Vaybe kimse kalmamis gazcilar bile yazmiyor
Printable View
Vaybe kimse kalmamis gazcilar bile yazmiyor
kademeler nasıl acaba
Kaptaki haber ne anlama geliyor yorumlayabilecek varmi
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaklık arayışı gibi. Bu tip haberlerin kağıtları uçurdugu cok olmustur ama yarin ne yapar bilemem 🙁
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Finansman veya Özel Sermaye Ortağı Bulunması amacı ile Yetkisi Verilmesi
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 30.05.2017 Tarih ve 2017/25 nolu kararı;
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına 30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer adresinde yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak 2 yıllık süre zarfında yetki verilmesine karar vermiştir.
Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur...
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Bu açıklama şöyle yorumlanabilir yeni fabrika kuracaklar ve devamında bunun finansmanı içinde yabancı ortaklık ortaya çıkıyor.
Bol kazançlar.
YTD.
Kap : BNTAS
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin*gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve*şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına*30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer*adresinde* yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna*finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak* 2 yıllık*süre zarfında yetki verilmesine karar vermiştir.
**
Katılanların oybirliği*ile karar verilmiştir.*
Borsagundem;
Bantaş'dan sermaye ortağı arayışı;
Bantaş şirkete finansman veya özel sermaye ortağı bulunması için UP Capital'e yetki verdi
Bantaş Bandırma Ambalaj , şirkete finansman veya özel sermaye ortağı bulması için UP Capital ve Strategy şirketine iki yıl süreyle yetki verdiğini bildirdi.Bu şekilde şirketin büyüme terndinin üst seviyelere taşınması amaçlanmakta olduğu belirtildi.
2.9x diyor hayır olsun yeğenim
ytd..
Hızla gelişen Türkiye sanayisinin gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına 30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer adresinde yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak 2 yıllık süre zarfında yetki verilmesine karar vermiştir.
Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
bu haber güzel..
Arbuldan kaybolanlari bntasdan cikardim kalanlara bol kazanc triger haric bol kazanclar
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet kaçıyor herkes spegimizin eline verip kaçıyor ne olacak böyle ytd
Speder kardes kar cebe yakisir aza kanaat etmek gerek 240 ort varken 196 ya dustu 292 den sattim o kadar stres yeterliydi kalanlara bol kazanc insallah
yabancı yatırımcı filan diyo, yani bu haberin hisseyi taşıması gerekmiyor mu
ytd..
Insallah kisa surede zararin cikar o kadar izledim ekrani kisim kisim 27900 lot verdim 92 den sonra 3 uzerine atti bunlar satmamizi bekliyor
Bu günkü hareket zaten habere tepki verdiğini gösteriyor ilk seans hacim 12,936,858 adet lot %13,33 değişim gayet güzel.Ne kadar hızlı yükselirse o kadar risk sindire sindire yavaş yavaş yoksa daha önceki çıkışlardaki düşüşler gibi olur.Hepimize hayırlı kazançlar.
Eveeet derken bu gün 3,06 ile tavan gerçekleşti,işlem hacmi şu an itibarı ile 19,000,000 adeti geçti hepimize hayırlı olsun.
Herkes sattıysa Spekle bir benmi kaldım hadi spek yarın ralli yaptır dönersen 2,70 e kadar beklerim maliyet nasıl olsa çok aşağıda
Kişisel kanaatim bilerek tavan yapmadı yarın çıkışa devam diyebilir dönersede sağlık olsun al sat önerisi asla yapılmaz
Bende oyle tahmin ediyorum ki bilerek tavan kapatmadi muhtemelen yarin bir iki kademe dusurup tekrar kaldgi yerden devam edebilir.daha yolumuz uzun.bekleyip gorecegiz...ytd...
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
milletin anasına bacısına küfür eden bir arkadaş vardı..
yorumlara bakıp bantaş almıştı inşallah bugün satmıştır.. zararını da çıkartmıştır..
ne garip insanlar var ya..
zarar edince hırsını başkalarından çıkarıyor...
ihtiyacın olan parayla bu işe girmeyeceksin..
benim maliyetim 5.9xx intihar mı edeyim.. Allaha şükür geçinip gidiyoruz.. başkasına laf söylemiyoruz..
inşallah artarsın bantaş.. bu haberle seni eski seviyelerinde görmek istiyoruz.
ytd..
İnsallah kardesim Allah kimsenin emegini ekmegini haram etmesin,3yillik birikimimi yemistim ben borsada ,bazen olmayinca olmuyor,umarim bu hissede guzel gunler gorebiliriz.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.