Aslında sermayemiz düşük ve halka açıklık yüzde 28. Böyle sanki milyarlık açık hisse varmış gibi davranması çok uyuz. Umutlarımı koruyorum. Sadece uzuncu olduğumuz için sıkıntı yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasını isterdim
Printable View
Aslında sermayemiz düşük ve halka açıklık yüzde 28. Böyle sanki milyarlık açık hisse varmış gibi davranması çok uyuz. Umutlarımı koruyorum. Sadece uzuncu olduğumuz için sıkıntı yok. Genede maliyetimin üstünde yer almasını isterdim
Arkadaslar bu hissede yatırımcıyım fakat huzursuzum. İstanbul depremi hakkında ne düsünüyorsunuz?
Öncelikle Allah korusun İstanbul'da olacak bir deprem sadece kasko şirketlerini değil tüm şirketleri derinden yaralar, bugün Twitter'da gördüm İzmir depreminin etkileri sorulmuş ak sigorta ya, firmaların deprem sigortalari için ayırdıkları dayanaklar olmak zorunda olduğu ve oradan karşılanacağı için malı tabloya etkisi olmayacağı belirtilmiş
Beklentiniz nedir bu hisseden? Vadeniz, hedef fiyatınız veya evladiyelik mi tutacaksınız?
Bedava maliyet sayılacak Tüpraş lari da bugun akgrt yaptim bugün 7,31 den inşallah pişman etmez😀
Akgrt halka açık sigorta şirketleri arasında aktif karlılığı en yüksek olanlarından. Tursg ve ansgr da başarılı bu anlamda
Eylül ayında hasar oranı yükselmişti, şimdi tekrar hayat bir miktar yavaşladığı için Ekimde tekrar düşüşe geçmiş.
Eylül'deki hasar miktarı brüt karı aşağıya çekmişti, şimdi tekrar brüt kar toparlanıyor. Kasım ve Aralıkta da benzer durumu göreceğimizi düşünüyorum.
Kasım ve Aralıkta sigorta yenilemeleri yoğun oluyor, şimdi buradan gelecek nakit de artacak faizlerle değerlenmeye devam edecek.
Sigorta şirketlerinde prim büyümesinden ziyade aktif karlılığı artışını önemserim. Riskli ve daha fazla sigorta yapılacağına az prim fakat riski az poliçe sigorta şirketleri için daha pozitiftir.
Aktif karlılığı düşmedikçe ben bu şirkete karşı pozitifim.
Sektöre yeni giren oyuncuların pazar payı almasını da bu anlamda çok riskli bulmuyorum yukarıda bahsettiğim gelişmeler ışığında...
Verilerle konuşalım o zaman hocam, bizim sektörü olumlu etkileyebilecek neler olabilir? Ne derece bir katkısı olur bilemem tabii ama
otomobil satışları artmaya devam ediyor. Ekim ayında 76.341 otomobil satıldı.. Bu çok ciddi bir rakam son 6 sene içerisinde böyle bir aylık satış rakamı yok.. Bu arabalar bir çoğu da yatacak..
Uyuz kafa kaldırdı. İyi iyi
Benim olayım biraz da maliyetin üstüne atmamış olmasındandır akgrt de, iş modelini beğeniyorum,piyasaya göre de ucuz kaldığını gördüğümden dün pozisyon arttırdım, 9 üstünü gorebilirsek dengeleme adına birazını çıkacağım bakalım kısa vadede(3-4hafta) görebilecek miyiz 9 lu rakamları:)
Yarinnnn güzellik yapar
olası kapanma ve/veya hayatın yavaşlatılması durumunun en çok yaradığı sektör sigorta. Sigorta da araç sigortası alanı hasar azalması nedeniyle pozitif yansıma yapar.
Nisbi sağlam duruyoruz, hafif bir para girişi ile 8 lerin test edilmesini bekliyorum, önümüzdeki günlerde
7,50 üzerini saglamlastirdik ben portföyumde denge bozulmuştu bı kısım 7,67-62 aralığında takas ettim artık gerisi temettü getirisini bekliyecek
Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Her sene martta temettü veriyor galiba bu senede verecek mi?
Verecektir hocam, vermemesi için sebep yok.
Sokağa çıkma yasakları geri geliyor, okullar kapanıyor ve dolayısıyla trafik yoğunluğu yine azalacak ve hasar ödemelerimiz azalacak.. Hafta sonu gelen yasaklarla özellikle gece yaşanan kazalar olmayacak, alkol kullanımının ağır olduğu saatlerde de yasaklar ile bu hasarlar minimuma inecek.. Yasaklar lehimize işlemeye devam ediyor, martta temettüde görüşmek üzere değerli ortaklarım :whistling:
İki senedir sabit vermiş temettuyu bende 70-75 kuruş aralığında net verecek noktaya çıkartırlar dusuncem
İş yatırım 2020 senesi 453m kar 55 kuruş temettü beklentisi var.
Ayrışmaya başladı.hedef 8 tl test! Su akar yolunu bulur
Güzel zıpladık yarın özelinde zor bir gün,günlük bakanı yanıltabilir ama olası olumsuzluk öncesi tampon görebilecek bir noktaya geldik gibi
8 de devirdik hayırlısıyla:)
Bugün de %5 yapsa güzel olur.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faiz artması sanki bize hiç yaramıyor! Yuhg diyorum. Biz tavan olmalıydık
Ankara'da trafikte gözle görülür bir rahatlama var.
Öyle öyle.. Aksigorta hissesi de öyle rahat ki.
İşinize bakın, rahat bırakın beni der gibi...
Biz bu gunlere bakıyoruz. Senin beklentın yılsonu bilançosundan sonra/tabii bekleyebilenler için../ytd.
Pozisyon artırmaya devam bir direk dağa gelecek flama sonrası
Yasakların hangi vakit olduğunu anlayamayan halk ne olur ne olmaz şeklinde düşünüp sokağa çıkmıyor :kahkah: Sokaklar bomboş, primler çalışıyor..