buyrun cenaze namazına borsa artıya geçti THYAO TAV PGSUS ARTIDA %2 BU KAREKTERSİZ %-4 EKSİDE KANSER OLMAK İSTERSENİZ ÇELEBİOĞULLARINA ACTERA GRUBUNA BULAŞIN.. :(
Printable View
buyrun cenaze namazına borsa artıya geçti THYAO TAV PGSUS ARTIDA %2 BU KAREKTERSİZ %-4 EKSİDE KANSER OLMAK İSTERSENİZ ÇELEBİOĞULLARINA ACTERA GRUBUNA BULAŞIN.. :(
40 i bi gecseydi 37 den karanlik odada 2000lota yakin alim olmus bakalim neler gorecez
a mk celebisi ipnesi sabahtır 37 36 80 arası gidip geliyor sun a çık yada düşş ne ayak oyunuyapıyorsunn illaalah ettirdin bizi ya ytd
bendende amk... adam 37 ye 8bin lot koydu isi bitirdi.. neyseki 30lara indirmiyor 40i gecse rahatlayacak
MOODY'S KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞU 2018 YILI İÇİN DÖVİZ YÜKÜMLÜLÜĞÜ BULUNAN ŞİRKETLER İLE İLGİLİ UYARI YAPTI VE İLGİNÇ OLAN SEKTÖR OLARAK SADECE HAVACILIK SEKTÖRÜ'NÜ GÜÇLÜ BÜYÜME VE YÜKSEK KARLILIK ÖNGÖRDÜ,,, DÜNKÜ RAPORUNDA BU ZATEN THYAO VE PGSUS BAYAĞI BİR YANSIDI 1'E 3 GİTTİLER NEREDEYSE ,,, yabancıya havacılık sektörünü tavsiye etmişler ,,ÇELEBİ REZİLİ de muhtemelen bir yerde yukarı kıracak SABIR SABIR
bu spek ant içmiş 37 üstü haram bize 3 gündür aynı şeyi yapıyor eşikte tutuyor hisseyii çıkıcak çıkmayada eziyet etmeden çık bari ihaleyi fiyatlamadı henüz inşşihaleden iyi bi sonuç çıkarda iki gün tavan gider ytd
Net tarihi hatırlamıyorum ama elimde hem Thy hem Clebi vardı. Havacılık sektörünün ölü olduğu zamanlar, Thy ağır hisse kolay gitmez diye 5 liradan satıp 20 liradan Clebi aldım. Geldikleri durum ortada. 1/4 oranı nerede, simdiki durum nerede. Hissede bir karın ağrısı var ama sebebini anlamıyorum. Kesinlikle baskılayan birileri var. Takaslar da toplu duruyor ama inşallah sonu hayırlı olur.
Kelimeler anlamsız kalıyor THYAO 14 kırdı vay be inanılmaz %4 e yakın pozitif keza PGSUS 32.ye yaklaştı %3 pozitif ne yazık ki bu karekter yoksunu ÇELEBİ ŞİRKETİ 85 bin TL ile işlemsiz sürünüyor PEHHHHH YÜRÜ BE DEH DEH DEH ÇELEBİ ,,,,90'LIK NENE GİBİSİN MAŞALLAH NE ARACI KURUM NE KREDİ DERECELENDİRME NE DE BORSANIN YÜKSELİŞİ bağlamıyor bu KAREKTER YOKSUNUNU
aynen darbeden sonra thyao dün gibi aklımda 4.70 civarı bu karekter yoksunu tepki verip 22-23 arası dolanıyordu şu an thy 14.16 bu hala endeks kadar bile gidememiş 70.000 endeks 110.000 de çelebi endeksin de altında şu anda bu gudumsuzun 43-44 olması gerekirdi ,,,holding'te yada actera grubunda bir şeyler dönüyor herşey yazılmış çizilmiş nasıl bir amaçları varsa takaslarda yabancı payı % 50 yi aşmış ama hisse sürünüyor bu ne skim iş...
çok küçük yatırımcı varda sanki birde 36 80 ee 6174 lot satış koymuşş ee bire amk senden başkası alıp satıyorr mu da kalkıp o kademeye set koymuşşsunn al gülüm ver gülümle olmaz bu iş tahtada güven bırakmadın kim bulaşır sana bu seviyelerden allah belanı versin celebi ve yönetimi ve spek sene sonuna kadar buralarda dolanırsın artıkkk ekrana bakmamak lazım sinir hastası oldum resmenn saat kaç olmuş hacim yerlerde ytd
vatandaşın biri 1000 2000 lot satsa kagıt 34 lere düşücekk alış kademeleri bom boşş ********zzzz...............
bunlara ihale değil otobanda restaurant işletmesi bile verilmez beceremezler alimallah ..
ilginc vala sanki 40oldu simdo 5819 lot 36.80 bekliyor eminim birazdan cekecek bende 15 lot aldim katkim olsun
ulan başka hisselerde şirketle ilgili ihalenin i si duyulsa en az yüzde 10 prim yapar bunda o da olmadı ne tepki ne etki yaptı ya hisse degerinde biz çokk abartıyoruz yada spek ihale sonucunu bekl,yor birde tersi ihale almadıgını düşünürsek tekrar 30 lara yelken açarr bi bilgi paylaş en azında süreçle ilgili oda yok amk senin başka ne denir sana kii ytd
THYAO bu günde neredeyse % 6 yaptı allah bu ÇELEBİ yönetimini bildiği gibi yapsın..İŞBİLMEZLER..
endeks %1 artıda bunda tık yok :vk:
bide su ihale neymis ys 4aya gidecek
seans sonuna geliyoruz anlaşılan bu çakal bugunde % 00 kapatacak 36 8 de ne varsa oraya yıgmış malı hiç eksiltmiyorsa karanlık odada onları alır al sana hacim ve hisse kıpırdamaz günü 300 bin gibi komik bi hacimle kapatacak valla helal olsun bugun ki komisyondan yırttınız ytd
36.8 den iyi izlem gordu karanlik seansta 37 yi kiracakmi simdode 36.84e 587 lot koydu ne yapiyor anlamis degilimbu bu kadar baski sanki 50oldu
bu olumlu havada çıkmaya yarın birgün thy bi kaç banka düzeltme yapıp endeksi aşagılarra sürüklerse bu yine bahane edip aşagılara salıcaktırr ne anladık bi aşagı bi yukarı 37 iyi bi hacimle geçilmedikçe 34 35 hatta daha aşagılarda sürünmeceye devamm bu hafta başladıgı yere geri geldi hafta başında 37 yarında 37 den kapatır güya ıktı indi çıktı amk seninn bu günlerde çıkmazzsan ne zman çıkacann ytd
İŞİN ÖZÜ ARKADAŞLAR TOPLASANIZ 5 TANE KÜÇÜK YATIRIMCI YOK BU YAMYAMLAR KÜÇÜK YATIRIMCININ ELİNDEKİLERİNİ TOPLAYAMADILAR DESEM SANMAM BİZİMKİLER DEVEDE KULAK ,,BİRDE BOŞUNA BELA OKUMAYIN YERİNE GİTMİYOR,,BUNA ENDEKS
ÜSTÜ GETİRİ VEREN GARANTİ YAT... BUNU 3-5 yıl önceki ÇELEBİ SANIYOR GALİBA O ZAMAN DÜZGÜN VE SAĞLAM BİR FİRMAYDI, HERKES ESKİ ZAMANLARINA ALDANDI AMA NAFİLE kalmamış bir şey..
yarin primli olacak gibi buralardan baua islem oldu
12.000 TL den gelen PEGASUS bahse varım ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. DENEN ZAVALLIYI GEÇECEK ŞU AN 32.50 ,,,
Senin amk 37 ye takıldı kaldı geçemiyor bir türlü fidık oldum resmen lan ya çık yada duş
utanmadan 37.2 ye 1093lot koymus anlamadim gitti
ve emiri iptal etti 100lot var 37.2de
kardeş 1000 lot 2000 lot neki,, bunlar küçücük lotlar, daşşak geçiyorlar yatırımcılarıyla bu arada endeks 110.000' e geldi vay vay vay...aha 20-30 bin TL ile tepe takla oldu gene ...
ihale olumlu gelemezse bu kagıdın ederi bu kadar bn buna inandım bi yüzde 5 7 gibi bi zıplamayla çok rahat 40 lı rakamlara gelir ama yapmıyor namuzzsusz eğerki ihale almazzsa bn çıkarım tek beklentim ihale bailoanço dedik geçen seneye göre neredeyse 2 ye katladı ama ondanda bi bok olmadı kagıt ta adam akılı bi kaç tane alıcı olmadan buralar bunun ederi seneye iyi olucak bi hava yolu sektörü var ama bu kadar da bekletilmezzki atı alan üsküdarı gewçti thy pegasus ama bu yerinde sayıyor sabır tükenmek üzere kendine gel ****** çelebi bi kaç ky kaldı onuda kaçırtıcaksın ytd
spek sırf hacim oluşturmak i.in elden ele veriyorr yok böyle ****** bi tahta bi anda 54 bin lot oldu hacimm o kadar lotu peşi sıra alsa hisse 40 lira olmuştu ama yok sahtekarlık işi gücüü
o değilde tavh da fırladı pgsus gibi bu gün %+4 yakın ÇELEBİ YE GELİNCE ederi burası değil F/K defter değerine göre ucuz son açıklanan kara istinaden inan bana anlarım bilanço'dan borcunu da bayağı bir ödedi ,,şu an 45-50 olsa gene ucuz ,,hele seneye turizm patlayacakken,, TEK SORUN ŞİRKET YÖNETİMİ başkası değil sahipsiz,umarsız,saldım çayıra mevlam kayıra diyorlar, bak SASA biraz değer kaybetti adamlar hemen geri alım programı açıkladı 15 günde %50 yükseldi YATIRIMCISINA DEĞER VERMEK KORUMAK başka bir şey ÇELEBİ'DE BULUNMAZ ,, SASA sadece küçük bir örnek daha nice karekterli şirketler var borsa'da
bugunki ugurlu rakamı 84 adam 1 dakika aralıklarla 84 adet alım yapıyorr :whistling:
37.00 dan kapatacak yine bu karektersiz 37 48 ii bitiremedi ala ala amk uyuşugu bu haftada boş geçti kaçan hisseler de cabası her zman hayal kırıklıgısın celebii
37.5 komikksin çelebi :yahoo:
neyse fena degil diyelim ben 38 leri bekliyordim karanlik seansta.. vardir bildigi spek efendinin
38. 24e 662lot alici 38.48 e 1200lot satici koydu bakalim ne yapacak
bist100 ebdeksinden de cikariliyoruz bu hacimlerle normal tabi...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist 100 endeksinden çıkarılma SENEDE 4 KEZ HESAPLANIR HİSSE'NİN PERFORMANSI,İŞLEM HACMİ HALKA AÇIKLIK ORANI VS. gibi nedenlerden dolayı girer de ÇIKARDA ,,emeklilik fonları deli gibi ÇELEBİ ALIRDI BİR ZAMANLAR hatta yabancı payı %70'în üzerindeydi ,, NE OLACAKTI BÜTÜN HAVACILIK ŞİRKETLERİ 3'E KATLADI ÇELEBİ HALA 2013-2014 değerlerinde,, BİRAZDA BU YÜZDEN SEKTÖRÜNÜN GERİSİNDE KALDIĞI İÇİN,,ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BİST 30'DA OLUP TA MİLLETİ SÜRÜNDÜREN BİR ÇOK HİSSE VAR,,,