Marj hergün daha fazla olmaya başladı.
Günün tepesi 10093
Günün dibi 9806
Marj hergün daha fazla olmaya başladı.
Günün tepesi 10093
Günün dibi 9806
Günaydın cemaat bol kazanclar
Koy verin rahvan gitsin...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuttum malları. Şimdi Bozkurt reisim hünkârım in çeton için pazarlık yapıyorum. Pala cetonu ormanlık alanda verecem dedi. Allem piknik yapacak Bozkurt reisim hünkârım ile.
Ne aldın ne sattın Ayasofya abi, sende denüşük şekilde işlem yapiyin, bende daha siftah yok. Herif yataya sardı, eccük asansör neyim yabsa, kuruduk burda işlemsizlikten :)
Görende hergün makinaya cetun attığımı sanır, yok ya üüüle bişii, vurup kaçıyorum, kaçamadığım cetun makinada kalıyo :he:
3 dene lönküm var, sanki 90bin lönkün hepisi benim
Hakkaten bugün niye düşmüy bu endekis
Zopa yok mu zopa
Aloooo palabey hadi bizi zopala :party:
Yahudi'nin birisi Kayserili tüccarların namını duymuş. Kendisi de çok zengin başarılı bir tüccar. Gideyim şunlara baktım. Gitmiş Kayseri ye esnafla sohbet etmiş. Kayserili esnaf demiş ki bak şu adam çok tehlikeli uzak dur. Yahudi tüccar dayanamamış gitmiş tehlikeli Kayserilinin yanına. Hayırdır ne alır satarsın demiş. O da her şeyi alır satarım. Mesela senin dişleri alabilirim. Yahudi demiş bana lazım. Kayserili öldükten sonra benim olacak ölünceye kadar senin ağzında duracak. Yahudi tüccar meşhur tehlikeli dedikleri adam da çok safmış. Öldükten sonra dişler benim işime yaramaz. Kabul etmiş Kayseri'linin teklifini dişleri 10 altına satmış. Bir kaç gün sonra Kayserili yanında 3-5 kişi Yahudi tüccarin yanjna gelmiş. Dişlere müşteri var aç ağzını demiş. Hani ölünceye kadar benimdi dişler bunlar ne. Demiş öldükten sonra alacaklar sen ağzını aç. Böyle böyle her gün gelmiş dişlere bakmışlar. Yahudi tüccar iyicene sıkılmış. Demiş ben vazgeçtim al paranı her gün mal gibi ağzımı açtırıp dişlerime baktiriyorsun. Kayseri tüccar yook olmaz şuan dişlerin 30 altını gördü. Yahudi baktı olmayacak 35 altın vermiş dişleri kurtarmaya.
Vay arkadaş herif sopa bağımlısı mazo yaptı milleti
Reyiz hal buysa durum klinik
Bu çok şık hareket ile lönk maliyeti düşürmüş olduk :yahoo: elimiz biraz daha rahatladı
Biraz müzük bünyeye iyi gelir. Sanırsam bugünkü marj bu kadarmış :drunk:
Günün dibi 9827
Günün tepesi 10117
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=zHMeXGVH7c3Udh7q
gümüş ve altın ons lar iyi gidiyor.....
Günaydın tohatlı dayucuğum.
Aynen convaynen
Japon ev kadınları, sabah namazına erken kalkan kuyumcular, altın madeni şirket sahipleri ile yastık altında altın biriktiren ayşe teyzeler paraları herkesten çok katladı.
Biz daytradeciyik, sabah dükanı açar akşama kadar herifi tırtıklayarak günü bitiririz :he:
Şimdilik
günün dibi 9979
Günün tepesi 10071
Düne göre marj okdukça düşük
3.cetonum çok uğurlu geldi,
Aynı cetunu defalarca sokup çıkartıyorum. :he:
Makinaya makinaya :rules:
Sana para sayma makinası göndereyim.
https://m.youtube.com/watch?v=1X-q7isIgHs
Dün ikindin yattım daha yeni uyandım. Biraz rahatsızdım. Bu hastalığın durumu bu. Hafif rahatsızlık olsam beni vuruyor. Hisse de almadım.
Geçmiş olsun Ayasofya abi, gripmi oldun
Bu günlerde hava değişiminden ötürü salgın var heralde herkesin burnu akıyo
Günlük bi diş sarımsak ye
Herif günün dibini bulunca fena fışkırttı.
Bende 9920 den açtığım ekistra lönkü 10020 den kapattım, kısa günün kar ı :cheers:
Real time online olaraktan lönk maliyetimi 8.888 e çekmiş bulunmaktayım :drunk:
3 dene lönk ile devam.
Daytradeciliği bi kenara bırakırsak,
Kulislerde sürekli aynı sorular var.
Bistte ayı piyasası ne zaman biter. Diyorlar
Teknik olarak Bist100 den bazı kesimler 8700 de tutunursa boğa piyasasına gireriz diyor, orası kırılırsa 7300 son durak diyor
Bassssss palişkom basssss :he:
Bozkurtun endeksi yükselmeyebilir ama Alperin borusu şaha kalkabilir. Ulen beynimi şey edeyim niye sattım bunu ben
Sen milleti niye hisselere yönlendiriyon dayucuğum. Endekis 1 düşerken senin hisse 3 düşüyor.
Hisse alman batarsınız, ben uyarayımda soona karton ararsınız.vob yapın paraları katlayın
Adios
Bugün kü marj dünkünden daha fazla
Günün dibi 9919
Günün tepesi 10194 ama herif halen alıyor :yahoo:
10201 de durdu.
Herif yedibela hüsnü gibi :kahkah:
Bir gün daha bitti.kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
3 dene lönk ilen devam, maliyette iyi
Du kendimi ödüllendireyim :kahkah:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=bnYwapV5BkjiCn7L
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Yeni gün yeni bir başlangıç
Al palişkom allll :kahkah: