Aynen hocam.. hikaye çok
İcraat yok!!!
Printable View
Aynen hocam.. hikaye çok
İcraat yok!!!
Daha önce Afyon çimento ve karton da bu şekilde yıllarca süründürüp en sonunda beklentimi karşılamıştı bunda aynı şekilde beklemeye devam Kendi adıma
Hissenin resmen üstüne cokmusler bugün gitmesin diye. Endex yukselisleronden parsahi kapıp bunu baskiliyorlar. Kalsik spek hareketi amk
Tavan olmuş, hayırdır ins
Hadi hayırlısı yoksa o an geldi mi
Diğerlerine uydu bir halt etti umarım FT gelmeden sonuca ulaşır da oda rahatlar bizde rahatlarız.......
Seçim bitti belirsizlik ortadan kalkmış oldu yeni kurulacak hükümetin İlk işi deprem bölgesinin inşası olacak bence bundan sonra inşaat sektörünün önü açık diye düşünüyorum saygılarımla herkese bereketli kazançlar dilerim
Yaz boz a çevirdi tahtayı. Ulan tavansan adam gibi dur orda. Ospu gibi ne kivtirsin
Sana hiç güvenmiyorum sütoğlan..
Miskinligini atmaya başladı üzerinden biraz biraz..
İlk hedef bir önceki zirve 5050, sonrası habere bakar:) ytd
Bizim gibi UV çiler için küçük, Konya için büyük adımlar atıyor. Hala hedefin çok gerisindeyiz.
Dünkü kadar kararlı değil. Tavana yapistirmiyor. Ecel teri döktürüyor namissiz
Herkes dokuldumu, 2 tavan oldu ses çıkmıyor:)
Pek huyu değil nırmal zamanda arka arkaya tavanlar sevindirirken korkutuyor namussuz
Arka arkaya yaptımıydı 4-5 tane yapmış geçmişte 2020 bunun gibi 3-4 tane kalkışması var.
Şehir içinde kalan 1600 dönüm araziye ne olabilir nasıl bir haber beklentisi var.bunu alacak bir para kimsede yoktur herhalde.devlet baba toki yapcam dese 2600 konutlu proje eder.mapstan baktığımda 2-3 tane daha küçük ölçekte çimento fabrikası var yine şehir içinde.bu nasıl şehir bu konyalılar toz dumandamı yaşıyor anlamadım gitti.:)bizim burada çimsanın civarı toz içinde şehrin dışında
Beş bine çıktığında satmadım şimdi iki tavanda hiç satmam hedefim büyük olursa olmazsa torunlara miras bırakacağım tüm ortaklara sabır bereketli kazançlar dilerim saygılarımla
Yine gapli açılış.inşallal dönüp dolaşıp kapatmaz bu sefer kopuş gapıdır
Günaydın genelde bütün gapları alır Konyamız çok prensiplidir kendileri, görücez bakalım
NSA da 2 tavan sonrası bir düzeltme beklenirdi. Ezber bozuyor
2020 deki hareketleri yapıyor
Bugün de tavan kapatırsa yılbaşındaki seviyeye gelmiş olacağız. (Yılbaşı 3430 TL)
Ard arda tavanlar çok güven vermiyor, en azından şu anki dönemde. Sonbahar-yılbaşı arasındaki dönemin keyfi bana göre daha bir başkaydı
Malı veremeyince geri bastılar