Çöp kağıt. Seni bugüne kadar elde tutmak hataydı zaten. Neden beklediysek?
Printable View
Çöp kağıt. Seni bugüne kadar elde tutmak hataydı zaten. Neden beklediysek?
Hisse sebepsiz neden düştü
Ya batck yada baska bisey var altinda bole bisey yok...bilanco isi degil
Malesef 14 ekimde yazdığım yazıda bahsettiğim riskler gerçekleşti. Dövizdeki artış sertleşince hissedeki satış da sertleşti.
Ben şahsen yazdığım gün çıkmıştım ama hissede kalan tanıdıklarım adına üzüldüm.
30 eylül döviz kapanışı çok yüksek olmadığı için yine de 9 aylık bilanço için biraz ümit var. Umarım beklenen kar gelirde bu kadar zaman bekleyen ky lar zararsız çıkarlar.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olduda bu kadar satış anlamakta zorluk çekiyorum ... ali bilici ye hiç yakışmıyor .. yatırımcı düşmanlığı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Talebe hissenin düşüş sebebini yazmış. Ben de öyle düşünüyorum.
Ama bu kadar sert düşmesini gerektirecek bir neden göremiyorum yine de. Hani aşırı fiyatlanmis olur da düzeltmesini yapar, eyvallah.
2. çeyrek açıklandığında 1.94 u gören kağıt %20 aşağı geldi. Boşuna ucuz kalmamış bu adi kese kağıdı. Buna yatırım yapmak zaman ve para kaybı oldu.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar satılması akıl almıyor sebep dolar da inerken çıkarmı ??
düşüşün sebebi gedik yatırım topladığı bütün malları tek seferde verdi toplam 435.917 lot
satıcılar
gedik:435917
global:90996
sanko;:15500
turhish:12667
info:12500
alıcılar:
ziraat:93531
iş yatırım :91397
marbaş:81220
oyak:46000
tacirler:40594
Bilanço nezaman gelecek
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 Kasım'a kadar yollaması gerekiyor. Bekliyoruz. Sıkıldık artık.
ruhuna el fatiha... var mı hala umudu olan bu kağıttan?
Şu ana kadar pay geri alımı da yapılmadığına göre güven kaybı dip yapmış olmalı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Blcyt takaslarında (çok önemsiz bir rakam olsa da) yabancı oranı son 5 gündür sürekli artarak, %0.86'dan %1,50'ye ulaşmış.
Blcyt, satış ve karlılığındaki müthiş artışa rağmen bunun hakkını fiyatına yansıtamamış bir tahta.
Acaba diyorum, yatırımcıyı iyice bezdirip bilançodan sonra harekete başlama hazırlığı mı yapıyorlar.
Çünkü, bilançosuna güvenip giren küçük yatırımcıları üzerindeki ataleti ile yıldırdığı bir gerçek.
Ben yine de bilançoyu görmeden satmayı düşünmüyorum.
Bilanço gelsin, şayet tatminkar ise bir-hafta on gün daha beklerim. Okuyacak çocuk, bu sürece okur zaten, okumayacak ise boşuna yatırım yapmaya ve beklemeye gerek yok diye düşünürüm.
Ancak şunu da üzerine basarak belirtmem gerekiyor: Blcyt her an patlamaya hazır bir bomba görüntüsünde. Patladığında ben burada olur muyum işte onu bilemiyorum...
Bu adamların 10 tane fabrikası var açıkladığı kar a bak benim küçük balık ekmekçim var 250. Bin senede kar ediyorum bunların işi hep üçkağıt YTD
BLCYT Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 18655514 Yıllık Değ%:12 Ana Ortaklık Payları: 11021260 Yıllık Değ%:90
Yok mu değerlendirecek bilancoyu. Yolda olmasam yorumlardım. Pek iyi olmasa gerek ki bugün kıpırdamadı yerinden.
Sayın Mausolos
Yok mu değerlendirecek bilancoyu. Yolda olmasam yorumlardım. Pek iyi olmasa gerek ki bugün kıpırdamadı yerinden.
Gönlünüzü ferah tutun. 2016/9 a göre 2017/9 hasılat artışı %86,07 Kar artışı %100 , 2017/6 ya göre hasılat %05 düşmüş buna mukabil kar %15 artmış son üç dönem bunun gibi iyi bilançosu olan kaç şirket var bilmiyorum ama Bilanço kallavi fiyat çook cüzi. Niye hala yerinden kıpırdamaz ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. sakin, ilginize tesekkur ediyorum.
Artık ib...liklete yenisini ekliyolar iyi bilancolara basiyolar cok iyilere daha çok basıyolar...bugun DURDO da gördum 20 bin durdo 40 bunu aldik iyi bilanvo icin bilancoyu iyi tutturdukta gerisi gelmiyo...su karı batiklar yapsa yuzde 100 u var herbirinin...
180 olurmu yarın
220 kadar vermiycem spek haberin olsun boşuna yarın oynaşma ...
Blcyt, 1. çeyrekten bu tarafa takibimde. Her çeyrek bir öncekinin üzerine koyarak gitmiş güzel kağıtlardan biri.
Geçen seneye oranla satış ve karlılıkta 2 kata yakın artışlar var.
Ancak bu artışı fiyatına yansıtmakta sıkıntı çekmiş. Bu da şirkete olan güvenle ilgili olabilir diye düşünüyorum.
2. çeyrek bilançosu açıklandığında 1.95'i gören kağıdımız, borsanın düşüşüne aşırı tepki vererek mevcut fiyatına kadar düştü ve bir türlü kendini toparlayamadı.
Son gelen bilançoyu beğendim. Bir sıkıntı göremedim. Faaliyet raporunu da okumak lazım ne diyorlar diye. Fırsat bulursam göz atacağım.
Umarım prangalarını bu bilanço dönemi ile birlikte kırar. Çok bıktırdı. Hakkını vermesini diliyorum.
Bu arada, yabancı oranı sürekli artıyor. Dilerim arttığına değer.
Son dönemin en iyi karlı yan hisselerinden biri durdo biri bilici ikisindende bi s....k olmaz bilici gosterdi bugun ...piyasa tekrar 100 binlere gelsin oturur 1.10 bandina...gkoballer ...ışıklar grubu gibi ...ytd
Düzenli kar dağıtıyor hersene karı yükseliyor yatırımlarını bitirmiş bence çok sürmez fiyatlamaya başlar YTD
aylarca beklenen bilanço ve sonrasında yine aynı tas aynı hamam. boşuna durmayın ben gitmicem diyor
Neden gitmediği aşağıdaki rakamlardan olabilir mi acaba?
Piyasa Değeri 72,0 mnTL
Net Borç 75,1 mnTL
Kaynak işyatırım web sayfası
yatırım tavsiyesi değildir.
Haydi be Bilici! 1 şişe su 2 TL, 1 lot blcyt 1,57 TL.
Sudan ucuzsun, hala naz ediyorsun! :yes:
Şaka bir yana, bilançoya kadar sabrettim; elimdekileri vermedim. Bilançoyu görünce az daha sabret dedim kendime.
Bu umursamazlık, adam sendecilik, atalet sende baki her halde.
Blcyt. üç dönemdir kar ediyorsun.Topla artık kendini sürünmek sana yakışmıyor YTD
Bunun adı bıktırma değilse nedir?
İyi bıktırdı ama ben sabırlıyım. Bakalım sabrımız nerede bitecek?
Bu gidişle zoru başarıp 1,50'nin altına da sarkacak gibi görünüyor.
Sana zoru başarmak yakışır Bilici. Haydi göster kendini. Düş dipsiz kuyulara...
Ben böyle hisse görmedim sadece küçük yatırımcıya bırakmış satış kademelerini doldurmuş bekliyor ben satsam taban olacak 😂
Ceyhandaki 11.000 dönüm arazisinin fiyatı bile bunun piyasa değerinden fazla eder .fabrikaları ve divan oteli sayarsak en az 10 katı etmesi lazım YTD
biz bu kağıtta neyi bekleyeceğiz ben onu anlamadım. kar ciro bilanço fayda etmiyor? neden beklemeliyiz?
Speğin keyfini
İşlem hacmi iyice düştü
1,40 ları göstericek yavastan, durum bu.
Senin gibi hisse olmaz olsun patronda neyi fiyatlıyorsun 170 üzeri olması gereken hisse lanet olsun
Anlaşıldı, bu çocuk da okumayacak. Kendi açımdan, boşuna zaman öldürmeye gerek yok zannımca.