9000 taban ise iyi hocam buralardan mal toplanır mı
Printable View
sevgilerimle,DEGERLI HALKIM.....
EmeĞİne saĞlik kuzum
Tebrikler Kuzu..
eline salik kuzu agabey
sana zahmet bir de ABD borsalarindan ne zaman mal alinir bize deyiver agabey
kuzu hocam, emeğine bilgine sağlık. Helal olsun.
Sağol Kuzu üstad elinize kolunuza sağlık.
kchol ü iyi çevirdiler
kuzu hocam buna dikkat demişti
YENI FURUSMA SIMULASYONUM HAZIR.....
bunda....OTORITE....etkileri ve yonu....9000 tabani neden korumamasi gerekiyor.....ile YENI FAIZLER var.....
YARALARINI YALADI....hubarla SHORTA yonelenleri dogradi....KUZU PANIC KURALI CALISTI....
suanda....KARLAR ALINDI....VE NOTR...piyasa yapici once LONGLARI DOGRADI....sonra SHORTA yonelenleri dogradi....
simdi elinde....HIC MUSTERI YOK.....YARATMAK MECBURIYETINDE.
NASIL YARATACAK....
bu SIMULASYON um.....yaratmasini ve oldurmesini kapsiyor.....
bu topigin yazarinin TURKCE yi bilmemekle suclanmis....
cok garip....5 aydir acik olan ve turkceyi iyi kullandigini soyleyen topik....5 ayda...164 000 tiklanmis...bu topik23 gunde....169 000 tiklanmis....CUUUSSSS....BULDOZER GIBI....EZMIS....
TOPIKTE KULLANILAN TURKCE USLUBU.....anliyabilmesi ucun o kardesimin....
1...FARS EDEBIYATI....
2...osmanli divan edebiyati....
3...turk halk edebiyatini BILMESI..
.kullanilan teknikleri bilmesi....nesirden siire...siirden nesire....nasil geciliri ogrenmesi....benzetme sanati....negatif ve pozitif yonde nasil kullanilir ogrenmesi ICIBEDERKI....bu topikteki TURKCEYI ogrensin....ilkokul turkcesi ile bu topikteki turkce arasinda daglar kadar fark var....YAWRIMO....bu topikte bir paragta anlatilacak sey....IKI KELIME ile anlatilir.
KISKANMA....yawrimo.....calis haket....senide okusunlar....
SENIN NEYINI OKUSUNLAR KI....kendinde bisey var saniyorsun.....
sende bisey olsa....HERGUN....ZARARDA OLDUGUN YAPI KREDIYI yazmamak ucun....topigi ivir zivir...konuyla hic ilgisi olmayan....seylerle doldurup....ELINDEKI KAARDIN....27.80 E ALDIGIN YAPI KREDININ....HAFTAYA 18 TL YE DUSECEGINI YAZSANA.
bunu yazmak yerine....bana bulasmak daha kolay diyorsun heee....YARIN SENIN KAARDI SHORTLUYACAM....ellerim ceplerine girecek ALIK.
Kuzum sen merak etme. Herkes arkanda. Tık, tık, tık şampiyonu olacaksın...
Nasıl bir cendereye düştük biz ya
Ona garanti buna garanti
Yabancının mallarını buradan alıp geri dönmesi için daha da mı düşürecekler kuzu hocam
Benim kafa yandı :)
Bu arada sanırsam zaten satan sattı gitti
Para yine faize park edecektir
once YENI SIMULASYON umun.....bir bacagi olan TURK BANKACILIGINDAN bir ornek vereyim....
BANKACILIK NEDIR....sandelye....masalar....insanlar....kirali k subeler.....SAHIBI OLDUGU HICBIRSEY YOK....
SIFIR SERVET.
YAPI KREDI BANKASI....by kuzu....
tl bazli.....
kaart....1.5 tl den 5 yilda 35 tl ye.....23.5 kat cikti..
dolar bazlida.....
0.3 dolardan 0.92 dolara 5 yilda.....3 kat cikti....
kaart simdi....23 tl ve 0.6 dolarda.....
5 yillik bir cikisin duzeltmesi....FIBO 62 ve sonra FIBO 78 dir...
FIBO 23.....0.71 DOLARDA....
FIBO 38.....0.68 DOLARDA....
FIBO 50.....0.61 DOLARDA....
FIBO 62.....0.53 DOLARDA
FIBO 78.....0.44 DOLARDA....
KAART BU FORUMDA....0.77 DOLARDAN PAZARLANMIS...27.8 TL....FIBO 23 dende yuksekte.... 0.71 de....yani almak icin hicbir BILGILI DAYANAK YOK....simdide.DUSMUS...0.60 da...FIBO 62 0.53 DOLAR....18 TL....FIBO 78...0.44 DOLAR 16 TL
HEDEFI....once FIBO 62.....sonra FIBO 78....shortlarsam fecii para var.....
kaart
https://i.postimg.cc/1zQ4vBP7/YKB-18.png
sevgili tinaz.....degerli doktor....
sence bu OGLANIN tedavisi mumkun mu.....yogusam bu RUHSA....UFLESEK DUZELIR MI...ha ha ha
guneysu....bir kilinige yatirsa mi bunu.....ha ha ha
surekli topikte....baska hicbir isi yok....gittigi topiklerdede aleyhime....agzindan irin saciyor....
Kuzu hocam
Peki bu süreçte sanayiler de düşer mi
Misal ŞİŞE petkim ereğli
degerli okuyucularim....
topigimin seviyesini dusurmek....FORUMU GEYIKCI AHIRINA CEVIRMEK isiyen bir....RUH gordunuzmu GUNEYSU ya bildirin....o geregini yapar.
Kuzum; XBANK 9.700 lerde bankalar tamam diyebilicez.Alım için burada fiyatlar oturucak sanki.
OTORITE....londradaki yatirimciyi geri getirecek....bu yatirimcilar bankalari satti gittiler.....
SORU SU.....gelirlerse YAPI KREDIYE hangi fiyattan gelir girerler?????????
sattiklari....24 ila 35 tl araligi mi....
yoksa........16 ila 24 araligi mi......soru budur....BU GRAF ta bu nedenle asildi....
yogusam aleyhimde konusan bir HIRPO icin degil.
yoooo merak etmiyorum....okuyucularimla beraber.....simdi senin arkandayiz....tik tik tik....sampiyonu yaptik seni.....binlerceyiz.....doymus IRAHATLAMISSINDIR....gule gule....
topigin uc sahifesinde bir varsin....borsa yazmiyorsun....kavga ciksini fistikliyorsun....
SENIN DERDIN NE.....sana mektup mu yaziyoruz bu topige gel diye....GELME KARDESIM.
YORUMLARIM TUTUYOR.....PARA KAZANIYORUZ....hucum basladi....
LEM BEKLEYIN.....yanilayimda oyle hucum edin.....
boyle cok zavalli oluyorsunuz....ALIKLAR....
VAZGECTIM.....SIMULASYONU asmaktan....bu herifler varken olmaz....bunlarla ugrasmak beni yordu....
Kuzu emmi. Güneysu benim mübalağa yaptım diye ceza verdi. Beni tanımıyor. Viob da bir olayı mübalağayi ile anlattım üç gun mapus. Bundan sonra herkesin anlayabileceği şekilde yazacağım.
Kuzu abi sen yazmazsan kimse tiklamaz
22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Borsacı Beyefendi,
Diğer arkadaşlar analizlerini ya da yorumlarını paylaşıyor ama sizin bir analiz paylaştığınızı hiç görmedik.
Diğer forumlara girip Kuzu hakkında yorum yapmanızdan iyi niyetli olmadığınız belli oluyor zaten.
Bu sebeple forumu boşa meşgul etmezseniz topluma büyük bir faydanız dokunur.
Herkese bol kazançlar...