Borsanın neredeyse 1.000 puan düştügü yerde bu kapanış ,iyi günlere işaret.0.15 kuruş temettüyü almak isteyen yatırımcı çok gibi görünüyor.
Yatırımcı tavsiyesi degildir
Printable View
15 kuruş versede tatile çıksam süper olur. Mutlu etmedi ama 10 gün kafa dinleteceği kesin [emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amin Allah olmayanlara sa versin inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bana en şacma gelen temettü verildigi an hisse fiatı 0.17 tl eksi açılıyor..
nakit kazançtan temettü veriliyor ,,,, hisse düşünce nakit degil hissenin fiatından almış olunuyor ,,,buda yatırımcıyı kandırılmakta temettü işi hisse fiatını etkilememesi lazım fakat..bizim borsamız saçma sapan bir yer..sepk kumar oynadıkları yer..
patron ve spek anlaşın bunların zevklerini bekle tüküreyim..:vk:
sabah 5.91 e 1,5k alış yazdım ben yazdığım gibi 300 - 70 olan kademeler birden doldu yukarı çekti. masus bekliyorum bir üst kademede olsa 2-3k alıcam ama bir üst kademeler hem 50-90 falan saçma saçma satışlarla dolu. o kadar aç ki tahta sahibi 1,5k yı bile kaptırmıcam diye elinden geleni yapıyo :) eğer okuyorsa burayı "çık biraz yukarılara kanka bak söz 6,30-6,50 arası bendeki malları vericem. ama süreyi uzatırsan babayı alırsın" der çeker giderim :)
bende zaten çok yüklü değil hepi topu 4000 adet var. 70 maliyetli. ama heralde 2-3 ay oldu. 6,30 da veririm diyodum süründürdü resmen. ama buralarda takıldığı sürece 5,90 verirse mesela 1500 adet daha alıcam. kısa vade (yaklaşık 2 en fazla 3 hafta) 6,30 olmazsa hedef fiyatımı 6,50-6,70 arasına çıkarıp gerekirse bilanço beklicem. nerden bulaştım buna belkide bu sürede diğer hisselerden daha fazla kazanırdım ama burasıda garanti gözüyle bakıyorum. fransa satış umuduyla girdim, gerçi hala bi umut var ama bist (şahsi görüşüm) korkutmaya başladı katar olayı ile. inşallah hemen çıkar da hepimiz kazanırız :)
Bist yine yükselişlerde, bizimki yine trend altında devam..
Bir katar işi kaldı burun sokmadık arkadaş. Kendi kendimize yetelim de biz milletin salatasına maydonoz olmak bizim işimize gelmez. Zarar getirecek bize bu iş, her yurtdışı hamlemizde olduğu gibi. İnşallah Allah yüzümüze güler de bi an önce satılır şu fabrika yada yüksek bilançolar gelirde patlatır geçeriz.
Dede kararını bir an önce verir inşallah, çelik sektörüne girsin bıraksın çimentoyu, satsın geçsin o da.
Herkesin derdi bizle :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.15 temettüden önce son hafta.
yatırım tavsiyesi degildir..
https://invst.ly/439mb
kok kömüründeki bu son düşüşler çimeto şirketlerinin maliyetini düşürecektir ve bilançolara olumlu yansıyabilir..?
ben sattım yolunuz açık olsun :) şaka bir yana cidden benim sattıklarım genelde güzel çıkıyor bakalım tarman yanıltıcak mı beni :)
sn acemi sattı % 10 sendende en az bi % 10 bekliyoruz sn joey :)) hakkında hayırlısı olsun kardeşim
valla inşallah yükselir çok isterim ben çok bekledim öyle güzel bir parada kazanmadım ama hem arkadaşımın inatla söylediği bir hisseden azıcık alıcam hem bir hissemde maliyet düşürmek istiyorum. şaka bir yana haftaya 6.30 üstü görmezseniz valla kırılırım :) bol kazançlar işallah :)
yavaştan hareketleniyo gibi :) bir gözüm hep burada.
ben de çıktım acemi ve ben ikimizde çıktıysak artık ilk hedefiniz 6,50 üzeri :)
bak gözün burada ya kağıt 6100 den 6050 ye saldı :))) bakma buralara sn joey :))))
niye ya aslında bir ara baktım valla 6.09 gördüm yanlışmı gördüm bilmiyorum ama içim gitti :) şaka şaka valla çıksın çok istiyorum o kadar bekledim beklediğime değmedi tarman kazanmasın siz kazanın istiyorum gerçekten çok ciddiyim. inşallah kazanırsınız tek kuruş bile bırakmayın tarmana yada siz bir çay parası bırakın giderseniz de gitsin çay içsin aç :)
endeks 100 bine dayandı bizim çimento hala 6.04 sürünüyor..ulen taraman şu ramazan günde oruç,ken kötü söz söylememek için zor tutuyorum ve allaha havele ediyorum ..:wave:
6.14 demek istedin heralde :)) az once oraya vurdu cunku :))) ya sn sulzer yoksa sizdemi biraz mal satsanız diyorum. cıkıs hızlansın :)))
Tam aldı başını gidiyordu ben alım yaptım ve geri döndü kerata...
:)) eyvahhh sn acemi sn joey gitti derken sizmi geldiniz tahtaya sn sanacasta yoksa sizin isim deki sanacast sana kastım var demeyemi geliyor :)))) yandık
Geçen hafta bir miktar kazanıp çıkış yapmıştım. Dayanamadım yine bir miktar aldım bakalım.Bu hissenin tekniği çok hoşuma gidiyor.
deutche miniminnacık sata sata indirdi 200 binlere malını aslında bir dostluk mal var elinde ama iyice bitirdi malı bakalım o 200 nereye gidecek?
Kullandığı teknik TL bazında bir impulse, USD bazında bir leading diagonal görüntüsü içinde... Hacim bir çok ayı piyasasında olan durumdan farksız değil.
https://i.hizliresim.com/bGlvOn.png
https://i.hizliresim.com/LnpGdJ.png
Arkadaşlar Merhaba;
Uzun zaman sonra borsaya dönüş yaptıktan sonra bir iki ay önce BUCIM alıp sonra satıp günlükçülüğe dönmüştüm. Bana göre olmadığını görüp bugün itibariyle orta-uzun vadeli olarak BUCIM e geri döndüm. Forumu takip ediyorum. Bu dönüşümde bir etken de burada iyi niyetle paylaşım yapan arkadaşlar oldu. Sohbetiniz çok hoş. Beni de aranıza alır mısınız? :) Bir arkadaşım bucim in beklentilerini şöyle bir özetleyebilirse çok sevinirim. Herkese merhabalar.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi iyisiniz ben sattım diye nerelere gelmiş kağıt..
ben bildiğiniz gibiyim
bucim yerine aldığım kağıt ekside..
sayın acemi alalımmı biraz düşürelim hisseyi :p
ammannnnn sef gidin tatil yapın bayram iznine cıkın :)))
şaka şaka :) yani buralardan almam gibi. hee tekrar mevcut şartlarda düşerse hele hele 5,6x gibi rakamları görürse 1 dakika düşünmem tüm portföyümü bucim yaparım. bu arada bu hafta 6,30 bekliyorum sizden hadi göreyim sizi 6,29 kabul etmem ona göre :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e268aac19.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya böyle birşey Yok
Gitti gidecek iyiyiz vs derken 6 çıktı kaç kaldı yapıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senette alıcı satıcı aynı kişi veya kişiler. Gün içi işleme tahammül yok, sadece yatırımcı gelsin. Trade izin yok. Orta uzun vade için uygun seviyelerde. Çimentolar arasında en iyi bilançoya sahip şirket, bakalım temettüden sonra nasıl hareket edecek.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderim Tarihi
16.06.2017 09:21:11
Yönetim Kurulumuzun 15.06.2017 tarih ve 980 sayılı toplantısında;
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 10.05.2017 tarih ve 4619 sayılı yazısı ile onaylanan "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararına" istinaden yatırım yapılmasına karar verilmiştir.
geçti borun pazarı sür eşşegini nigdeye...diye bir atasözü vardır..:thumbdown: