Klasik glyho hareketi endeks giderken geri gel yatırımcıyı hisse de tut.
Printable View
Klasik glyho hareketi endeks giderken geri gel yatırımcıyı hisse de tut.
Oncelikle iyi aksamlar her zaman oldugu gibi piyasa arti biz eksi kapadik.Secim oncesi faizlerin 500 baz puan artmasi piyasa icin onemli bi karar, enflasyonu dusurmede kararliyiz mesaji verdi Merkez bankasi .Bizim icin zorlu bir surec basliyor secimden sonra faizlerin 500-1000 baz puan daha articagini dusunuyorum… Gelelim bizim hisseye patron faizlerin artacagini biliyor bunu kullanicaktir.Disaridan para sokup hisseyi goturucegini dusunmuyorum zorlu bi doneme girdik. Ya malimizi kaybetmeden sahip cikicaz ya da baska hisselere yatirim yapicaz.En az 6 ay bizim hissede hareket olucagini dusunmuyorum, baski yapip faizlerin yuksek olmasini kullanip mal almaya calisicak patron. Belki secim oncesi faiz artisindan dolayi yabanci kurumlar Turkiye’nin notunu yukseltip guzel raporlar yayinlayabilir.En buyuk beklentimiz bu kaldi onumuzde ki donemde ama gercekleride gormek lazim. Yabanci yatirimci Turkiye’ ye gelmezse ne olucak? Patron disaridan para koyup neden hisseyi gotursun ? Bunlari dusunurek yatirimlarimizi yapalim iyi aksamlar … ytd
Glyhoda onumuzde ki surecte gelecek olumlu haberler…
1-holding binasi satilacak mi kiralanacak mi?
2-van avm satilacak mi ?
3-gph ortak alinacak mi satilacak mi?
4-naturgaza ortak alinacak mi satilacak mi?
5-glyho stratejik ortak alinacak mi?
6-gfs holding (istanbul portfoy) halka arzi..
7-yeni liman alimlari..
8-glyho’nun start up yatirimlari aciklanacak mi?
9-bilanco iyi gelecegini dusunuyorum
10-komur ihalesi mahkeme sonucu ..
Olumlu haberler var onumuzdeki donemde. Patron bize ters kose yapip haberleri aciklamadan gizleyip hisseye baski yapmaya devam edicek mi? yoksa piyasa kotu olsa bile biz yukari gercek fiyatimiza gelecek miyiz… ytd
Beklentileri yazmışsınız. Benim görüşüm sıkışan her hisse birgün patlar. Bunun için bir işaret fişeği lazım.limanlar çalışıyor holding binası bitiyor halka arz var ve birde baskant davası sonuçlanırsa o zaman nerelere gideriz onu hayal edemiyorum. Ama çok zamanı kalmadı bence.
Sayin zigana bende size katiliyorum cok fazla beklenti var hepimizde bu beklentiler yuzunden hayallerimizin esiri olduk uzun zamandir beklentiler gerceklesicek diye hisselerimizi tasiyoruz … fiyat herseyin gostergesi beklentiler 20 senedir karsilanmiyor 20 sene once bir tane limani vardi bugun sektor lideri ama fiyat 1 limani oldugu fiyatla ayni dolar bazinda…
Size bir sorum olucak siz patronsunuz elinizde hisse var yuzde 40 yakin patronun hissesi.. Bos ta paraniz var faiz yuzde 50 ki patron global menkul degerlerden parasini cok daha fazla faize kullandirabilir siz patron yerinde olsaniz paranizla glyho hissesi alip yukseltirmisiniz hissenin fiyatini?..
Yukseltiniz kime satacaksaniz hissenizi?
Bu yuzden biz hissedarlari zorlu bi donem bekliyor ben olsam baskilarim hisseyi ucuza hisse almaya calisirim faizler dustugu zaman yukari surerim bu benim sahsi dusuncem…ytd
Siz ne dusunuyorusunuz ?
Aynı fikirdeyim. Birde Bülent Buyukugur tarafından da bakmak lazım olaya adam şirketin yuzde 10 sahip ve buraya soktuğu mebla çok ciddi bir rakam. Bunu yaparken kutman dan hebersiz tabiki yapmadı. O adam enflasyon karşısında eridi gitti parası şu asamada. Peki bu adam salak biri değil neden aldı neyi bekliyor? Aldiran ne vaat etti .
Borçları uzun vadeli olarak yapılandırdıktan sonra bu mızrak bu çuvala sığmaz. BIST'te kendi yaptığı iş açısından dünyada bir numara olan tek şirket. Bilanço sonrası göreceğiz spot fiyatlamayı. Patron ise 2024 yılında henüz bir lot bile almadı. En son alımı 29 Aralık'ta 10,42 TL'den 250.000 lot. Daha öncesinde 14,99 TL'den bile aldığı olmuştur. Bülent Bey ise %10'un üzerinde küçük hareketler yapıyor. Fiili dolaşım oranı ise azar azar düşmeye devam ediyor. Bülent Bey'in mallar patronun yan hesabı değilse patronun piyasadan 99,4 milyon lot daha toplaması lazımki bu da fiili dolaşım oranını %38,58'e düşürür. Hisse sığlaşır, hareket alanı artar.
Dava dosyası Ankara 4.Asliye ticaret mahkemesinden karar vermeden
Yargıtay 11.hukuk dairesine gönderildi.
Neden karar vermeden gönderdiler anlam veremedim.
Yargıtay'da davalar genelde dosya üzerinde incelenip karar verilir çok enderde olsa duruşma yapılır ama diğer Alt mahkeme gibi duruşmalar olmaz.
2024/454 dosya numarası aldı
11.hukuk dairesinde
Yt.tv.degildir
Sagliklar
Buyuklerimizin bir lafı vardır. . . . . Söyleme dostuna sırrını dostunun da bir dostu vardır diye. . . . . .
Burda 15 kişi olabilir ammmaaa. . . . .. işte o amma var ya tehlikeli ammaaa. o yuzden her bildiğimizide söyleyecek değiliz. yada o kadar saf değiliz.
saygılarımla
Herkese merhaba,
Global portsta sixth streete verilen varantların hisseye dönüşmesi konusunu anlayan var mı? Borç tamamen kapatılmışsa varantlar nasıl hisseye dönüştürülüyor. Bu durumda glyhonun şirketteki sahiplik oranı azalmış olmaz mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Verilen rakamlara göre sahiplik oranı %58,964
Borcu hisse senediyle kapatmış gibi anladım.
Amma velakin....borsanın en gizemli vede en değerli hissesi...sahibi uluslararası sermaye....kendi sektöründe dünya sayılısı....fiyat zamanı gelince olur....gph da bilinmeyen noktalar çözuluyor....sixth street varrantla elde edeceği hisseleri önerilen fiyattan bizim sermaye sahiplerine vermezse gph delisting olur...glyho arzcı olduğundan işlemi gerçekleştirir.....para nasıl bulunur vede gph mevcut ortakları hangi şartla sürece glyho yanında katılıp delisting şartlarının oluşmasına yardım ederler....işte bir dolu gizem.....pası prens e attım...hepinize saygılar ...ytd
Aysha varantlar hangi fiyattan dönecek belli mi? Delisting ne demek? GPH ortakları FDC ye itiraz edemez mi? Eğer borç ödenmişse teminat olarak verilen varant neden hisseye dönüp hisse miktarı sulandırılır.
Bu arada hesapladım GPH de ortaklık oranı GLYHO nun %66.2 den %59 a düşüyor, sulandırma sonrası. SPK herhalde uyuyordur.
Şu varant işini cıktığı gunden beri anlamıs değilim . . . .turlu turlu 3 kağıt işlerin bir baska verisyonu. . . . benim bildiğim bir sey varsa oda bu şirket gunu geldiğinde al sana babacım diyerek sahibine teslim edilmeyecek. . . . . Bu sekilde kitabına uydurularak parça parca teslim edilecek. . . .gerisi laf traşı. . . . . .
saygılarımla
Sixth street varantı kullanıyor yani bana faizi verme portun hissesi daha değerli diyor......Başka hisse bu haberle nereye gideceği belli değil bizim patron tavan olmasına rağmen tavandan hiç haz etmediği için bozuyor herzaman olduğu gibi müthiş haberi satış için kullanıyor.....Sorun hissede değil hissenin yükselmesini istemeyende.......ytd
Katılıyorum sayın Üni,
Birileri özellikle dikkat çeksin istemiyor ve o noktada baskı satış ve kaçırma politikasını hemen devreye alıyor…
Sayın beşiktaşın dediği doğru al şu fiyattan sattık diyip bi devir olmayacak usularlarası yasaları kullanıp kata kullilerle zaten devir işlemi olacak… buna zemin olacak her şeyide hazırlıyorlar.. anlaşılan çok zaman yok zaten kutmandan da bu son bir iki yıldır anlaşılıyordu…
Ha global yatırım holdinge yansıması ne olacak derseniz belki şirket başka bir kısma evrilecek yani bu baskı, satış, kaçırma politikasının gph nin devri ile ilgili olduğunu sanmıyorum başka bilmediğimiz bir durum olduğunu düşünüyorum…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pegyo da oynanan oyunun aynısı (yavaş yavaş çaktırmadan devir işlemi) bence GPH de uygulanacak...
Patron için hisse prim yapmış yapmamış önemli değil tek amacı çeşitli havuç vererek içeriye yatırımcı sokup fon gibi kullanmak kim girerse zarar vermek.....glyho onun kumbarası oyuncağı.....ytd
Yok hisse senedi değeri 3 dolar yok stratejik ortak yok temettü yok otel yok avm bunları biz söylemedik kendisi 2-3 sene önce söyledi bugün geldiğimiz rakam sıkı durun 3 dolar değil tamı tamamına 39 cent nasıl bozdurun bozdurun harcayın üstelik endeksin 9000 e geldiği noktada....ytd
Bunun geri gelme sebebi başka. Bayram haftası resmi tatil olması planları değiştirdi. Yeniden kart dagittiyor. Ama ne yaparsa yapsın sonu mutlu sonla bitecek.
Gidecek hisse mazeret aramaz valör veya başka sebep hatta habere bile ihtiyaç duymaz sadece gider haber bile sonra gelir....Niyeti önemli hakim gücün eğer yatırımcının elindeki hisselere bide kazanacağına göz dikmişsse patronun kucağına düşmüşssen feriştahı olsa gitmez......Sadece kümesine yatırımcı avlamak için sokmaya çalışır kendini fonlamak için.....ytd
Sasa nın bedelsiz işiyle tavan thy nin de ona desteğiyle endeksi 87xx ustunde tutuyorlar. onları cık endeks nanay. . . . . bist 100 aldatmasın seni
Reis bankalar v holdingler ile tutuyorlar. Evet ama bunda başka bir hikaye vardı
Selamlar.. Kenarda oturmuş şöyle olan bitene bakıyorum ki bu kadarı aleni kul hskkibyiyenlerin gidecekleri yer yok. Ha bunlara sesiz kalan kişi ve kurumlarda bundan nasiplerini alacaklar. Bu kişiler ve kurumlar her gün dualarımda yerleri var. Yaklaşık 25 yıldır vazgeçemediler.
Şu yapılanlara peygamber sabrı bile yetmez..
Evet. Başka bir hisse de aldım,bir bölümuyle de nakiite bekliyorum. Ara ara Empati yapıyorum. Sayın km ve tahta yapıcı her kimse bu kadarını yapabilecegini düşünmemiştim.
Sabır, sabır gösterebilmek çok zor. Hele ki Glyho de yaşananlara... Şöyle düşünün patron ve tahta yapıcı grup size çin işkencesi ediyor, bu işkenceyle hayatınız tepe taklak oluyor. Ve siz karşınızdakine dua dışında yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Sonuç olarak siz bunu kastediyorsunuz evet sabirliyim..
Son olarak sayın Zigana yıllar önce söylemiştim, ben sayın KM ölümünü görürsem cenazesine katılıp hakkım helal etmiyorum diye haykıracagim. İşte o gün benim bayramım olacak.. Nasip....
Bir paragrafta halen afedersiniz aptal yerine konulduğumu görmek bana üzüntü veriyor . Neyse herkes kendi çapında mutlu ve işkence görmekte..İyi geceler