesi.
3=temettüyü eylül 28 ine bırakması ki şimdiye kadar hiç böyle geciktirmemişti ilk defa eylül ayı der.
4=ödenmiş sermayeyi eylül öncesi açıklarsa hisse eski yeni diye tahtada işlem görür ki bu da son yıllarda hiç görülmedi fakat bundan önceki sermaye artışında eski yeni hisse olayı vardı bu sefer spk tarafından eski yeni hisse olayı ortadan kaldırıldı bu yüzden eylülden sonra diye düşünürüm.
5=patron gerçekten şirketine ve yatırımcısına deger verir diye düşünürüm ve şu ortamda yapılan bir sermaye artışının ne şirkete ne de yatırımcısına bir faydası olmayacaktır bunu görmüş ve telaş etmeden aceleye getirmeden borsanın cofcoflu bir zamanına denk getirmek isteyecektir ve bence de mantıklısı budur çünkü hava puslu kimin eli kimin cebinde belirsiz ve karma karışık bir endeks ortamı var şimdilerde der kimseyi de etkilemek istemem fakat benim nacizane görüşlerim bu yönde egerki gk dan bir sermaye artırım kararı da çıkarsa bunun 28 eylül sonuna denk getirilecegini düşünür herkese hayırlı hafta sonu tatili dilerim.
sevgili buraktepe kardeşimin de duyumunun net olmadıgı ve bir yanlış anlaşılma oldugunu anladım çünkü onun dedigi de dogruymuş fakat temettü oranı olarak selamlar sevgili buraktepe
Insallah oyle olur. Tupras ve jants ornekleri var.
Tuzak ta olabilir, yalniz Konya gibi salma ihtimalinide goz ardi etmemek lazim. Umarim Egeen gibi fazla salmaz.
Duyumun bosa cikmasina sevindim. Dusuk oranli bedelsiz olacagina temettu en azindan ileriye donuk beklentiyi canli tutar.
Bende de bi mukabele Mercek hocam.
Şimdi pazartesi tabanlar başlar ozaman desenize
Şu belirsiz ortamda verilecek iyi bölünmenin güme gitme ihtimali var. Ortam iyileşmeden verilirse onca beklenti boşa çıkabilir. Düşük oranlı bölünme de şanına yakışmaz. Bence de bunlar hesaplanmıştır. Durum onu gösteriyor.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen gördüğü tepe noktasına göre %38,Konya Çimento%47 geri geldi.Bfren ise %22.Eğer bunda da sermaye artışı olmayacağı düşüncesi hakim olursa diğerlerine yakın bir düşüş yaşaması muhtemel olacaktır.YTD
ben gk ilaniyla bedelsiz haberini bekliyordum , yanildim , olmadi.. simdi yeni bir surec basliyor hakkimizda hayirlisi bakalim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok umitliydim, olmadı şimdi bu 4000 altına dusermi
Benim Haziran'da paraya ihtiyacım vardi, hayırlısı
Sayın mercek2 ben de sizin gibi düşünüyorum.
Ama şu görüşünüz gibi
Genel kurul da bedelsiz sermaye artırımı ve bunun uygulama tarihi temettü sonrasına bırakması
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Millet satsin diye yormayin kendinizi tweettircilar telegramcilar:)su haber yeter de artar sanki tek bedelsize odaklanmis millet:)
Şirket Haberleri
Bosch Fren, Ford Otomotiv'in elektrikli fren sistemleri seri üretimine 2023 yılı içinde başlayacak
23-08-2022 06:21:00 BFREN FROTO
Bosch Fren, Ford Otomotiv'in elektrikli fren sistemleri ile ilgili ilk siparişin onaylandığını, seri üretimin 2023 yılı içinde başlamasının planlandığını bildirdi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile şirketimiz pay sahiplerinden Robert Bosch GMBH tarafından Ford Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne elektrikli fren sistemleri tedarik edilmesi hususunda bir ön mutabakat oluşturulduğu ve bu projeye ilişkin hat yatırım tutarlarının netleşmesi akabinde teşvik belgesi başvurusu yapılarak Yatırım Teşvik Belgesi alındığı daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Projeye ilişkin ilk siparişler onaylanmış olup, yatırımların 2022 yılı içerisinde tamamlanması öngörülmektedir. 19.08.2019 tarihli KAP duyurusu ile kamuoyu ile paylaşıldığı üzere, seri üretimin 2023 yılı içerisinde başlaması planlanmaktadır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1057616
Eeee bu adamlar bosuna mi bu kadar kira ile bu kadar yeri aldilar limon satmak icin mi?Bu arada bununla ilgili bir haber de henüz güncellenmedi:)Bina teslim edildi mi edilmedi mi?Kap yok mu kap gittikce Egeendeki kapciya benziyor bu Hans:kahkah:
Açıklama
14.02.2014 tarihli KAP açıklamamızla
belirtmiş olduğumuz, Şirketimizin 2014 yılından beri faaliyette bulunduğu
Fethiye Organize Sanayi Mahallesi Sarı Cad. No: 8A Nilüfer - Bursa/Türkiye
adresinde bulunan mevcut fabrika binasının kiralanmasına ilişkin sözleşme,
yapılan Ek Kira Sözleşmesi ile 01.12.2022 – 31.12.2027 tarihleri arasında
geçerli olmak üzere yenilenmiştir.
Bu doğrultuda; 19.300 m2 zemin
alanına sahip taşınmaz ve bu taşınmazın üzerine Kiralayan tarafından inşa
edilmiş 7.425 m2 toplam zemin alanına sahip Fabrika ve Fabrika içinde bulunan
294 m2 toplam zemin alana sahip çelik konstrüksiyon ve modüler bölme ofisleri ile 1026 m2 toplam zemin alana sahip çelik konstrüksiyon ve modüler bölme
ofislerine ek olarak, 2014 yılında yapılmış Kira Sözleşmesi’nin 6.7. maddesi
uyarınca 3.200 m2 alana sahip bir ek bina Kiralayan tarafından 31.12.2022
tarihine kadar teslim edilmek üzere inşa edilmektedir.
Yukarıda bahsi geçen tüm alanlar söz
konusu Ek Kira Sözleşmesi kapsamında olup, belirlenen aylık kira bedeli 60.000 Euro’dur.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Sayın filozof bu zaten bizi ayakta tutan haber. Keşke togg da açıklama yapsa da bir rahatlama sağlasa
kapı okudum,
bedelsiz beklentisi KESİNLİKLE devam ediyor, olur olmaz bilmem,
7. maddeyi iyi okuyun,
2022 yılı karlılık durumunun görüşülmesi ve yönetim kurulunun kar dağıtılıp, dağıtılmayacağı konusunda, önerilerinin KABULÜ, DEĞİŞTİRİLEREK KABULÜ, VEYA REDDİ,
diye yazmışlar,
yani genel kuruldan bedelsiz çıkma ihtimali hala devam ediyor,
risk almak istemeyen satar, yok risk alacam bedelsiz çıkacak diyen satmaz.
Burada maddelerin inceliklerinin yorumlanması yeni bakış açıları getiriyor.7. madde. 13. Madde
Sayın Filozof. Sayın mercek2. Sayın aloneman42 ve forum üyeleri katkılarınız için teşekkürler.
27 Nisan önemli.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Genel kurulda sermaye tavanının yükseltilmesi kararı gündem maddesi. Burada sermaye artırımı kararı çıkma ihtimali düşük. Ancak yönetin kurulunun yetkilendirilmesi yönünde bir karar mümkün. Bundan sonra ise iş yönetim kurulunun kararına kalmış. Yönetim kurulu uygun bir tarihte bu kararı alabilir. Kartonsanda yanlış hatırlamıyorsam genel kurulundan altı ay sonra çıkmıştı.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bedelsiz vermiyeceğim demiyor.Temettüyüde vericem diyor ..Daha nasıl açiklasinlar😎Herkeze iyi akşamlar dostlar.